AgePeeBG написа:Пеевски е единствен по рода си. Подчини партии, федерации, Карлос Насар, кой ли не.
Не е точно така и Ивелин Михайлов вече им разгада схемата :) Идеята е да изглежда, че Пеевски е лошият и че изяжда всичко и всички включително Бойко и ГЕРБ .....с идеята Бойко да почне да изглежда като жертва и хората да са съгласни с това да се върне като премиер. Пеевски е много краен в изказванията и няма как да работи на международно ниво каквото и да дрънка тук за пред публиката, той е играч само за местно ниво. И двамата Бойко Борисов и Делян Пеевски са комбина, сиамски близнаци - работят твърдо заедно независимо как изглежда. Бойко е по-опасният и Бойко е на върха....
Може да се каже, че в момента в парламента наблюдаваме партия МАФИЯ, на която на върха е Бойко, а ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, ДБ и Възраждане са неговите кукли на конци и част от мафията. Там са овладени депутати, структури и става каквото реши Бойко. Пак казвам - независимо, че нарочно правят Пеевски да изглежда по-страшният и лошият.
Единствено Величие, ПП и може би МЕЧ са вероятни опозиции. Аз като следящ изкъсо Величие за тях съм най-сигурен, че са опозиция и се стремят да съборят мафията. ПП също от време на време показват подобно желание (без ДБ, които са на страната на Бойко), а за МЕЧ ще си покаже по-натам какви са им истинските намерения.
За съжаление никой не чува призивите ми да се абонира за "Свободен глас", а всички си вадят изводите основно от медиите дето яко манипулират и извъртат нещата и се опитват да ни представят, че Пеевски изяжда Бойко и Бойко е жертва и идеята е да го реабилитират и изкарат добър, за да се върне.
НЕ трябва да позволяваме на Бойко да се връща!!! Ей го и вчера какво театро игра пред гербаджиите...... но Бойко е страшно лукав, страшен схемаджия и с много силно его, той е по-опасния играч и трябва да бъдат махнати и двамата. Дано не се вържете на театрото дето ще разиграят, за да върнат евентуално Бойко като премиер и да излезем на площада, ако се наложи за да не стане това.