Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 15 окт 2025 21:31

pomiqrat написа:Мисля, че пп и итн бяха създадени, за да отблъснат и малкото останали наивници от изборите.

Ако мислеше нямаше да говориш подобни глупости за ПП - ДБ без да имаш информация, повтаряйки като папагал опорните на Мафията и прокситата им копейки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 окт 2025 21:33

AgePeeBG написа:Пеевски е единствен по рода си. Подчини партии, федерации, Карлос Насар, кой ли не.

Не е точно така и Ивелин Михайлов вече им разгада схемата :) Идеята е да изглежда, че Пеевски е лошият и че изяжда всичко и всички включително Бойко и ГЕРБ .....с идеята Бойко да почне да изглежда като жертва и хората да са съгласни с това да се върне като премиер. Пеевски е много краен в изказванията и няма как да работи на международно ниво каквото и да дрънка тук за пред публиката, той е играч само за местно ниво. И двамата Бойко Борисов и Делян Пеевски са комбина, сиамски близнаци - работят твърдо заедно независимо как изглежда. Бойко е по-опасният и Бойко е на върха....

Може да се каже, че в момента в парламента наблюдаваме партия МАФИЯ, на която на върха е Бойко, а ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, ДБ и Възраждане са неговите кукли на конци и част от мафията. Там са овладени депутати, структури и става каквото реши Бойко. Пак казвам - независимо, че нарочно правят Пеевски да изглежда по-страшният и лошият.

Единствено Величие, ПП и може би МЕЧ са вероятни опозиции. Аз като следящ изкъсо Величие за тях съм най-сигурен, че са опозиция и се стремят да съборят мафията. ПП също от време на време показват подобно желание (без ДБ, които са на страната на Бойко), а за МЕЧ ще си покаже по-натам какви са им истинските намерения.

За съжаление никой не чува призивите ми да се абонира за "Свободен глас", а всички си вадят изводите основно от медиите дето яко манипулират и извъртат нещата и се опитват да ни представят, че Пеевски изяжда Бойко и Бойко е жертва и идеята е да го реабилитират и изкарат добър, за да се върне.

НЕ трябва да позволяваме на Бойко да се връща!!! Ей го и вчера какво театро игра пред гербаджиите...... но Бойко е страшно лукав, страшен схемаджия и с много силно его, той е по-опасния играч и трябва да бъдат махнати и двамата. Дано не се вържете на театрото дето ще разиграят, за да върнат евентуално Бойко като премиер и да излезем на площада, ако се наложи за да не стане това.
ИзображениеИзображениеИзображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2025 21:33

ReBorn1982 написа:
realno написа:
vlong написа:Абе, Реално, нали затова свинята е дебела, защото не стъпваш на избори, нали това беше целта на политическите,, герои,, да откажат нормалните и да купуват черните.

Отиваш на избори и пускаш невалидна, щом нямаш избраник, това е верния начин, брането на гъби създава свине

Не схвана иронията ми. Тя беше насочена към дебело подчертани критици и негласуващи диванни борци срещу мафията.

О, борецо срещу мафията, ти като ходиш да гласуваш пребори ли мафията ??! ....

Нека позная, гласуваш за ПуПу-ДееБа ..... същите, които си направиха "сглобка" с ..... мафията.

Ти като гласува за другите прибори ли я? Заради такива като теб, прасето дебелее.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 окт 2025 21:37

https://www.instagram.com/p/DP1Wz-mgmaJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Това 100 % не е писано от Карлос Насар, а от някой Пи Ар. Личи си от километри. Което е още един минус ..... по-добре да беше снимал едно видео, ясно е, че няма голямо дар слово и много пипе, трудно може да структурира някакви по-сложни изречения, но поне ще е от неговата уста, така е толкова фалшиво ..... хващаш някой да ти напише някакво изявление да се забършеш малко там.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 окт 2025 21:42

realno написа:
pomiqrat написа:Мисля, че пп и итн бяха създадени, за да отблъснат и малкото останали наивници от изборите.

Ако мислеше нямаше да говориш подобни глупости за ПП - ДБ без да имаш информация, повтаряйки като папагал опорните на Мафията и прокситата им копейки.

Сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка .....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 окт 2025 21:51

Златко Иванов - "Баретата" Аз не съм гласувал. Никога и няма да гласувам. Знаеш ли защо? Не искам да правя богати хора, които не са го заслужили. Как ставаш фактор? Създаваш партия. Лъжеш хората. Отиваш в парламента. Ставаш богат. Ставаш вътрешен министър. Ставаш министър-председател. Ставаш президент. А добре де, как си станал? Или главен секретар, който ти размахва пръст, като ти си... Ти си знаеш как си станал главен секретар, а забравяш откъде си тръгнал и казваш на другите колко са лоши"! Велик.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2025 21:53

ReBorn1982 написа:
realno написа:

Сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка, сглобка .....

Типичен папагал.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2025 22:00

Отблъскват мрънкалниците, мързеливите, за които е проблем да отидат до урните, тези които се страхуват да не са на грешната страна.Докато съм жив ще гласувам, лъгали са ме, СДС, Царя, Борисов, по-малко ПП-ДБ, особено Слави, но ще гласувам по съвест защото съм гражданин на тази Държава, защото не желая махалите да определят бъдещето на децата и внуците ни.Докато българите се делим на ЦСКА-Левски,СДС-БКП, Герб-ПП ДБ , братята роми са единни, вървят на групи и от ден на ден стават все по-нагли.Пеевски се е наместил между тях и си плаща за да е фактор в Държавата.В момента България се циганизира и нищо добро не очаква наследниците ни, затова, че е крайно време да си сменим приоритетите.Всеки ден имам досег до това население покрай работата си, има и свестни, но болшинството са нагли, необразовани, умствено ограничени, но за сметка на това много гласовити и много запознати с правата си и уж незнаещи задълженията си към институциите в България.
Последна промяна от peliforewer на 16 окт 2025 07:09, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2025 22:06

ReBorn1982 написа:https://www.instagram.com/p/DP1Wz-mgmaJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Това 100 % не е писано от Карлос Насар, а от някой Пи Ар. Личи си от километри. Което е още един минус ..... по-добре да беше снимал едно видео, ясно е, че няма голямо дар слово и много пипе, трудно може да структурира някакви по-сложни изречения, но поне ще е от неговата уста, така е толкова фалшиво ..... хващаш някой да ти напише някакво изявление да се забършеш малко там.

Карлос говори много добре за своите 21 години, за твоите писания не гарантирам :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 окт 2025 22:55

peliforewer написа:братята роми са единни, вървят на групи и от ден на ден стават все по-нагли.Пеевски се е наместил между тях и си плаща за да е фактор в Държавата.В момента България се циганизира и нищо добро не очаква наследниците ни, затова, че е крайно време да си сменим приоритетите.Всеки ден имам досег до това население покрай работата си, има и свестни, но болшинството са нагли, необразовани, умствено ограничени, но за сметка на това много гласовити и много запознати с правата си и уж незнаещи задълженията си към институциите в България.

Не съм забелязал да са станали по-нагли, деже те ми излеждат малко омекнали. Контактът с брюкселизма и еврогейщината засяга дори тях. Лошото е, че много от тях не си говорят родния език вече, а ползват развален български. Това е голям проблем.
А ти внимавай като говориш така! Ако те чуят пепедебейците, може да поискат затвор. Не знаеш ли, че това е смъртен грях номер едно за прогресивните. Всички сме еднакви и нямаш право да казваш или мислиш друго. Ленчето даже имаше една унищожителна лекция против расизма в ютуб, може още да е там видеото. Звучеше като копирана от американските и дресьори, а може и да са им раздали материали от посолството и да е променила малко текста.

Върни се в “Левски”