Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 16 юни 2025 15:50

miro_rz написа:Аз не вярвам, че така ще се вдигне нивото. Видяхме ги Славия, Септември и 1948 през годините с български момчета.
Всеки има право на избор.

Избор има само олигархичната ви кауза.Другите нямат избор.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2025 16:33

realno написа:
miro_rz написа:Аз не вярвам, че така ще се вдигне нивото. Видяхме ги Славия, Септември и 1948 през годините с български момчета.

Защо да нямат избор, къде е описано, че само ние имаме право да ги платим!?
Навярно вземаш по-висока заплата от мен, но аз не се тръшкам. Ти си ядеш телешкото, а аз картофите!
Всеки както си е послал.
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юни 2025 16:38

Лудогорец нямат никаква вина, че са се възползвали от откупната клауза ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 юни 2025 17:06

miro_rz написа:
realno написа:

Защо да нямат избор, къде е описано, че само ние имаме право да ги платим!?
Навярно вземаш по-висока заплата от мен, но аз не се тръшкам. Ти си ядеш телешкото, а аз картофите!
Всеки както си е послал.

Прав си. Когато имаш кървави пари може да си
позволиш да нарушаваш правилата и да си платиш. Приличате на джигит на пътя, който може да нарушава правилата на пътя , защото може да си позволи да плаща глобите. Я да видим да ли шахта да сте толкова уверени, ако се отнемаха точки или глобата беше 10 % от бюджета?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2025 17:18

Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 юни 2025 17:34

miro_rz написа:Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!

Няма какво да чакам. Това няма да промени мнението ми, че клубовете са неравнопоставени. Ако го направят ще са същите като вас.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2025 18:26

realno написа:
miro_rz написа:Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!

Няма какво да чакам. Това няма да промени мнението ми, че клубовете са неравнопоставени. Ако го направят ще са същите като вас.

Гонзо е ваш човек, на него му опявайте!
А равнопоставени ли бяха отборите при СОЦ-а когато ви даваха най-добрите футболисти? Или при червените или при сините, иначе приключваш!
Последна промяна от miro_rz на 16 юни 2025 18:37, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 юни 2025 18:35

miro_rz написа:
realno написа:

Виж сега, то и 2/3 от народа неще евраците, но кой ги пита. Същото е сега и с правилото на Гонзо, ваш човека е, сърди се на него!

Как ги изчисли тия 2/3, по курса рубла - евро ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2025 18:38

damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
realno написа:

Виж сега, то и 2/3 от народа неще евраците, но кой ги пита. Същото е сега и с правилото на Гонзо, ваш човека е, сърди се на него!

Как ги изчисли тия 2/3, по курса рубла - евро ли?

Да метнем една анкета и тука ако искаш!?
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2025 18:40

Първият зададен въпрос в анкетата е: „Бихте ли искали еврото да смени лева, като национална валута от 1 януари 2026 г“. Близо 24% от анкетираните са отговорили утвърдително, че биха искали това да се случи, докато почти 73% заявяват, че предпочитат това да не става в този срок.
Последна промяна от miro_rz на 16 юни 2025 18:45, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Левски”