Dust написа:Поредния първосигнален.
Хипотетично приеми, че от утре шеф на БФС е Бербатов, след две години националния отбор, п8-силен ще бъде и защо?
Веднага ти казвам. Когато човек погледне Бербатов, от него веднага лъхва усещането, че може да му се има 100% доверие. Бербатов поне щеше да подпише договор за обмен на опит с някоя чужда федерация, примерно хърватската (не говорим за Испания/Англия/Франция), и българските треньори да заминат там да научат как се прави. Едно 98% от нашите треньори, убеден съм, работят все още по комунистически тертип. Което се отнася и за всичко живо в тая държава, между другото, но както и да е. Съвременния футбол се играе на много по-високи обороти, много по-динамичен е, и още куп неща - да не ги изреждам. Ти смяташ ли, че Георги Иванов има капацитета, а и акъла да направи нещо подобно? Щото аз не смятам. Единственото, което съм видял от него, е да излиза и да дава за пример малоумното му правило за поне 4-ма българи в състав. Правило, което може много лесно да се заобиколи. Пускаш българите в началото на мача, минават 5 минути, сменяш ги с чужденци. Толкоз!