Андрей Желязков - има ли място в ПФК Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Андрей Желязков - има ли място в ПФК Левски

Мнениеот daniel875 » 28 мар 2011 14:10

След Жужо Левски няма сума години кадърен мениджър.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 28 мар 2011 14:18

А дано никога не се връща за Попов и Бандаловски всички знаят и за това което е направил не трябва да стъпва на герена, спомням си преди оклоло 15 години беше довел един нападател от родният сиград Раднево Петър Янков тоя Берое го изпъдихе а той го взе в ЛЕВСКИ и скоро говорих с тоя нападател и ми каза че Жужо го е уредил.

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 28 мар 2011 15:52

child in time написа:Този пък къде ли не беше!
Никъде не се задържа и има защо!
Два пъти съм имал контакт с него и съм с много отрицателно мнение като човек!
Не ви трябва!

Зависи от „контактите“, Жужо е мъж на място и си знае работата.Той не само че има място но колкото може по бързо да идва.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 мар 2011 16:28

От Наско и Жужо избирам Жужо, защото той винаги е водил качество в отбора. Дори и въпросният Петър Янков не беше чак толкова лош играч. Имаше някои разочарования като Тонов, Неделчев, Попиванов, онези куци коне, които събрахме през 1996-1997, но това беше единственият му голям гаф.
Когато през 2003 година се върнаха с Гочето, направиха доста, но Наско и Мъри разбиха отвън отбора, като създадоха излишно напрежение, интриги. Особено Наско. Така не става, не е честно.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 мар 2011 16:42

В ПФК "Левски" поне за момента не, клубът си има действащ спортно-технически директор. Ако желае, Жужо винаги може да помогне и отвън. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2011 16:48

Принципно съм против врщането на ръководители, директори, футболисти и треньори !
С малки изключения ...

Жужо беше вече 2 пъти в Левски.
При първият престой направиха с Гочето много хубави неща в Левски !
За времето си направо изглеждаше като революция работата им ...
В този смисъл, спокойно може да се каже, че Левски е първият европейски - изглеждащ български Клуб в зората на демокрацията в България !

При вторият си престой обаче .... показа, че НЕ ТРЯБВА да се връща за трети път при нас !
И той и Гочето ...

Лично мнение, не ангажирам никого с него !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2011 16:59

daniel875 написа:От Наско и Жужо избирам Жужо, защото той винаги е водил качество в отбора. Дори и въпросният Петър Янков не беше чак толкова лош играч. Имаше някои разочарования като Тонов, Неделчев, Попиванов, онези куци коне, които събрахме през 1996-1997, но това беше единственият му голям гаф.
Когато през 2003 година се върнаха с Гочето, направиха доста, но Наско и Мъри разбиха отвън отбора, като създадоха излишно напрежение, интриги. Особено Наско. Така не става, не е честно.

През 1996/97 в Левски има много недоразумения,освен горепосочените.Избери си сам:
Румен Иванов,Георги Петров,Георги Варадев,Радостин Русев,Петър Шопов,Цв.Чипев,Милен Пенчев,Веселин Сърбаков,Бойко Величков,Борислав Илиев.Как ти се струва като кадрова политика?С горните трима-половин отбор.Да са били живи и здрави другата половина,че са изкарали сезона.Впрочем,понеже се говори много за първия им престой в Левски,"активът" ни за сезона е 4-то място в шампионата и загубен финал с ЦСКА за купата.Ако на някой това му харесва,да звъни на Желязков.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2011 17:10

blue avalanche написа:понеже се говори много за първия им престой в Левски,"активът" ни за сезона е 4-то място в шампионата и загубен финал с ЦСКА за купата.

Кога това ?
Аз все си мисля, че станахме шампиони ... при това с доста крупни победи !
Нали с Глазгоу Рейнджърс и в последствие с Вердер играхме в турнира - КЕШ ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2011 17:26

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:понеже се говори много за първия им престой в Левски,"активът" ни за сезона е 4-то място в шампионата и загубен финал с ЦСКА за купата.

Кога това ?
Аз все си мисля, че станахме шампиони ... при това с доста крупни победи !
Нали с Глазгоу Рейнджърс и в последствие с Вердер играхме в турнира - КЕШ ?

Прав си.Някой ме заблуди с това 1996/97.
Обаче,уточнявам:
Пак с него паднахме и отпаднахме от Олимпия(1994/95),отпаднахме от Нефтохимик на 1/8 финал за Купата(1994/95),"насладихме" се на играта на невероятните "таланти":Ал.Марков,Деян Ангелов(бас държа,че този дори не си го и чувал),Емил Мицански,Магди Толба,Ал.Бончев,К.Йорданов,Н.Николов,Д.Трендафилов,П.Костурков,Цв.Чипев,В.Сърбаков...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 мар 2011 18:17

blue avalanche написа:
daniel875 написа:От Наско и Жужо избирам Жужо, защото той винаги е водил качество в отбора. Дори и въпросният Петър Янков не беше чак толкова лош играч. Имаше някои разочарования като Тонов, Неделчев, Попиванов, онези куци коне, които събрахме през 1996-1997, но това беше единственият му голям гаф.

През 1996/97 в Левски има много недоразумения,освен горепосочените.Избери си сам:
Румен Иванов,Георги Петров,Георги Варадев,Радостин Русев,Петър Шопов,Цв.Чипев,Милен Пенчев,Веселин Сърбаков,Бойко Величков,Борислав Илиев.Как ти се струва като кадрова политика?С горните трима-половин отбор.Да са били живи и здрави другата половина,че са изкарали сезона.Впрочем,понеже се говори много за първия им престой в Левски,"активът" ни за сезона е 4-то място в шампионата и загубен финал с ЦСКА за купата.Ако на някой това му харесва,да звъни на Желязков.

Това, което казваш ти, просто не го казах. Правилно, тогава имаше много недоразумения, но за Пенчеви не съм много съгласен. Петър игра предишния сезон и показа много голям потенциал, а Милен през 1995-1996 беше все в лазарета. Много лесно се контузваше, но когато играеше, го правеше на ниво. Но другите, които си казал и аз нали, си е точно така. По - големи дупки от всички тези играчи Левски не е имал в цялата си история. Тогава за първи път Андрей Желязкав направи безумна селекция. Част от попълненията бяха от юношите, но и наемниците тотално се провалиха.
През въпросния сезон в Левски дойде един страхотен играч Фугата, а Иванков стана основен страж. Тоест позорът от онзи сезон после имаше смисъл. Всъщност не знам дали си спомняш, но двата ни пролетни мача с ЦСКА тогава бяха много силни, но шансът попречи да спечелим поне един от тях.
Вторият му престой не беше чак толкова голям провал, но има едно неписано правило, че когато един ръководител или футболист се връща на място, където е постигнал успехи, ще претърпи невиждан провал.
Последна промяна от daniel875 на 28 мар 2011 18:24, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”