bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски.
Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски.
LoveAndPeace написа:bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски.
Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:
damyanov1963 написа:LoveAndPeace написа:bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски.
И от абсолютен дебютант в ЕКТ, който повече ни се чу, ни се видя(Мура), като прибавим и останалите им издънки, последната от която 6вепси, след
който вече 2 години не смеят да припарят до Европа...
А последното им участие напролет в Европа е набор на сина ми, който тази година навърши 35 и от който имам 2 внучета.
bubka написа:damyanov1963 написа:LoveAndPeace написа:bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски.
И от абсолютен дебютант в ЕКТ, който повече ни се чу, ни се видя(Мура), като прибавим и останалите им издънки, последната от която 6вепси, след
който вече 2 години не смеят да припарят до Европа...
А последното им участие напролет в Европа е набор на сина ми, който тази година навърши 35 и от който имам 2 внучета.
Да, така е. Щеше да бъде много по-яко да ни беше изтупал у дома отбор сервитьори от Малта в последната секунда на редовното време.
Така и не разбрах кой ще ви жлемби тоя път.
LoveAndPeace написа:bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Google [Bot], Serafim, veni__85 и 39 госта