tmanolov написа:пенсионер - аз съм едва 79-ти, ама още ми рипа на убави моми, та не съм киселяк като някои младежи :geek:
Важното е да ни рипа и след като сме навършили 70 години, а най-важното е да ги доживеем!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:пенсионер - аз съм едва 79-ти, ама още ми рипа на убави моми, та не съм киселяк като някои младежи :geek:
rane написа:tmanolov написа:пенсионер - аз съм едва 79-ти, ама още ми рипа на убави моми, та не съм киселяк като някои младежи :geek:
Важното е да ни рипа и след като сме навършили 70 години, а най-важното е да ги доживеем!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
MASTER_COOL написа:Въпроса е, да се спре кранчето на Разград :lol: :lol: :lol:
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
MASTER_COOL написа:Естествено. Има можачи и неможачи ! :P
MASTER_COOL написа:Нещо лично имаш. Не е мой проблем.
Когато съм коментирал твои мнения в нашия подфорум е било винаги с необходимото уважение ;)
MASTER_COOL написа:Има можачи и неможачи ! :P
1914.1902 написа:MASTER_COOL написа:Има можачи и неможачи ! :P
Този коментар желаех да го напиша, ако някой някога вземе да мрънка, че дадена мацка от снимките е с голямо/налято Д. :lol: :lol:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 138 госта