/контрола/ Левски - Спартак Миява |11.02.2016| 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: /контрола/ Левски - Спартак Миява |11.02.2016| 3:0 FT

Мнениеот Yoda_ » 11 фев 2016 21:14

Скъсаха се да пропускат, а тия бяха толкова слаби в днес, че трябваше да си тръгнат поне с още 4-5 гола...
Факт е обаче, че с напедването на подготовката и контролите, има някакъв напредък. Дано Стойчо успее да ги нареди правилно, че това май е проблем...

Бурабия наистина изглежда добре, може пък точно в Левски да си намери мястото... Венци влиза във форма, Сашо Емилов Ал. също засега е много борбен и нахъсан.
Краев трябва да е свободен електрон, т.е. да играе там, където му е най-удобно за момента и да сменя местата, за жалост е още много малък, за да изисква такава свобода.
За Бедоя важи същото. Нар и Менголо ?? Все още са пълна загадка, дано не приключат като предишните печки...

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 фев 2016 21:16

90 минути мачкане!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 11 фев 2016 22:03

napvd написа:Само прочетете мненията за мехди в нашия форум.Него величайте много ;)

Дай да не си говорим откровени глупости. Пределно наясно си, че това е от злоба и завист. "Бурабия ни би шута и реши да играе в София.. и то в Левски" ( така мразения от вас). Има и трезво мислещи от вашите, които имат понятие от футбол и осъзнават, че това ви бе най - класният футболист! Колко бе ефективен в някои мачове е друг въпрос ( прекалено задържане на топката, индивидуална игра), а именно при нас ще се доразвие. Гледайте си отборчето и Левски не го мислете.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 фев 2016 22:49

napvd написа:Само прочетете мненията за мехди в нашия форум.Него величайте много ;)

За вас всеки,който напусне Ч.море в посока Левски е най-подлия,най-долния,най-некадърния.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ccusFLQX9kQ[/youtube]
Да не казвам голяма дума,но според мен,Бурабия е по-добър от Де Нойер.Остава да го показва в мачовете.
Последна промяна от blue avalanche на 11 фев 2016 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 фев 2016 22:51

Sinite ot Sofia написа:

Дай да не си говорим откровени глупости. Пределно наясно си, че това е от злоба и завист. "Бурабия ни би шута и реши да играе в София.. и то в Левски" ( така мразения от вас). Има и трезво мислещи от вашите, които имат понятие от футбол и осъзнават, че това ви бе най - класният футболист! Колко бе ефективен в някои мачове е друг въпрос ( прекалено задържане на топката, индивидуална игра), а именно при нас ще се доразвие. Гледайте си отборчето и Левски не го мислете.

Аз съм гледал точно един-единствен мач на Бурабия в Черно море, в Локо Пловдив дори и един не съм гледал. Мачът , който съм му гледал беше срещу Динамо Минск и остави много добри впечатления у мен. Що се отнася до нашите контроли , в първите 1-2 мача имаше много брак в играта му, но после мисля, че почна да намалява броят на грешките му, така че се надявам да затвърди добрите впечатления, които ми е оставил от въпросният мач.
Само Левски!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 11 фев 2016 23:32

siniq_fen написа:
Sinite ot Sofia написа:

Аз съм гледал точно един-единствен мач на Бурабия в Черно море, в Локо Пловдив дори и един не съм гледал. Мачът , който съм му гледал беше срещу Динамо Минск и остави много добри впечатления у мен. Що се отнася до нашите контроли , в първите 1-2 мача имаше много брак в играта му, но после мисля, че почна да намалява броят на грешките му, така че се надявам да затвърди добрите впечатления, които ми е оставил от въпросният мач.

Още в отбора на Пловдив загатваше за качествата си. Морето се ориентира много добре като го взе като свободен агент. Още когато подписа акцентирах, че това е футболист с качества за успех в Левски. Интересно е какво става с тигъра от Акуре :mrgreen: Искаме го, имало уговорка клуб - клуб, въпросният контрира, че ще си остане в Африка.. днес щял да идва в София ( май май не се знае къде се намира в момента).
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 фев 2016 01:08

siniq_fen написа:
Sinite ot Sofia написа:

Не знам, аз не съм го гледал май, ама от наблюденията ми в черноморкия форум, и там отначало много му се радваха, но после май не е излязъл толкова добър , колкото си мислели. Дано да му върже при нас, ама аз лично нямам големи очаквания.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 12 фев 2016 11:35

blue avalanche написа:
choko77 написа:Гледам всички недоволствате и хулите Краев.Много добре знаете,че лявото крило не е неговия пост.Аз го познавам от малък и момчето винаги е играло или центр.нападател или зад нападателя,като втори.Дори дясното крило не му е на сърце.Няма как да покаже добра игра на лявото крило.Не знам защо Стоев не го размени с Нар или Бедоя да експериментира в тия контроли малко,да го видят.Не знам защо Стойчо не ги нарежда ,както трябва отпред,дори Прохазка е вътрешен халф,нито крило нито бек не е.Да ги нареди пък няма какво да се сърдят другите,най-добрите ще играят и това е!

Краев не е мръднал и на сантиметър в развитието си!!
Защото знае,че ще е титуляр по "правило 21".Един противник не може да финтира,пасове - гола вода.Ударите му са със силата на момченце от предучилищна!Игра с глава,дрибъл...да изброявам ли още?Къде точно му е силата на Краев???
Като ЦН в групата на джуджетата може и да е играл,но при мъжете,с тази хилава фигурка - сори!Поне да беше понатрупал маса!
Все едно гледам Хичо №2! И той "късаше мрежи" при юношите,а при мъжете така зацикли,че още не се е отциклил!
Едно време играчите оставаха след тренировки да се доусъвършенстват. Да си забелязал Краев да го прави? Отнася се за абсолютно всички останали!
Нали всички искаме юноши,а сега ги хулите?Да не би онова дърво Ради Цонев да е по-добър?Дето в Ботев Враца в Б-група беше резерва го налагат в Левски?!?
Аз съм сигурен,че Краев ще стане голям футболист,а всички Вие ще хвалите тогава!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 фев 2016 11:53

choko77 написа:
blue avalanche написа:
choko77 написа:Гледам всички недоволствате и хулите Краев.Много добре знаете,че лявото крило не е неговия пост.Аз го познавам от малък и момчето винаги е играло или центр.нападател или зад нападателя,като втори.Дори дясното крило не му е на сърце.Няма как да покаже добра игра на лявото крило.Не знам защо Стоев не го размени с Нар или Бедоя да експериментира в тия контроли малко,да го видят.Не знам защо Стойчо не ги нарежда ,както трябва отпред,дори Прохазка е вътрешен халф,нито крило нито бек не е.Да ги нареди пък няма какво да се сърдят другите,най-добрите ще играят и това е!

Краев не е мръднал и на сантиметър в развитието си!!
Защото знае,че ще е титуляр по "правило 21".Един противник не може да финтира,пасове - гола вода.Ударите му са със силата на момченце от предучилищна!Игра с глава,дрибъл...да изброявам ли още?Къде точно му е силата на Краев???
Като ЦН в групата на джуджетата може и да е играл,но при мъжете,с тази хилава фигурка - сори!Поне да беше понатрупал маса!
Все едно гледам Хичо №2! И той "късаше мрежи" при юношите,а при мъжете така зацикли,че още не се е отциклил!
Едно време играчите оставаха след тренировки да се доусъвършенстват. Да си забелязал Краев да го прави? Отнася се за абсолютно всички останали!
Нали всички искаме юноши,а сега ги хулите?Да не би онова дърво Ради Цонев да е по-добър?Дето в Ботев Враца в Б-група беше резерва го налагат в Левски?!?
Аз съм сигурен,че Краев ще стане голям футболист,а всички Вие ще хвалите тогава!

Искаме юноши,които показват желание ПОНЕ да се развиват малко от малко!!!А не такива,които всеки мач по 10 пъти се блъскат в противника като в дърво,понеже не знаят един финт!!!Да пита бате си Искренов! Той имаше много финтове в арсенала си!Ама то за целта трябва да ставаш и лягаш с футбола. А не да си гледаш часовника кога ще свърши тренировката и да хукнеш да обикаляш кафенетата и баровете! Да пита бате си Ал.Киров!Един друг талант,дето сега никой не го знае къде рита!Ради Цонев,пък,въобще не подлежи на коментар.
Един футболист,дето на 21 години не е "голям" кога ще стане? На 30???

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2016 15:45

Нямах възможност да гледам двубоя вчера, но днес изгледах подробният репортаж.
Хубави голове, както и като цяло атаки, като не смятам, че сме направили някакви сериозни пропуски, а по-скоро вратарят на онези направи чудесни спасявания.

От един репортаж не може да се каже много за представянето на играчите, но се вижда, че Менголо има сносна техника и рязък старт.
Още в предходният мач на мен ми се видя, че има усет за топката.
Може да се окаже много добро попълнение.

Като цяло от репортажа трудно мога да си направя извод за съперника... Имахме доста ситуации за гол, но това, освен поради слаба игра на словаците, може и да е заради силно наше представяне в атака.
Така че, изводи на този етап не могат да се правят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”