Левски София - Локомотив Пловдив | 12.07 | 21:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив | 12.07 | 21:00ч.

Мнениеот Eminem » 12 юли 2020 23:08

Супер! Отървахме срама срещу отбора на Ватикана.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 юли 2020 23:13

Живяхме със спомените и сред тях търсехме убежище от реалността. Сега реалността стана толкова омерзителна, че спомените ни станаха травматични рани ....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2020 23:19

vvessel написа:
blue avalanche написа:
Michael_Buble написа:
blue avalanche написа:
Michael_Buble написа:Загасяйте телевизора, спирайте компютрите и отивайте на площада да лекувате "болния левскар". Да, никой не ни е виновен за скапаната селекция и ръководните безумия, но имаме прогнила България. Няма как да имаме цветущ Левски!!!

Да де, ама само Левски "увяхна". Що така? Някаква лична вендета срещу клуба ли?

Не, приятелчето ми, в открита пустиня цвете не вирее. Орлета-лешояди, да! Влечуги, да! Но цвете никога! Е, в някой оазис с частен бряг, може някой да си засади гербери, добре поливани....

Добре, бе човек... Локо Пд си спечелиха втора Купа, Славия влязоха в тройката и ще играят бараж, Тирето - втори и стягат селекция. Само ние увяхнахме...

Абе ясно, че не си бил в България и не си следил събитията, като това например, че преди половин година изгониха бившия ни собственик и няма пари, ама образовай се малко и спри да задаваш тъпи въпроси.

"Стига простотии, бе тате!"
Когато собственикът беше тука и имаше пари къде бяхме? Я, се дръж малко и изтрий пяната от устата! Като паднахме със 7-0 от Ларнака, собственикът тука ли беше? Като паднахме с 3-1 от Берое собственикът къде беше?
Миналата година пак ли ни изгониха собственика? А по-миналата?
По-образован съм, отколкото си мислиш. И от теб съм по-образован. И, ако бяхме били Славия никаква СИК-врътка нямаше да се случи. Нали така?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 юли 2020 23:25

blue avalanche написа:
vvessel написа:
blue avalanche написа:
Michael_Buble написа:
blue avalanche написа:
Michael_Buble написа:Загасяйте телевизора, спирайте компютрите и отивайте на площада да лекувате "болния левскар". Да, никой не ни е виновен за скапаната селекция и ръководните безумия, но имаме прогнила България. Няма как да имаме цветущ Левски!!!

Да де, ама само Левски "увяхна". Що така? Някаква лична вендета срещу клуба ли?

Не, приятелчето ми, в открита пустиня цвете не вирее. Орлета-лешояди, да! Влечуги, да! Но цвете никога! Е, в някой оазис с частен бряг, може някой да си засади гербери, добре поливани....

Добре, бе човек... Локо Пд си спечелиха втора Купа, Славия влязоха в тройката и ще играят бараж, Тирето - втори и стягат селекция. Само ние увяхнахме...

Абе ясно, че не си бил в България и не си следил събитията, като това например, че преди половин година изгониха бившия ни собственик и няма пари, ама образовай се малко и спри да задаваш тъпи въпроси.

"Стига простотии, бе тате!"
Когато собственикът беше тука и имаше пари къде бяхме? Я, се дръж малко и изтрий пяната от устата! Като паднахме със 7-0 от Ларнака, собственикът тука ли беше? Като паднахме с 3-1 от Берое собственикът къде беше?
Миналата година пак ли ни изгониха собственика? А по-миналата?
По-образован съм, отколкото си мислиш. И от теб съм по-образован. И, ако бяхме били Славия никаква СИК-врътка нямаше да се случи. Нали така?

Хубаво, че си мислиш, че си по-образован. Хубаво е също, че когато аз ти отговарям на въпрос какво е станало тази година, ти почваш да ми говориш за миналата и по-миналата. Това те прави много умен. Няма смисъл да обяснявам каквото и да било на такъв капацитет на който всичко му е ясно.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 юли 2020 23:30

Не принизявайте Герб с това, че фалират Левски - те си имат по-отговорна и достойна мисия - да фалират държавата - толкова, колкото я има. Нас ни фалираха нашите достойни управници.
И не се карайте пред зейналия гроб на "Левски".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2020 23:33

vvessel написа:Хубаво, че си мислиш, че си по-образован. Хубаво е също, че когато аз ти отговарям на въпрос какво е станало тази година, ти почваш да ми говориш за миналата и по-миналата. Това те прави много умен. Няма смисъл да обяснявам каквото и да било на такъв капацитет на който всичко му е ясно.

Какво ще ми обясняваш? Ние сме "сбъркани" от 10г. насам! През цялото време все без собственик ли сме били?
Тези, дето си мислят, че като свалим ГЕРБ и докараме поредния Насиру, Чандъров, Здравко, Спиърингс, Мазурек и други незнайни дзвизди ще цъфнем и ще вържем, са болни за освидетелстване!
И не! Не съм привърженик на ГЕРБ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2020 23:45

Dust написа:И не на последно място, Левски с този отбор, как ги виждаш в ЕКТ.

Ми дай, пък, като нямаме отбор за ЕКТ, да ни бият като брашнян чувал и да изпаднем! За по-сигурно...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 юли 2020 23:56

blue avalanche написа:
vvessel написа:Хубаво, че си мислиш, че си по-образован. Хубаво е също, че когато аз ти отговарям на въпрос какво е станало тази година, ти почваш да ми говориш за миналата и по-миналата. Това те прави много умен. Няма смисъл да обяснявам каквото и да било на такъв капацитет на който всичко му е ясно.

Какво ще ми обясняваш? Ние сме "сбъркани" от 10г. насам! През цялото време все без собственик ли сме били?
Тези, дето си мислят, че като свалим ГЕРБ и докараме поредния Насиру, Чандъров, Здравко, Спиърингс, Мазурек и други незнайни дзвизди ще цъфнем и ще вържем, са болни за освидетелстване!
И не! Не съм привърженик на ГЕРБ!

Всъщност да. Откакто ни налазиха Прасето и Тиквата сме без собственик. И идват Насирута и Чандъровци защото Левски за тях не е спортен проект, а система за разкешване. Успехи не се предвиждат и затова и няма. И не утре като си отиде ГЕРБ едва ли ще се оправим защото там където са стъпвали Прасето и Тиквата трева не никне. Справка монополиста Булгартабак за който да го фалираш наистина се изисква специален талант.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 12 юли 2020 23:58

blue avalanche написа:Ние сме "сбъркани" от 10г. насам!

Вожда от колко години е на кормилото?! Съвпадение?!
Едно дете към татко си:
-Тате, какво е съвпадение?
- Съвпадение, сине, е когато добрата организация срещне доброто стечение на обстоятелствата!
Вижте, момчета, разбира се, че начетеният ни и мъдър премиер не носи пряката вина за дереджето, но начина на работа на главната система винаги обуславя частните процеси в нея, пряко или косвено! Знаете ли какъв е единствения ултиматум ,който може да даде най-малкото зъбчато колело в ръчния часовник? - "Писна ми! Заплашвам, че ще спра да се въртя, ако някой не навие началника".
Същото е горе-долу положението, ако разбирате от метафори!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 юли 2020 00:03

blue avalanche написа:
Dust написа:И не на последно място, Левски с този отбор, как ги виждаш в ЕКТ.

Ми дай, пък, като нямаме отбор за ЕКТ, да ни бият като брашнян чувал и да изпаднем! За по-сигурно...

Към момента нямате най-важното пари, а без тях и боеспособен отбор няма как да се сглоби за един месец, то ест трябва да се пести, от каквото се сетиш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”