Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ElCochino » 08 юли 2025 20:14

ElCochino написа:
Eminem написа:
miro_rz написа:
Eminem написа:https://youtube.com/watch?v=r2UGEdj5cgw

Ето го любимият им ЕС. Афро-арабска кочина, където радикалният ислям се надига и е по-силен отвсякога!

Абе и ти си прав. Цялата Европа се напълни с араби, негра и всякакви други мюсюлмани. Щом в УК най популярното и име е Мохамед за какво да говорим!

Няма нищо лошо като излезеш на улицата, да искаш да се чувстваш в своята страна! И децата ти да не са изнасилвани и колени по улици и паркове.
Англия, Франция, Белгия, Германия, части от Португалия, Холандия, Испания, Италия, Швеция и т.н. вече НЕ са европейски!

Кажи какво общо има състоянието в Ихтиман (например!) с лева и еврото, моля! Размятате едни смешни доводи, които даже не знаете откъде и кога са ви ги спуснали.

Кефи ме, как си правите оглушки, копейки, и прехвърляте от болната на здравата глава :lol:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 08 юли 2025 20:16

ananas написа:На тия са им тотално промити мозъците. Само за Путин мислят, невъзможно е да се говори с тях по политически въпроси без да скочат за Русия та Русия. Верно са като нискокачествени ботове, никаква собствена и логична мисъл.

Като си лягаш довечера, виж дали Путин не е под леглото.
У нас (и май не само тук) кажеш ли,че искаш ние (българите) да са добре и Путин моментално се появява на хоризонта.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 20:20

DoSomethingDifferent написа:Копейките са пощурели днеска, но ги разбирам, не им е ден. :)

Какво печелим конкретно от влизането ни в еврозоната? Дай ми три причини за да бъда радостен от влизането ни там?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 20:21

ElCochino написа:Кефи ме, как си правите оглушки, копейки, и прехвърляте от болната на здравата глава :lol:

Не си правя оглушки, просто няма смисъл.
Над 10 пъти ти казах, че НЕ съм русофил и не ми пука за тях, а ти продължаваш да ме контрираш с тях. Какъв е смисъла да се продължава? Вие НЕ можете да кажете нищо, което да не включва Русия и Путин. Буквално!
Всеки ваш отговор е свързан с тях. Вие сте като някаква компютърна програма. Програмирани сте със заучени фрази и нищо извън това не можете да кажете.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 20:27

Не ги затруднявай с три причини в полза за еврото.
Нека поне една причина да кажат.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 08 юли 2025 20:32

Най-големият от всички плюсове в приемането на еврото е, че няма да приемаме копейката.
Do Something Different!

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 08 юли 2025 20:33

Eminem написа:
ElCochino написа:Кефи ме, как си правите оглушки, копейки, и прехвърляте от болната на здравата глава :lol:

Не си правя оглушки, просто няма смисъл.
Над 10 пъти ти казах, че НЕ съм русофил и не ми пука за тях, а ти продължаваш да ме контрираш с тях. Какъв е смисъла да се продължава? Вие НЕ можете да кажете нищо, което да не включва Русия и Путин. Буквално!
Всеки ваш отговор е свързан с тях. Вие сте като някаква компютърна програма. Програмирани сте със заучени фрази и нищо извън това не можете да кажете.

Аз за Ихтиман те питам за пореден път и за генофонда там и какво общо има еврото и лева с него?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 08 юли 2025 20:33

Drunken_Master написа:
DoSomethingDifferent написа:Копейките са пощурели днеска, но ги разбирам, не им е ден. :)

Какво печелим конкретно от влизането ни в еврозоната? Дай ми три причини за да бъда радостен от влизането ни там?

Ние не отговаряме на основните изисквания за влизането в нея. Първо: 3% дефицит. Всеки лесно може да сметне при бюджет около 200 млд, ако теглиш дълг от 19 млд, колко е дефицита. Ще подскажа на част от колегите - около 9,5 %.
Второ: Инфлация под средната за еврозоната. Ако пазаруш по-често, също смятам, че не е трудно да разбереш колко е. Та само хлябът се увеличи с 20%, заради ДДС-то. Не ми се пише за повечето основни стоки, само ще спомена за решението от преди седмица за банковите такси - тотално увеличаване, като отделни услуги са вдигнати със 100%.
А какво печелим? Ние, ако печелихме, тогава защо сме им там.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 20:48

DoSomethingDifferent написа:Най-големият от всички плюсове в приемането на еврото е, че няма да приемаме копейката.

Не ти се получи измъкването. Поне се надявам да е измъкване, защото алтернативата е болестно състояние, което предизвиква халюцинации, при които навсякъде виждаш Путин.
Дай поне една истинска причина.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 юли 2025 20:49

Богатия ще си бъде богат, бедния беден независимо от Евро, Лев, Рубла или Долар
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Върни се в “Левски”