Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 17 окт 2025 21:05

peliforewer написа:
Halo написа:Барби си е тъпанар по рождение. Никога в живота си не е постигнал нещо сам. Все е на хранилка. Все някой го влачи за яката. И фондацията му други я въртят. Той е само едно лице. Футболните му качества са безспорни, но и мекушавия характер.

Откъде му разбра характера , с жена ми сме женени 44 години и още не мога да и разбера характера, ти от раз разбра на Бербатов характера :) .

Това говори доста зле за теб .... меко казано.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 окт 2025 21:08

Е, надявам се, че е преувеличил, за да се направи на интересен. Щото иначе много тъпо... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 17 окт 2025 22:02

Halo написа:Барби си е тъпанар по рождение. Никога в живота си не е постигнал нещо сам. Все е на хранилка. Все някой го влачи за яката. И фондацията му други я въртят. Той е само едно лице. Футболните му качества са безспорни, но и мекушавия характер.

Какво се очаква да е постигнал извън футбола :lol: . Да има бизнес за около 2 млрд ли? :lol: :lol: :lol: В смисъл какви са критериите? Ако е в сферата на това да развие някакъв успешен бизнес 90% и нагоре от хората в БГ са тръгнали от някаква сравнително висока отправна точка, единици са тези тръгнали хептен от нулата, да не говорим колко от онези "побутнатите" отнякъде реално са успели да осъществят нещо значимо.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2025 22:07

ReBorn1982 написа:
peliforewer написа:

Откъде му разбра характера , с жена ми сме женени 44 години и още не мога да и разбера характера, ти от раз разбра на Бербатов характера :) .

Това говори доста зле за теб .... меко казано.

Зле, зле, ама вече имам 2 деца и 4 внука, пожелавам Ви го на всички.А характерът на жените е енигма, дето казва един любимец на форума.Не се надценявайте, като живеете толкова години с една жена ще разберете, че съм прав :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 окт 2025 22:09

Темата днес е Кисс, тея пак се дърлят за разни измисляци.
Сан Франциско 1975 ливе
Шоуууу
САМО ЛЕВСКИ!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 окт 2025 23:29

Това противопоставяне Гонзо Vs. Бербатов е толкива идиотско, че не е истина.
В спортно естество е ясно, че Бербатов е класи над Гонзо и дори не зная, защо се правят сравнения.
В управленско ниво обаче поне аз не мога да кажа кой, как е.
Гонзо дали ще е успешен президент на БФС, по-скоро не.
Обаче ако Бербатов в момента баше президент на БФС то националния отбор по-силен ли щеше да бъде? Категорично не. Тогава Бербатов ли щеше да е виновен за състоянието на същия?

За 1-2 години чудеса във футбола не могат да се случат.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 18 окт 2025 00:21

Dust написа:Това противопоставяне Гонзо Vs. Бербатов е толкива идиотско, че не е истина.
В спортно естество е ясно, че Бербатов е класи над Гонзо и дори не зная, защо се правят сравнения.
В управленско ниво обаче поне аз не мога да кажа кой, как е.
Гонзо дали ще е успешен президент на БФС, по-скоро не.
Обаче ако Бербатов в момента баше президент на БФС то националния отбор по-силен ли щеше да бъде? Категорично не. Тогава Бербатов ли щеше да е виновен за състоянието на същия?

За 1-2 години чудеса във футбола не могат да се случат.

О, да, със сигурност. Толкова не могат, че в момента националния отбор мяза тотално на Сан Марино. Погледни статистиките от мачовете в наш'та група, после погледни тези от последните 3 мача на Сан Марино в тяхната група. Ще припаднеш.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2025 00:24

Поредния първосигнален.
Хипотетично приеми, че от утре шеф на БФС е Бербатов, след две години националния отбор, п8-силен ще бъде и защо?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 18 окт 2025 01:07

Dust написа:Поредния първосигнален.
Хипотетично приеми, че от утре шеф на БФС е Бербатов, след две години националния отбор, п8-силен ще бъде и защо?

Веднага ти казвам. Когато човек погледне Бербатов, от него веднага лъхва усещането, че може да му се има 100% доверие. Бербатов поне щеше да подпише договор за обмен на опит с някоя чужда федерация, примерно хърватската (не говорим за Испания/Англия/Франция), и българските треньори да заминат там да научат как се прави. Едно 98% от нашите треньори, убеден съм, работят все още по комунистически тертип. Което се отнася и за всичко живо в тая държава, между другото, но както и да е. Съвременния футбол се играе на много по-високи обороти, много по-динамичен е, и още куп неща - да не ги изреждам. Ти смяташ ли, че Георги Иванов има капацитета, а и акъла да направи нещо подобно? Щото аз не смятам. Единственото, което съм видял от него, е да излиза и да дава за пример малоумното му правило за поне 4-ма българи в състав. Правило, което може много лесно да се заобиколи. Пускаш българите в началото на мача, минават 5 минути, сменяш ги с чужденци. Толкоз!

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 18 окт 2025 02:09

AgePeeBG написа:
Dust написа:Поредния първосигнален.

Веднага ти казвам. Когато човек погледне Бербатов, от него веднага лъхва усещането, че може да му се има 100% доверие. Бербатов поне щеше да подпише договор за обмен на опит с някоя чужда федерация, примерно хърватската (не говорим за Испания/Англия/Франция), и българските треньори да заминат там да научат как се прави. Едно 98% от нашите треньори, убеден съм, работят все още по комунистически тертип. Което се отнася и за всичко живо в тая държава, между другото, но както и да е. Съвременния футбол се играе на много по-високи обороти, много по-динамичен е, и още куп неща - да не ги изреждам. Ти смяташ ли, че Георги Иванов има капацитета, а и акъла да направи нещо подобно? Щото аз не смятам. Единственото, което съм видял от него, е да излиза и да дава за пример малоумното му правило за поне 4-ма българи в състав. Правило, което може много лесно да се заобиколи. Пускаш българите в началото на мача, минават 5 минути, сменяш ги с чужденци. Толкоз!

:lol: :lol: :lol:
Ама под строй, нали?

Върни се в “Левски”