Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 18 окт 2025 14:02

damyanov1963 написа:А помниш ли майка му как се обърна към тях - К'во искате бе п******и, съсипахте му живота!

Помня, че майка му беше много повече мъж от него.

Неслучайно Бербатов в никой отбор не беше лидер. Просто няма характера, за да е такъв. И под лидер имам предвид човек, който в трудни моменти може да надъхва останалите, да е водач, самият той да изорава терена, да е биткаджия и т.н. ..... не, по-скоро той е имал винаги нужда някой него да води и да го подкрепя.

Е това е едно от основните неща заради които смятам, че той е негоден за шеф на БФС. Как си представяте Бербатов да се налага над силни характери и/или мутри като Домусчиев, Венци и другите .... та то никой няма респект от него като личност. Не говоря като бивш футболист, а като личност, като лидер ..... никой не го приема за такъв.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 14:11

dedko2022 написа:Това, което казвам е, че Гонзо има 15 години управленски опит и въпреки това аз не съм чул от него визията му за промяна. Може да съм пропуснал нещо, но според мен той няма капацитета да измисли нещо работещо. А за това как се избира президент на БФС по-добре изобщо да не повдигаме темата, защото точно от там трябваше да започне промяната, ако имаше желание за такава.

Гонзо с 15 години управленски опит за сега по-скоро не става (лично мнение), а Бербатов с нула години трябва да приемем, че става. Малко двоен аршин, но той идва от факта, че единия е от нашите.
ElCochino написа:Дори да е така - това е вторичен ефект и замисълът съвсем не е такъв, което показва колко е мислено по въпроса. По-скоро идеята е - ама ние правим нещо.

Основния ефект се нарича пари. За мен ролята на БФС на първо време е да намери средства, за което и упреквам настоящето ръководство, с които да стимулира клубовете по един или друг начин. Сумите да не са символични и при определени условия и резултати всеки клуб в края на сезон да получи парична награда/стимул.
Светът и спорта се движат от парите, а не от голи приказки.
ElCochino написа:Късмет, че хората бяха озверели от глад и не изчакаха Жан да си довърши мандата...

Примерът с Виденов няма допирна точка с футбола.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 14:22

Dust написа:
dedko2022 написа:Това, което казвам е, че Гонзо има 15 години управленски опит и въпреки това аз не съм чул от него визията му за промяна. Може да съм пропуснал нещо, но според мен той няма капацитета да измисли нещо работещо. А за това как се избира президент на БФС по-добре изобщо да не повдигаме темата, защото точно от там трябваше да започне промяната, ако имаше желание за такава.

Гонзо с 15 години управленски опит за сега по-скоро не става (лично мнение), а Бербатов с нула години трябва да приемем, че става. Малко двоен аршин, но той идва от факта, че единия е от нашите.

Кое му е двойното на аршина? Единият е доказал с действията си за 15 години, че не става, докато другият няма управленски опит във футбола. Бербатов с неговия екип бяха реалната алтернатива на доказалия се номожач Гонзо, но ние сме си свикнали на управление Перуци стил. Тук няма нашите и вашите ако действително се търси промяна.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 14:35

Да управляваш частен футболен клуб и цялата централа са две различни неща. В едното може да се провалиш, а в другото да успееш. Дали ще успееш времето ще покаже. Останалото са кръчмаро/фенски алабалистики.
В този ред на мисли Пауло Нога нищо, че е управлявал в толкова големи европейски клубове се оказа един голям неможач, защото в ЦСКА се провали. Нали така?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2025 14:41

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:А помниш ли майка му как се обърна към тях - К'во искате бе п******и, съсипахте му живота!

Помня, че майка му беше много повече мъж от него.

Неслучайно Бербатов в никой отбор не беше лидер. Просто няма характера, за да е такъв. И под лидер имам предвид човек, който в трудни моменти може да надъхва останалите, да е водач, самият той да изорава терена, да е биткаджия и т.н. ..... не, по-скоро той е имал винаги нужда някой него да води и да го подкрепя.

Е това е едно от основните неща заради които смятам, че той е негоден за шеф на БФС. Как си представяте Бербатов да се налага над силни характери и/или мутри като Домусчиев, Венци и другите .... та то никой няма респект от него като личност. Не говоря като бивш футболист, а като личност, като лидер ..... никой не го приема за такъв.

За пореден път казвам, че който и да стане ще бъде зависим от мафията. Никой няма да го остави да оправя футбола ни за нейна сметка.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 14:44

На стадиона на Ботев в момента няма празна седалка. Явно за феновете на Ботев в момента има много по-интересни неща за вършене в следващите два часа.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 18 окт 2025 14:49

Dust написа:

ElCochino написа:Дори да е така - това е вторичен ефект и замисълът съвсем не е такъв, което показва колко е мислено по въпроса. По-скоро идеята е - ама ние правим нещо.

Основния ефект се нарича пари. За мен ролята на БФС на първо време е да намери средства, за което и упреквам настоящето ръководство, с които да стимулира клубовете по един или друг начин. Сумите да не са символични и при определени условия и резултати всеки клуб в края на сезон да получи парична награда/стимул.
Светът и спорта се движат от парите, а не от голи приказки.
ElCochino написа:Късмет, че хората бяха озверели от глад и не изчакаха Жан да си довърши мандата...

Примерът с Виденов няма допирна точка с футбола.

E, как ще няма, футболът и българският футбол съществуват в някаква паралелна вселена със собствени правила на физиката спрямо останалия свят. Въобще, не е много ясна тезата ти - хем Гонзо не става за шеф, хем защитаваш решенията на неговото управление. От кога основната роля на БФС е да издържа отборите?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 14:57

ElCochino написа:От кога основната роля на БФС е да издържа отборите?

Тогава каква вина има БФС за слабите отбори и клубен футбол, че така яростно ги обвиняваме включително и аз?
Кой е казал, че трябва да ги издържа?
В този ред на мисли УЕФА защо дава парични награди на участниците в турнирите под тяхна егида?

За мен Гонзо по-скоро не става, защото към момента с действията си и тези на изпълкома с нищо не показват, че са немерили начин да стимулират клубовете за да заработят с една идея по-добре било то в школи, било то в първия отбор.

Искам да видя кой ще е този президент на БФС който ще изиска от частните школи да имат минимум два терена и фитнес в противен случай ще им бъдат отнети лицензите. В София има 274 футболни школи.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 окт 2025 15:07

Dust написа:Да управляваш частен футболен клуб и цялата централа са две различни неща. В едното може да се провалиш, а в другото да успееш. Дали ще успееш времето ще покаже. Останалото са кръчмаро/фенски алабалистики.
В този ред на мисли Пауло Нога нищо, че е управлявал в толкова големи европейски клубове се оказа един голям неможач, защото в ЦСКА се провали. Нали така?

Прав си, може да си учил до осми клас, но пък във висшето да си отличник.
За да управляваш каквото и да е (малко или голямо) трябва да имаш нещо в главата, а за да промениш нещо, трябва да имаш визия. Този, когото по матросовски браниш, интелектуално е останал там някъде около осми клас, та за мен не е нужно да чакам за да разбера нещо очевидно. Аз досега не съм разбрал, нито прочел каква е визията на Гонзо за промяна и развитие на българския футбол. Ако ти си запознат може да ме насочиш къде да прочета.
Примера ти с Нога е нелеп, защото той е изградил име. Я кажи ама честно - можеш ли да сравниш интелектуално Нога с Гонзо?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 окт 2025 15:19

Dust написа:на едни умни и красиви завършили в престижни университети вече им сърбаме попарата.
Ябълката на раздора е националния отбор, но така и неразбрах ако е друго ръководство различно от настоящето, то националния отбор в момента по-силен ли щеше да бъде.

И каква попара си им сърбал? Сега ще видиш каква попара ще сърбаш. Направиха повече за месеците, които управляваха от всичките ти ментета през годините на "прехода" въпреки всички саботажи и клевети. Твоята Мутра трябваше едно КПП да боядиса за да ни вкара в Шенген, а те го направи за нула време. Да не говорим за Еврозоната и всички подобрения, които направиха за живота на хората и децата. Промит мозък.
Последна промяна от realno на 18 окт 2025 15:34, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”