Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 18 юни 2025 15:44

bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски Изображение.

Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юни 2025 17:17

LoveAndPeace написа:
bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски Изображение.

Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:

И от абсолютен дебютант в ЕКТ, който повече ни се чу, ни се видя(Мура), като прибавим и останалите им издънки, последната от която 6вепси, след
който вече 2 години не смеят да припарят до Европа...
А последното им участие напролет в Европа е набор на сина ми, който тази година навърши 35 и от който имам 2 внучета.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2025 18:23

damyanov1963 написа:
LoveAndPeace написа:

И от абсолютен дебютант в ЕКТ, който повече ни се чу, ни се видя(Мура), като прибавим и останалите им издънки, последната от която 6вепси, след
А последното им участие напролет в Европа е набор на сина ми, който тази година навърши 35 и от който имам 2 внучета.

Да, така е. Щеше да бъде много по-яко да ни беше изтупал у дома отбор сервитьори от Малта в последната секунда на редовното време Изображение.

Така и не разбрах кой ще ви жлемби тоя път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 юни 2025 18:48

Очаква ни приятно европейско лято с българските отбори!Ще се забавлявам!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юни 2025 19:23

bubka написа:
damyanov1963 написа:
LoveAndPeace написа:

Да, така е. Щеше да бъде много по-яко да ни беше изтупал у дома отбор сервитьори от Малта в последната секунда на редовното време Изображение.

Така и не разбрах кой ще ви жлемби тоя път.

Тоя отбор от сервитьори имаше предишни участия във втори кръг, а за да разберете кой ще ни изжлемби, трябваше вие да се класирате, за да ни покажете.
И Един въпрос, който ви го задавам няколко пъти, но отговор до сега не съм получил - Колко участия в групите имате?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юни 2025 20:52

LoveAndPeace написа:

Гледам днес жребия и търся с кого са се паднали оранжевите. Гледам,но нищо не виждам. После се сетих ,че преди доста време май играеха някъде в Европа. Въпреки ,че наскоро играха Европейски мач с Арда.

На линия
AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 18 юни 2025 21:15

Едно въпросче.
Колко и кои наши отбори,са отпадали от втородивизионни отбори?

Върни се в “Левски”