Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

atanasovt049

Re: Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00

Мнениеот atanasovt049 » 23 юни 2019 20:13

specter написа:
Чакай, бре, споко. :) Сега навлизат във втората част на подготовката - контроли, работа с топка и тактически занимания. Има кога да отмине тоя период на тежест от физическите натоварвания стига да не е решил да ги гърби до самия край. :lol: Достатъчно време има до мача с Ружомберок.

Има 18 дни, ако не спре да ги тормози, няма възстановяване.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 23 юни 2019 20:15

atanasovt049 написа:
specter написа:
Чакай, бре, споко. :) Сега навлизат във втората част на подготовката - контроли, работа с топка и тактически занимания. Има кога да отмине тоя период на тежест от физическите натоварвания стига да не е решил да ги гърби до самия край. :lol: Достатъчно време има до мача с Ружомберок.

Да де, и аз това имах предвид. Предполагам, че от оттук-насетне ще се спрат тежките физически натоварвания и ще се акцентира на другите неща. Надявам се...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 23 юни 2019 20:17

Някой знае ли Райнов защо не игра?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2019 20:18

Kotooshu написа:
k_oleto написа:
ralka_levskarka написа:
k_oleto написа:обаче имате нужда от трансфери. (тактика не коментирам, защото е рано). Един Живко Миланов - сега погледнах е на 35г. Хубчев го държи в първи мач - контрола да играе до края (явно няма кой) Оставяме ЕКТ настрани, но ще дойдат мачовете и ще окапете в шампионата. Много къса скамейка. Ние предния сезон - едва ходихме в края, щото имахме по резерва и половина на мач, а при вас е доста по-зле.

А аз като обяснявах в една тема, че пейката ни е по-зле и от вашата, що викаше, че не е вярно?

Ми защото изгонихте 15 футболиста. Преди да дойде Хубчев имахте повече футболисти. Ей го и сега. Пускате някакво младо момче напред, а изгонихте Божинов. Той не е за национал, но по-ставаше.
Пиша за сегашното ви ниво - преди това си имахте прилично количество футболисти

Когато разбереш разликата между количество и качество , заповядай пак да си разтягаме локуми ;)

спора ми беше с Ралка. От изгонените имахте поне 4-5 дето бяха прилично ниво за БГ

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юни 2019 20:20

specter написа:
atanasovt049 написа:
alexdb написа:Ранен етап от подготовката???? Ами ние след две седмици и малко ни е първия мач :lol:
След днешният мач за мен шансовете ни срещу отбора с трудно име падат поне с 20%.
Слушам коментатора, че треньора ги гърбил днес преди обяд и за някакви си дву-триразови тренировки. Не мога да разбера това чудо. Какъв е смисъла да ги изгърбиш преди мач, па било и то приятелски. Иначе трагични. Тотално надиграни от отбор, който не е нещо особено, но и не се е натегнал особено да играе.

Като ни издумкат след 2 седмици ще видиш логиката... Готвят ги за невероятните мачове срещу Царско Село. Майната и на Европата, ние се готвим дългосрочно... Подготовката на Левски май за втора година поред е тотално объркана. Миналата година Роси им е*а майката със страшни натоварвания и за мача с Вадуц бяха като спаружени мъде. Сега нещата се очертават по същия начин.

Може и сутринта преди мача да направят някоя и друга тежка тренировка ;). Как става тъй за и аз не знам си коя година Каузата по това време да са приключили с основната си селекция, да са в последния етап на подготовката си, а ние те първа връткаме кросчета и тия ни могат да ходят, ни пас като хората да подадат, за някаква идея как се вкарва гол да не говорим. Тия бразилчетата направиха поне пет-шест непредизвикани грешки в тяхната половина, а най-голямата опасност дет създадохме от това беше сватбарския шут на С. Иванов. Поне да беше вдигнал малко кратуна от тревата да погледне и да подаде на този до него, който беше в по-добра позиция.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 юни 2019 20:20

k_oleto написа:
Kotooshu написа:
k_oleto написа:
ralka_levskarka написа:
k_oleto написа:обаче имате нужда от трансфери. (тактика не коментирам, защото е рано). Един Живко Миланов - сега погледнах е на 35г. Хубчев го държи в първи мач - контрола да играе до края (явно няма кой) Оставяме ЕКТ настрани, но ще дойдат мачовете и ще окапете в шампионата. Много къса скамейка. Ние предния сезон - едва ходихме в края, щото имахме по резерва и половина на мач, а при вас е доста по-зле.

А аз като обяснявах в една тема, че пейката ни е по-зле и от вашата, що викаше, че не е вярно?

Ми защото изгонихте 15 футболиста. Преди да дойде Хубчев имахте повече футболисти. Ей го и сега. Пускате някакво младо момче напред, а изгонихте Божинов. Той не е за национал, но по-ставаше.
Пиша за сегашното ви ниво - преди това си имахте прилично количество футболисти

Когато разбереш разликата между количество и качество , заповядай пак да си разтягаме локуми ;)

спора ми беше с Ралка. От изгонените имахте поне 4-5 дето бяха прилично ниво за БГ

Хайде сега не се цупи , то спор нямаше .. Ралка те "закопа" , сори , но това е истината !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 23 юни 2019 20:25

alexdb написа:
specter написа:
atanasovt049 написа:
alexdb написа:Ранен етап от подготовката???? Ами ние след две седмици и малко ни е първия мач :lol:
След днешният мач за мен шансовете ни срещу отбора с трудно име падат поне с 20%.
Слушам коментатора, че треньора ги гърбил днес преди обяд и за някакви си дву-триразови тренировки. Не мога да разбера това чудо. Какъв е смисъла да ги изгърбиш преди мач, па било и то приятелски. Иначе трагични. Тотално надиграни от отбор, който не е нещо особено, но и не се е натегнал особено да играе.

Като ни издумкат след 2 седмици ще видиш логиката... Готвят ги за невероятните мачове срещу Царско Село. Майната и на Европата, ние се готвим дългосрочно... Подготовката на Левски май за втора година поред е тотално объркана. Миналата година Роси им е*а майката със страшни натоварвания и за мача с Вадуц бяха като спаружени мъде. Сега нещата се очертават по същия начин.

Може и сутринта преди мача да направят някоя и друга тежка тренировка ;). Как става тъй за и аз не знам си коя година Каузата по това време да са приключили с основната си селекция, да са в последния етап на подготовката си, а ние те първа връткаме кросчета и тия ни могат да ходят, ни пас като хората да подадат, за някаква идея как се вкарва гол да не говорим. Тия бразилчетата направиха поне пет-шест непредизвикани грешки в тяхната половина, а най-голямата опасност дет създадохме от това беше сватбарския шут на С. Иванов. Поне да беше вдигнал малко кратуна от тревата да погледне и да подаде на този до него, който беше в по-добра позиция.

Става така, щото сме идиоти и играем всяка година бараж и съответно ни се намалява времето за подготовка след това, защото футболистите ни започват почивката си по-късно. Няколко дни са, ама оказва влияние. А за Лудогорец например тази година сезонът започва доста по-рано от нашия. Имат мач с Локото за Суперкупата на 3-ти юли, а след това играят за ШЛ на 10-ти. Ние имаме мач на 11-ти.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 23 юни 2019 20:39

- физически сме на етап, в който сме "тежки" и постепенно краката ще се отпускат.. в тази връзка бе нормално съперника ( отбор във форма и игрови ритъм) да е далеч по - свеж.
- Живко няма спирка, за него няма контрола.. Левски ли е, трябва да бие!
- Младите слабо ( изкл. Юруков)
- Янис Каргас игра добре
- последно, но най - важно за мен.. Левски отново има качествен плеймейкър, в най - футболното значение на този термин. На мен лично аржентинчето ми е ясно, много я пипа и който има съмнения малко да потърпи.
Имаме нужда от остро крило, което да играе ек на ек с лекота и централен нападател. Хайде дано дойдат до мача с немците най - късно!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 23 юни 2019 20:41

specter написа:
atanasovt049 написа:
specter написа:

Да де, и аз това имах предвид. Предполагам, че от оттук-насетне ще се спрат тежките физически натоварвания и ще се акцентира на другите неща. Надявам се...

Е не го ли запомнихте този сценарий наизуст. То всяка година едно и също. Първите контроли слабо, загуби - обяснение:то първите контроли не са важни резултатите и играта, последните контроли слабо, загуби - обяснението: бе то резултатите не са важни , ще се оправим като почнат официалните мачове. Първи официални мачове - отпадане от първия срещнат в УЕФА, изоставане на 5 точки вече в класирането : обяснение: ми не знам защо се получи така, добре се подготвихме но ... Смяна на треньора - продължава се със слабите игри - обяснението: аз не съм водил подготовката, а тя е най-важната част от сезона и това е за сега ... и така до безкрай, само играта си остава слаба винаги.

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 23 юни 2019 20:51

Изгонили сме били 15 човека, щото не ставали. Яблонски ли не ставаше, Кабрал ли, Цветкович ли, Божинов ли, Обертан ли КОЙ?! Сега имаме Кабата, Стаси и Илийката, дето си евали майката отвсякъде.

Върни се в “Левски”