Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юли 2019 00:19

k_oleto написа:...Не се занимавам. Обаче.......добре че не вкарахте втори гол в контрола, че от задоволство щяха да ви се видят и кътните зъби. Това е контрола. Както не плюх след мача с дюнерите, така и сега няма да ви хваля, щото общото взето - това ви е първи гол в контролите и вече трета подготовка сте без победа

Мач с мач и отбор с отбор не си приличат, все пак една справка само за статистиката: Преди няколко години с Любо Пенев като треньор ЦСКА записа 4 или 5 поредни загуби в такива контроли + 1 победа в последния мач (ако не греша, срещу Стяуа). След това в ЕКТ елиминира "Динамо" (Москва)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 03 юли 2019 00:41

Captain Stottlemeyer написа:
k_oleto написа:...Не се занимавам. Обаче.......добре че не вкарахте втори гол в контрола, че от задоволство щяха да ви се видят и кътните зъби. Това е контрола. Както не плюх след мача с дюнерите, така и сега няма да ви хваля, щото общото взето - това ви е първи гол в контролите и вече трета подготовка сте без победа

Мач с мач и отбор с отбор не си приличат, все пак една справка само за статистиката: Преди няколко години с Любо Пенев като треньор ЦСКА записа 4 или 5 поредни загуби в такива контроли + 1 победа в последния мач (ако не греша, срещу Стяуа). След това в ЕКТ елиминира "Динамо" (Москва)... 8-)

не става дума за резултатите. Какво значение имат ? Да си призная, не помня цитираните от тебе контроли.

Ако трябва да съм честен, Хубчев ще постигне резултати в Левски, но след около 2 или 3 години. Не по-рано. Няма да го изчакате обаче.
След 1 седмица са мачовете в ЕКТ, а с тях и мачовете от ППЛ. Ше има доста мачове в къс период от време. При вас не иде реч и за тактика. Утре Горанката с картон или по-лошо и каква тактика ?

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Левски - Йънг Бойс | 19:30 часа

Мнениеот Michael_Buble » 03 юли 2019 03:11

CaMo_CuHuTe написа:Хубчев има една черна точка от мен заради селекцията

Моля??? Единствената червена точка на Хубчев е именно заради селекцията! Ако не беше той, а примерно смирения и отстъпчив Чичо Гошо Лудогорски, сега щяхме да сме пълни с илиенска стока продадена ни от румънски циганин!!!(при това, бивш затворник)

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Re: Левски - Йънг Бойс | 19:30 часа

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 03 юли 2019 09:14

Michael_Buble написа:
CaMo_CuHuTe написа:Хубчев има една черна точка от мен заради селекцията

Моля??? Единствената червена точка на Хубчев е именно заради селекцията! Ако не беше той, а примерно смирения и отстъпчив Чичо Гошо Лудогорски, сега щяхме да сме пълни с илиенска стока продадена ни от румънски циганин!!!(при това, бивш затворник)

Сори, явно нещо съм се объркал - до момента сме направили перфектната селекция, въпреки краткото време, което имаше Хубчев (само от месец март). В най-кратки срокове ще бъде завършена и до две години ще имаме равностойни смени на ключовите позиции.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 03 юли 2019 09:47

От тази контрола за пореден път се видя, че Райнов се справя доста добре като защитник. На позиция дефанзивен халф е доста неориентиран и неуверен. Като защитник, на база физически данни, е в пъти по-ефективен, не му се налага да мисли креативно.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 юли 2019 10:16

Добра контрола се получи, но все още сме тежки и бавни... Гърчето продължава да не ми вдъхва голямо доверие, дано да греша за него. На моменти показва и прави неща като голям защитник, но в други ми е Везалов №2. Ако не си изчисти играта, с тези нашите съдии всеки мач ще започва с жълт картон, а дали ще завърши мача, там не се знае. :oops: Райнов като цент. защитник наистина е по-добре... В средата не знам, дали е така зле, защото с Тиам си пречат или напрежението не му понася, но не е онзи Райнов от Берое.
Малките е видно, че играят съвсем друга игра когато с тях има опитни играчи. Според мен Миятович трябва да е титулярен вратар, поне докато Михайлов не свали още 10-15кг. и не си върне формата от зимата. Паулинката, горкият, все още не може да покаже и 1/3 от онази игра през първият му полусезон в Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2019 11:00

Доволен съм дотолкова, доколкото очаквах и исках да видя някакво раздвижване в нашата атака, което в крайна сметка се получи. Да не кажа, че даже съм приятно изненадан. Да, имаше пропуски и малко припряност пред противниковата врата, но да не бъдем прекалено критични сега - на тоя етап и срещу тоя противник не е зле.
Сега остава да пожелаем лек път на момчетата към дома. След тежките предсезонни физзарядки заслужават почивка, малко време за себе си и топли епилирани балдъри, че от следващата седмица почва трудното.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 03 юли 2019 11:39

noo написа:От тази контрола за пореден път се видя, че Райнов се справя доста добре като защитник. На позиция дефанзивен халф е доста неориентиран и неуверен. Като защитник, на база физически данни, е в пъти по-ефективен, не му се налага да мисли креативно.

Да си призная честно в Берое не съм го гледал, но щом са го направили капитан значи е бил от най-добрите там. А ако той е бил най-добрия в Берое .... говори наистина лошо за българския футбол. Това момче е халф, а е тоолкова муден, толкова неповратлив, пасовете са му само къси, настрани и назад без никаква острота, един на един няма никаква техника. Няма дрибъл. Честно казано няма качества за да играе във водещ отбор дори в България, в случая е в Левски, но и в ЦСКА и Лудогорец няма да има място за него. Дори за резерва е слаб. Ако успеят да се отърват Левски от него най-добре ще направят.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 03 юли 2019 11:51

Работата по отбора не е добра! Дори и тези, които взеха да са добри футболист им трябва време за сработване. От друга страна абсолютно закъсняваме с привличане на нови футболисти, те мачовете почват, ние сега търсим още двама, трима, петима или колко там?! Това просто не е сериозно и не отговаря на претенциите на отбора за сериозен клуб! Не ангажирам никого с това мнение, мое си е! И това само около представителния мъжки отбор. За другите проблеми просто няма да стигне време и място да ги описване. Несериозната работа продължава, само надувката Колев ги говори врели-некипели!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 03 юли 2019 11:56

galin56 написа:
noo написа:От тази контрола за пореден път се видя, че Райнов се справя доста добре като защитник. На позиция дефанзивен халф е доста неориентиран и неуверен. Като защитник, на база физически данни, е в пъти по-ефективен, не му се налага да мисли креативно.

Да си призная честно в Берое не съм го гледал, но щом са го направили капитан значи е бил от най-добрите там. А ако той е бил най-добрия в Берое .... говори наистина лошо за българския футбол. Това момче е халф, а е тоолкова муден, толкова неповратлив, пасовете са му само къси, настрани и назад без никаква острота, един на един няма никаква техника. Няма дрибъл. Честно казано няма качества за да играе във водещ отбор дори в България, в случая е в Левски, но и в ЦСКА и Лудогорец няма да има място за него. Дори за резерва е слаб. Ако успеят да се отърват Левски от него най-добре ще направят.

По твоята логика, например Коутиньо да си ходи на село - нашумял трансфер от тези дни. Дембеле също не се справя. Отбор с отбор не си прилича. В един отбор, поради ред причини (тактика, съотборници) да играеш добре, но в друг да не ти се получава. Смятам, че Райнов се справя добре като централен защитник. Показа го и през сезона, когато му се наложи да играе на този пост.

Върни се в “Левски”