peliforewer написа:helic написа:MASTER_COOL написа:Разбира се, че през сините очила нещата изглеждат по подобен начин ;)
тези пари са гласувани от Общинския съвет.
Отделно при Спартак тече широка дарителска кампания със събрани вече почти 400К лева.
Всеки ден на сайта им се обявяват дарителите с имената им и картата, която получават.
Риторичен въпрос е вие колко пари събрахте, когато трябваше............... и как поехте по лесния път под благосклонния поглед на уж синьото БФС...........
При нас събирането на пари беше закупуването на акции при Томов.При всичките проблеми и бумащина през която трябваше да преминем в банките за да преведем пари събрахме някъде към 1 млн. и 200 хил.лв.За жалост това не беше достатъчно, но да се каже, че не сме давали пари не е коректно.След това за някакво спешно плащане за 24 часа събрахме към 90 хил.лв, има списък на дарителите, горд съм, че и моето име е там.
Пели, пели......
Между дарение и закупуване има много сериозна разлика. Вие не дарявахте ,а купувахте. След неуспешната операция парите ви бяха върнати . Защо подвеждаш , да не използвам други думи.
Тук не коментирам ,че над 70% от тези някъде около 1млн и 200 хил. лв .(мисля че бяха дори малко повече) бяха дадени от нямащите нищо общо с управляващите Г. Михайлов, Манджукови и Инджови.
За тези 90 хил лв ( хайде не бяха за 24 часа ) аз не бих отварял дума. Да ти вадя ли какво писахте тук за известния фен на ЦСКА Лъчезар Станчев :).