https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21575962
Бахти, на тия (исляма) и жените им са изроди ....
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
vlong написа:Преди две три години бяха зад новото цска за най големите издънки в ЕТ.
Къде са сега, къде е новото.
Пък онея продължават да риват за Вадуц Хамрун и не знам си кой
Прибързана радост ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
BRF написа:....Нямаш ли приятели от ЦСКА!?
Нямам такива от 09.09.2016, просто след това няма вече ЦСКА. След тази дата бившите цесекисти в приятелския ми кръг вече са от Тирето, повечето станаха откровени и радикализирани припоци като теб, докато по-почтените директно казват, че не им се говори по въпроса. Гледаме да не се ръчкаме много на тази тема, нещо като неофициален обет имаме, че все ми се сърдят като ги подкарам и почват кавгите, дейва. :mrgreen: А за техен ужас съм много добре запознат с всичко около припознаването, даже съм забелязал, че много неща не са им ясни, дори аз, говедото, знам повече от тях за събитията. :mrgreen:
Забелязял съм, че припоците на живо са доста по-смирени пред фактите покрай лайнарщината. Не знам защо се напъват да си кривят душите във форуми и из ФБ.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- damyanov1963
И фенове от Стария континент вече си правят сметка да присъстват на битката между „сините“ и „червените“ на 8 ноември. От месеци насам вървят записвания за екскурзии от Нидерландия с две нощувки в София. А вчера се появиха оферти за такива и от Лондон. Свързани статии ЦСКА готви два шеметни трансфера: "Червените" взимат български звезди още през зимата Клуб от родната Първа лига шокира ЦСКА с цена за национал Цената на приключението на стадион „Васил Левски“ е оценено на 299 паунда. То включва 2 нощувки, самолетни билети, както и пропуск за самата среща, която е оценена като една от най-горещите в Европа, пише „Мач Телеграф“.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
Сега очаквам пълен стадион и страхотна атмосгера, с която да шашнем чуждестраните фенове, които да разказват после в Европа, кое е най-страхотното дерби в Света.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
ReBorn1982
TristaNNN написа:BRF написа:....Нямаш ли приятели от ЦСКА!?
Нямам такива от 09.09.2016, просто след това няма вече ЦСКА. След тази дата бившите цесекисти в приятелския ми кръг вече са от Тирето, повечето станаха откровени и радикализирани припоци като теб, докато по-почтените директно казват, че не им се говори по въпроса. Гледаме да не се ръчкаме много на тази тема, нещо като неофициален обет имаме, че все ми се сърдят като ги подкарам и почват кавгите, дейва. :mrgreen: А за техен ужас съм много добре запознат с всичко около припознаването, даже съм забелязал, че много неща не са им ясни, дори аз, говедото, знам повече от тях за събитията. :mrgreen:
Забелязял съм, че припоците на живо са доста по-смирени пред фактите покрай лайнарщината. Не знам защо се напъват да си кривят душите във форуми и из ФБ.
Вие по форумите и фейсбуците може да си пишете всичко, ама на стадиона ги припознахте. Факт. Мачовете Левски - ЦСКА (до 2016-а) и Левски - ЦСКА-София (София) /след 2016-а/ по абсолютно нищо не се различават погледнато отстрани - посещаемост, атмосфера и т.н. ..... вие се държите точно така както беше и преди това.
Имате тотално разминаване между думи и дела.
- Drunken_Master
- Контакти:
Тоя TristaNNN е много повече антифен, отколкото фен. Аз досега не съм му прочел толкова храчки, слюнки и семенна течност по "оранжевите", отколкото да пише някакъв пост за УЖ любимият си отбор.
абсолютно болни хора...
абсолютно болни хора...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ReBorn1982 написа:....
Вие по форумите и фейсбуците може да си пишете всичко, ама на стадиона ги припознахте. Факт. Мачовете Левски - ЦСКА (до 2016-а) и Левски - ЦСКА-София (София) /след 2016-а/ по абсолютно нищо не се различават погледнато отстрани - посещаемост, атмосфера и т.н. ..... вие се държите точно така както беше и преди това.
Имате тотално разминаване между думи и дела.
Много левскари припознаха измамата на стадиона, факт, не мога да твърдя друго. Единствено ще те поправя, че същите тези сини припоци припознаха и по форуми и ФБ.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Странджата
- Контакти:
Мислете, като пишете!
Последна промяна от Странджата на 25 окт 2025 10:45, променено общо 7 пъти.