Пеевски ще е нашия Ким Чен Ун. Той се е вживял в ролята на султан. За него държавата е лично ползване и каквото той каже. Да се изтъпанчиш и да кажеш, аз ще ви правя държава главно Д в нормална такава това ще е голям скандал. С изборите в Пазарджик идеално показа, какво ще се случи на следващите местни избори.
Отърваването от него ще е само с куршум и никакъв друг.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Свинчо е американски агент - няма кой да го бутне, поне докато има война в Украйна
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:TristaNNN написа:Dust написа:damyanov1963 написа:Румен Радев отишъл с шкодичката си до Смолян, прави се на човек от народа. Само че при оня дето преди него се правеше на такъв нямаше локали и кризи с боклука.
Защо да не ползва личният си автомобил след като народното събрание гласува да юу се отнеме служебния?
Никой, никога не е гласувал да се отнема нито служебния автомобил на президента, нито охраната му. Не се чувствайте длъжни да сте всичколози, че ставате за смях.
Тристане, отдавам го на късния час - Дъст е абсолютно прав в случая. Ок, не са му взели директно колата, само са му махнали охраната от колите - всичко е точно
Ми, не - не са му махнали НСО-то на президента, нито са му взели служебната кола. Целият цирк е, че искат администрацията му да не се вози в служебни коли и да не се пази от НСО-то.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ReBorn1982 написа:
Отнемането на автомобилите от НСО за президентската администрация само показва още веднъж как парламентът е тотално превзет от Пеевски и гласува всяка глупост, която им спусне.
Аааа няма такова нещо,питай ИТН и Балабанката, той не е усетил нищо.
TristaNNN написа:Ми, не - не са му махнали НСО-то на президента, нито са му взели служебната кола. Целият цирк е, че искат администрацията му да не се вози в служебни коли и да не се пази от НСО-то.
Има протокол при официални визити и посещения, където администрацията също е ангажирана и същата трябва да се движи със служебни автомобили. Ти в твоята фирма ако си командирован някъде с личния автомобил ли се движиш или с автомобил на фирмата?
Да не се ползват служебни автомобили когато пътуването не е свързано с работа съм с две ръце ЗА.
Това решение което взеха е мега идиотско и най-вече популистко.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:TristaNNN написа:Ми, не - не са му махнали НСО-то на президента, нито са му взели служебната кола. Целият цирк е, че искат администрацията му да не се вози в служебни коли и да не се пази от НСО-то.
Има протокол при официални визити и посещения, където администрацията също е ангажирана и същата трябва да се движи със служебни автомобили. Ти в твоята фирма ако си командирован някъде с личния автомобил ли се движиш или с автомобил на фирмата?
Да не се ползват служебни автомобили когато пътуването не е свързано с работа съм с две ръце ЗА.
Това решение което взеха е мега идиотско и най-вече популистко.
Ама това какво общо има с вчерашното ти твърдение, че:
Защо да не ползва личният си автомобил след като народното събрание гласува да юу се отнеме служебния?
Нещо почна се оплиташ, но както и да е, явно не различаваш Президент+НСО от Президент+Администрация+НСО.
Да не разводняваме повече темата с политика, предлагам, има си специален подфорум за това. Да ползваме "Без цензура" по предназначение, а именно - гаврене на урода до дупка и доживот.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Това, че не съм формулирал правилно отговора си не променя реалността. Президента в случая е съпричастен с хората които работят за него, което е и нормално.
Така и неразбрах когато някой пътува служебно с личният автомобил ли трябва да го прави или викаш по-добре да неразводняваме темата, тъй като трудно се отговаря на този въпрос.
Така и неразбрах когато някой пътува служебно с личният автомобил ли трябва да го прави или викаш по-добре да неразводняваме темата, тъй като трудно се отговаря на този въпрос.
TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:Dust написа:damyanov1963 написа:Румен Радев отишъл с шкодичката си до Смолян, прави се на човек от народа. Само че при оня дето преди него се правеше на такъв нямаше локали и кризи с боклука.
Никой, никога не е гласувал да се отнема нито служебния автомобил на президента, нито охраната му. Не се чувствайте длъжни да сте всичколози, че ставате за смях.
Тристане, отдавам го на късния час - Дъст е абсолютно прав в случая. Ок, не са му взели директно колата, само са му махнали охраната от колите - всичко е точно
Ми, не - не са му махнали НСО-то на президента, нито са му взели служебната кола. Целият цирк е, че искат администрацията му да не се вози в служебни коли и да не се пази от НСО-то.
Същото като с Мъри - сам си тръгна, никой не го е гонил, според гъзолизците. Формално е така ;)
Иначе си прав - темата е за гавра с припоците, ма то и сред нас колко припоци има…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Колата била на любовницата му.
Dust написа:Пеевски ще е нашия Ким Чен Ун. Той се е вживял в ролята на султан. За него държавата е лично ползване и каквото той каже. Да се изтъпанчиш и да кажеш, аз ще ви правя държава главно Д в нормална такава това ще е голям скандал. С изборите в Пазарджик идеално показа, какво ще се случи на следващите местни избори.
Отърваването от него ще е само с куршум и никакъв друг.
Какъв е проблема? Нали избрахме да му вярваме и цитираме за скутове и мазнини турски кафета? Сега ще си го търпим.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"