Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Обаче ПедераскатаПартия замина :lol:
tmanolov написа:miro_rz написа:Всички сме маскари.
Ми къ - булгаааар, булгаааар :mrgreen: А най-голямата масакара е 1914.1902, че слуша някакви старчета
Трябва наказание, 3-ти ден няма цици!
Крайно време беше :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Охооо
Mother and Daughter
:mrgreen: :twisted:
Mother and Daughter
:mrgreen: :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Айде, за MASTER_COOL и 1914.1902 разбирам, младежи са и си личи по това което постват. Но "висшиста" не го разбирам грам, с какъв акъл…
Do Something Different!
Тези са луди:
Преди минути от футболната централа пуснаха пакетните билети за трите домакински срещи на България от предстоящите световни квалификации срещу Испания (4 септември), Турция (11 октомври) и Грузия (18 ноември).
Цените за всички мачове стартират от 120 лева за сектор "Б" и "Г" и достигат до 250 лева за сектор "А".
Преди минути от футболната централа пуснаха пакетните билети за трите домакински срещи на България от предстоящите световни квалификации срещу Испания (4 септември), Турция (11 октомври) и Грузия (18 ноември).
Цените за всички мачове стартират от 120 лева за сектор "Б" и "Г" и достигат до 250 лева за сектор "А".
- MASTER_COOL
- Контакти:
DoSomethingDifferent написа:Айде, за MASTER_COOL и 1914.1902 разбирам, младежи са и си личи по това което постват. Но "висшиста" не го разбирам грам, с какъв акъл…
Благодаря за комплимента :) 83 набор :)
MASTER_COOL написа:DoSomethingDifferent написа:Айде, за MASTER_COOL и 1914.1902 разбирам, младежи са и си личи по това което постват. Но "висшиста" не го разбирам грам, с какъв акъл…
Благодаря за комплимента :) 83 набор :)
пенсионер - аз съм едва 79-ти, ама още ми рипа на убави моми, та не съм киселяк като някои младежи :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Естествено. Има можачи и неможачи ! :P