Serafim написа:Пак маса недоволни. Половината имам чувството, че освен гръмки победи, всичко друго е пълен провал и значи нещо куца. Това си бе рутинен мач срещу слаб и затворен съперник. Нито сме треперели, че ще ни изравнят, нито нищо. Не ми се гледа статистика, но имаха два или три точни удара и едно неточно отиграване на Каргас, който можеше да си вкара автогол. Изтървахме чисти голови положения на Тиам и Ст.Иванов. Алар също осра една атака, като подаде на Петков, вместо на Станислав Иванов. Ако имахме повече индивидуална класа щяхме да вкараме 4 гола, но това е.
Имаше естествено и негативи. Райнов явно си е сериозно бездарен, защото и в такива мачове не успява да се справи с овладяването и контролирането на топката. Горанов пък сякаш се опитваше да си спира и да води балон. Имам чувството, че не е играл от една година. Паулиньо напълно безличен, като това за него си е общо-взето нивото му. Всичко друго са някакви проблясъци. Дано се намери кой да го купи след месец-два.
Хем се чудиш защо има недоволни, хем надолу обясняваш защо всъщност е недоволството.
А Селото второто полувреме имаха повече положения от нас, само да вметна, а през първото, освен головете, нямахме някакво осезаемо предимство.
Хубаво е, че бием привидно рутинно, лошото е, че ако следващите мачове играем така, не съм оптимист за положителния изход

[/center]
[/center]

Не че не играхте по-добре от тях де !
 Не че не играхте по-добре от тях де !