Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ananas » 08 юли 2025 20:36

Какво казва? Сангаре и Колев са много добри нападатели за отборите извън топ 4-5 в първенството. За сегашния Левски стават, но не за твърди титуляри и не правят голяма разлика, а е пълно със свободни агенти като тях и е абсурдно да плащаш големи суми за такива. Сангаре трябва да го продадем за минимум 400-500 хил. евро, за да се изплати. Същото важи и за Бала, Алдаир и т.н. Рилдо е под наем и за купуване май цената е 300-500 хил. евро, а той става на 26 през януари. Ние ще можем ли да го продадем за поне 1-2 милиона, когато е на 27 г?
Ковачев май също се е освободил, нищо чудно и той да цъфне в Кърджали или Пловдив.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 08 юли 2025 20:42

ananas написа:Николов е риск, заради контузиите, но беше по-добър от Сангаре и Колев и е левскар. В контролите вече има 2 гола за Арда май. Илиев е друга опция. Да ти напомням ли, че за Сангаре и Колев платихме трансферни суми?
ЕлПутино, ти пак нищо не оборваш, а само с остроумни подмятания, ама така е като не си прав, нали?

А ти какво оборваш с тоя ад хоминем? Палячо...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 08 юли 2025 20:44

Точните думи на Танев: „Сангаре не можеш да кажеш, че е лоша покупка с оглед на твоите възможности, с оглед на това какво му плащаш. Ако искаш да се пребориш с Лудогорец, не е ОК“, сподели Танев.
Поне аз разбирам: Като не можеш да дадеш поне 2 млн евро за нападател, плюс не малка заплата - купуваш нещо по-евтино (с ниска заплата). И това по-евтиното, ако се справя по-добре от вложените пари - то си взел правилното решение.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 08 юли 2025 20:56

Ми, като гледам мнението му е подобно на моето, поне за качествата. За цената не съм съвсем съгласен, защото Сангаре беше напълно непознат у нас играч и е риск да купуваш. А постоянно имаме доказани свободни агенти като Аралица, Сердюк, Илиевски, Илиев, Николов...Колев също беше свободен на два пъти, но ние не го искахме тогава, а после платихме за него и му давахме повече, защото беше голмайстор на предния сезон.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 юли 2025 20:57

Може да се пробват за Г.Русев едва ли ще играе в Сион. Трябва да разкарат Лима и Икена.
Ковачев още в Дунав ми направи добро впечатление, днес е разтрогнал.
Последна промяна от mikata на 08 юли 2025 21:04, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 08 юли 2025 21:04

ananas написа:Ми, като гледам мнението му е подобно на моето, поне за качествата. За цената не съм съвсем съгласен, защото Сангаре беше напълно непознат у нас играч и е риск да купуваш. А постоянно имаме доказани свободни агенти като Аралица, Сердюк, Илиевски, Илиев, Николов...Колев също беше свободен на два пъти, но ние не го искахме тогава, а после платихме за него и му давахме повече, защото беше голмайстор на предния сезон.

Не е подобно. Подобно щеше да е, ако беше казал, че Сангаре се е представил по-зле от цената, която сме дали за него.
А тия дето си ги написал, нито един не става за Левски. Да си стоят в Локо, Прищина, Числото, Китай и т.н.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 юли 2025 21:08

mikata написа:Може да се пробват за Г.Русев едва ли ще играе в Сион. Трябва да разкарат Лима и Икена.
Ковачев още в Дунав ми направи добро впечатление, днес е разтрогнал.

Те,ако можеха да се отърват от Лима ,досега да са го направили,поне аз така си мисля с другите два милиона Левскари.То се вижда ,че е пълен мързеливец и тарикат ,ама явно здраво са се набълбукали
САМО ЛЕВСКИ!

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 08 юли 2025 21:44

noo написа:Не е подобно. Подобно щеше да е, ако беше казал, че Сангаре се е представил по-зле от цената, която сме дали за него.
А тия дето си ги написал, нито един не става за Левски. Да си стоят в Локо, Прищина, Числото, Китай и т.н.

Сангре се представя по същия начин като по-евтини и доказани опции от него, не е точно провал, но не е и оптимално. Става за борба за тройката, но не и за титла. Всички, които ти изброих, са по-добри или близки до него. Ако те не стават- значи и той не става. Той е на 26 и никога не вкарвал 10 гола в един сезон.
Миналия сезон сме похарчили над 2 млн. лева за селекция, а качеството никак не впечатлява.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 08 юли 2025 21:47

ananas написа:
noo написа:Не е подобно. Подобно щеше да е, ако беше казал, че Сангаре се е представил по-зле от цената, която сме дали за него.

Сангре се представя по същия начин като по-евтини и доказани опции от него, не е точно провал, но не е и оптимално. Става за борба за тройката, но не и за титла. Всички, които ти изброих, са по-добри или близки до него. Ако те не стават- значи и той не става. Той е на 26 и никога не вкарвал 10 гола в един сезон.
Миналия сезон сме похарчили над 2 млн. лева за селекция, а качеството никак не впечатлява.

Ясно ли ти е, че за да вземем добър нападател трябва да подготвим минимум 1,5 млн евро? А заплатата трябва да е над 30-40к на месец.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 08 юли 2025 22:29

Обясних ти, че има същите или по-добри без да плащаш 150-250 хил. евро на отбори от 3-та португалска, включително българи. Наистина класни също могат де се намерят свободни, както намерихме Макун, но там вече е много по-трудно и вероятно ще трябва да се плати поне 1 млн.. Ние обаче не сме в тая игра и си се борим с Арда и Морето, а срещу тях изброените от мен са напълно достатъчни.

Върни се в “Левски”