efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.

Мнениеот groti » 09 дек 2024 10:27

icemanbg33 написа:
Пич, не е лошо да излезеш от собствения си балон от информация. Може да не харесваш Сираков (и на мен не ми е любим), но буквално аргументите ти че треньора е бушон е че си прави сам селекцията и носи вина за резултатите. Невероятен аргумент. Ами ако искаш и Сирков да му реди състава?

Специално Сирков не веднъж е заставаш зад Генчев и го хвали, а Генчев си е казал, че има много добри отношения със Сираков и го оставят да работи. Не съм видял веднъж Сираков да се обърне към феновете и да каже “спрете да го хулите”.

Думи преди 10 години за 3ти лица които нямат позитивен отенък в нашата история не мисля че имат релевантност към дискусията ни.

И не ми отговори как трябва да се държи едно ръководство за да не е бушон треньора. Да прави селекцията, да тренира футболистите, да реди състава и да носи отговорността. Звучи ми много като работата на треньора?

Пич, явно ти не ме разбра. Аргументите на ГъзЪ са това - "Генчев си прави всичко сам и той е виновен, ако нещо се наака. Ние като ръководство сме му осигурили максимума. Подготовка, трансфери и всичко е ток и жица и Левски ще се бори за титла, купа и евро мачове". И така с футболисти от 2-3 португалска, хърватска и не знам си каква лиги го хвърляш да се бори срещу Лудогорец и съвсем скоро Тирето, които ще ни тупат като маче в дирек. И после кого ще обвиним? Треньора. То вярно, че Генчо не може да си нареди отбора, но също толкова вярно е, че с тези играчи максимум е трето място и при луд късмет финал за купата.

На болднатото отговарям - като осигури на треньора условия за работа подобаващи на отбор, който уж ще се бори за титла. Сещаш ли се - спонсори, кинти, подготовки, трансферчета.. такива дребни неща, дето са определящи. Когато нямаш кинти за играчи като тези в Лудогорец ще крадеш млядите от школите на другите отбори. Ще крадеш треньори. Но при нас е обратното. Всичкото треньор и юноша може да си го гепи Разград, тире- София, числото..
А пък за клуба - като осигури треньор, не такъв, който е навит да работи с огризки и футболистите, дето водещите отбори не ги искат, ами има визия и амбиция да се развива и да развива отборът, за който работи.
Ма пък явно за нас е нормално вече да се борим за калъфка и място в тройката..
110 години любов!

Върни се в “Левски”