Вариантите за външни халфове в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Вариантите за външни халфове в Левски

Мнениеот south_division » 13 мар 2011 16:09

Да налагат Тонев и Горанов, другите явно че не стават , тоя Младенов колко ще го чакаме все едно играем с човек по малко, с нищо не е полезен. Матондо е тотален провал , а Видович е по скоро бек. В по завързаните мачове Йовов и Огнянов, че имат повече опит. Огнянов играеше крило преди.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2011 16:12

south_division написа: В по завързаните мачове Йовов и Огнянов, че имат повече опит. Огнянов играеше крило преди.

огнянов и преди и сега и играл само ръченица... толкова години един мач не е направил, а пък вече е стигнал до там че целия сектор да го псува и да го реди още преди да е влязал да не говорим след някое грешно отиграване...
(говоря за А понеже ходя там... за другите сектори нз)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 мар 2011 16:21

аз сърбина го забравих ,но също е опция отляво зад него Весо Минев.Защо си мислят някои че външния халф е само тичане -според мен не е така,още повече че като ти дойе още един двама Велковци на Герена и става страшно.Много ме е яд за състоянието на Ал.Киров-нека някой ако знае какво става с него да пише.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 мар 2011 16:22

е този Чипилов тренира 13дни на Герена и не го харесаха,но нека не изместваме темата нека трансферите ги оставим за лятото.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2011 16:23

скораста е основна за крилата с каквато схема играеме... няма как без скорост да елиминираш противник колкото и да си техничен... ако играят по назад като външни халфове тип Бекъм който не елиминират човек с топка, а я центрират то тогава трябва някой нападател като Гонзо преди години който да се блъска в полето и да играе много силно на втория етаж... Дембеле не е точно такъв... при него трябва да се играе на скорост...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 мар 2011 16:27

а играта на Челси и Интер по крилата не ти ли харесва.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2011 16:33

zlatan написа:а играта на Челси и Интер по крилата не ти ли харесва.

в интерес на истината е ужасна, но дали ми харесва или не няма значение... само ми кажи сравняваш Кривия по скорост с Никола Анелка, Малуда и Калу ли? щото вероятно те са най-бързите играчи заедно с торес и ашли в челси...
Анелка е по бърз от 80% от бековете... Скороста не е единствния фактор, но няма крило (подчертавам крило защото и гатузо са го пускали в дясно както и есиен, но не са крила ) което да е най-бавния човек в отбора и като цяло да няма шанс да надбяга който и да е от другия отбор.... (ако не си съгласен дай ми пример) ... Затова мястото на Сашо е в средата, не на фланга...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 13 мар 2011 16:38

Омониго Темиле беше страхотно дясно крило,той все още играе и никак не му с спаднала формата.така ,че от Левски могат сериозно да се замислят за него
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

е

Мнениеот zlatan » 13 мар 2011 16:59

аз съм съгласен с теб за това че скоростта е фактора,но ставаше въпрос с това което разполага Левски-иначе и аз и ти знаем че Анелка не е флангови играч просто Челси играе 4-4-2,както и че той Калу и Малуда никога ама никога не играят заедно,но това са си проблеми на Карлито-аз просто изходих от това че техните бекове са адски бързи,което ти си го отразил,но пак повтарям те не са ми проблем.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 мар 2011 17:12

В Левски в момента няма крило което да заслужава и да показва играта нужна за целите на отбора.Левски вървеше заради Жо.Това е целия проблем на отбора.Жо движеше играта както в центъра така и по крилото.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”