miro_rz написа:Аз не вярвам, че така ще се вдигне нивото. Видяхме ги Славия, Септември и 1948 през годините с български момчета.
Всеки има право на избор.
Избор има само олигархичната ви кауза.Другите нямат избор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Аз не вярвам, че така ще се вдигне нивото. Видяхме ги Славия, Септември и 1948 през годините с български момчета.
realno написа:miro_rz написа:Аз не вярвам, че така ще се вдигне нивото. Видяхме ги Славия, Септември и 1948 през годините с български момчета.
miro_rz написа:realno написа:miro_rz написа:Аз не вярвам, че така ще се вдигне нивото. Видяхме ги Славия, Септември и 1948 през годините с български момчета.
Защо да нямат избор, къде е описано, че само ние имаме право да ги платим!?
Навярно вземаш по-висока заплата от мен, но аз не се тръшкам. Ти си ядеш телешкото, а аз картофите!
Всеки както си е послал.
miro_rz написа:Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!
realno написа:miro_rz написа:Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!
Няма какво да чакам. Това няма да промени мнението ми, че клубовете са неравнопоставени. Ако го направят ще са същите като вас.
miro_rz написа:realno написа:miro_rz написа:Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!
Няма какво да чакам. Това няма да промени мнението ми, че клубовете са неравнопоставени. Ако го направят ще са същите като вас.
Виж сега, то и 2/3 от народа неще евраците, но кой ги пита. Същото е сега и с правилото на Гонзо, ваш човека е, сърди се на него!
damyanov1963 написа:miro_rz написа:realno написа:miro_rz написа:Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!
Виж сега, то и 2/3 от народа неще евраците, но кой ги пита. Същото е сега и с правилото на Гонзо, ваш човека е, сърди се на него!
Как ги изчисли тия 2/3, по курса рубла - евро ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Plamen_i00 и 18 госта