Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Вълчан написа:За първа година Левски обира играчи без договори и без пари.Явно феновете не са свикнали и им прави впечатление че има глупави отигравания и детински грешки.Няма как.Никои не ги иска тези футболисти и има защо.
Кировец написа:metal1111 написа:хора спокойно бре не за1 път Пирин бие Левски в контролите , но после в първенството е губел и 2 мача
Добре де, ама тоя сезон нема са 2, а 4.Та едва ли и 4-те ще паднете с оглед потенциала в Левски.
Сините паднаха в бездната на посредствеността. В А група, с някакво бюджетче нали, ама не като чорбите във В. А времето минава бързо, годинките се изнизват и ЦСКА пак ще се върне, гладен. А сините дотогава ще навъртят 9-10 нулеви сезона.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс