specter написа:atanasovt049 написа:alexdb написа:Ранен етап от подготовката???? Ами ние след две седмици и малко ни е първия мач
След днешният мач за мен шансовете ни срещу отбора с трудно име падат поне с 20%.
Слушам коментатора, че треньора ги гърбил днес преди обяд и за някакви си дву-триразови тренировки. Не мога да разбера това чудо. Какъв е смисъла да ги изгърбиш преди мач, па било и то приятелски. Иначе трагични. Тотално надиграни от отбор, който не е нещо особено, но и не се е натегнал особено да играе.
Като ни издумкат след 2 седмици ще видиш логиката... Готвят ги за невероятните мачове срещу Царско Село. Майната и на Европата, ние се готвим дългосрочно... Подготовката на Левски май за втора година поред е тотално объркана. Миналата година Роси им е*а майката със страшни натоварвания и за мача с Вадуц бяха като спаружени мъде. Сега нещата се очертават по същия начин.
Чакай, бре, споко.

Сега навлизат във втората част на подготовката - контроли, работа с топка и тактически занимания. Има кога да отмине тоя период на тежест от физическите натоварвания стига да не е решил да ги гърби до самия край.

Достатъчно време има до мача с Ружомберок.
Може и сутринта преди мача да направят някоя и друга тежка тренировка

. Как става тъй за и аз не знам си коя година Каузата по това време да са приключили с основната си селекция, да са в последния етап на подготовката си, а ние те първа връткаме кросчета и тия ни могат да ходят, ни пас като хората да подадат, за някаква идея как се вкарва гол да не говорим. Тия бразилчетата направиха поне пет-шест непредизвикани грешки в тяхната половина, а най-голямата опасност дет създадохме от това беше сватбарския шут на С. Иванов. Поне да беше вдигнал малко кратуна от тревата да погледне и да подаде на този до него, който беше в по-добра позиция.