Тотнъм отправи официална оферта за играч на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Hugo Boss
Контакти:

Re: Тотнъм отправи официална оферта за играч на Левски

Мнениеот Hugo Boss » 10 мар 2011 00:07

Арсенал изпуснаха Хичо, дано Тотнъм успее да се пребори за Коен :lol:

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 10 мар 2011 00:28

Hugo Boss написа:Арсенал изпуснаха Хичо, дано Тотнъм успее да се пребори за Коен :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: за Хичо ясно,но това момче може да е талант наистина и за разлика от новия Робен както му викали в Арсенал на Хичо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: да успее ,успех Коен
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 10 мар 2011 00:39

Ако отиде това ще са му само плюсове.Може да не играе много, но ще тренира в свестни бази по модерни методи.Ще играе срещу добри връстници.Дори и да не стигне до първия отбор на Тотнъм пак има шанс да бъде продаден другаде, от къде ще тръгне нагоре.Пример - малката перука :)
Изображение

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 10 мар 2011 01:30

Давай Жаки , покажи на надутите англичани как се играе футбол ! :))
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 мар 2011 07:59

"Не мога да кажа какво ще се случи до лятото, но не е изключено да го продадем. Ние искаме най-доброто за него и клуба."
Аз,пък,си мислех,че най-доброто за един клуб е талантите му да играят в отбора. :o :o :o То се оказа,че най-доброто било да ги разпродаваме. :oops:
" Идеята ни в момента е да бъде наложен в първия състав до 2-3 години, а оттам вече има много повече перспективи за развитие за него."
Уж ще го продаваме,пък щял да играе в отбора 2-3 години.Изобщо,ако някой нещо е разбрал от написаното,моля да разясни.Имам претенциите да съм интелигентен човек,ама от такива писания ми се завива свят.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 10 мар 2011 08:22

след какви 2-3 години ще го налагат :x вчера Шалке имаха 17 годишен на пейката си в мач от ШЛ! Какво пречи 17 годишен да играе в А група??? Божинов на 16 дебютира в серия А срещу най-бруталните защитници на света
Ако аз съм на мястото на Коен ще им покажа един голям среден и ще си тръгна както Ивелин Попов навремето и много други изпуснати таланти

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 мар 2011 08:32

Vailo написа:след какви 2-3 години ще го налагат :x вчера Шалке имаха 17 годишен на пейката си в мач от ШЛ! Какво пречи 17 годишен да играе в А група??? Божинов на 16 дебютира в серия А срещу най-бруталните защитници на света
Ако аз съм на мястото на Коен ще им покажа един голям среден и ще си тръгна както Ивелин Попов навремето и много други изпуснати таланти

И колко прокопсаха тези "изпуснати" таланти?Докъде я докараха?Впрочем,М.Огнянов на колко години игра в ШЛ?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 мар 2011 09:16

Ама вие що решихте, че щом е желан от Тотнъм е голямата работа? Момчето е на 16, а тука някой колего още малко мъжки национал ще го направят. Щом не влиза в първият състав вероятно не е озрял достатъчно.
А ако информацията е вярна, и Тотнам действително са отправили оферта, това означава, че пак сме на европейската карта, и че все пак нещо се задава отдолу. Не че като го купят моментално става играч от топ класа, но шанса му за да постигне нещо голямо значително се увеличава.
Успех на младежа! Колкото по-далеч от България, толкова по-добре. Дано ръководството на Левски вземе най-правилното решение за Жак!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 10 мар 2011 09:30

Ивелин Попов, колкото и да не ми е симпатичен заради арогантното си държане, 2 сезона поред беше най-класния нечужденец в А група
Мариян Огнянов няма никога да стане играч в Левски, защото е циганин и никога няма да получи равен шанс с играч с по-чист произход. Самото му участие в мача с Челси беше недоразумение..дори си мисля че ако Мъри знаеше, че ще вкара никога нямаше да го пусне

Феновете натоварват юношите със свръхочаквания за свръхрезултати, които няма как да бъдат оправдани от първия мач..ако си гъст с тренера може да получиш 2 или 3-ти шанс, но ако не си просто залепваш на пейката и чакаш Славия, Литекс или Черно Море да те купи за да играеш все пак някъде
Отбор от собствени юноши не се прави за един ден, даже не и за един сезон. Борусия Дортмунд е типичния пример! В Левски обаче най-важно е всяка година отбора да е в евротурнирите заради кинтите от УЕФА..
кой би се съгласил и изтърпял няколко нулеви сезона, няколко класирания 4-5 място без мачове в европа в името на титла след най-малко три години примерно. Отбор от собствени юноши не значи просто да пуснеш 4-5 играчи на 22-23 години срещу Калиакра /в домакински мач/, а да имаш куража да излезеш в Ловеч със състав със средна възраст 21 и да биеш примерно 3-1 както Борусия размаза Байерн

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 10 мар 2011 10:01

percival написа:
|Georgi написа:Голям клуб не би си продал млада надежда никога, обаче ние в България нямаме големи клубове и са ще го шътнат и след някоя година на неговия пост ще играе някое негърче от зимбабве ;)

Пишеш глупости и то големи :)

Ще си говорим пак ;) Батков това момче го е продал без да му мигне окото при първата сериозна оферта, а Левски като няма пари за качествени футболисти-трябва да си пази талантите и да си ги налага в отбора, вместо да взима разни странни типове от Африка. Тая политика, която ти явно смяташ за нормална, ни довете футбола до това дередже ;)

Кратък списък с юноши на Левски, които по една или друга причина не бяха запазени в отбора, а едни бяха продадени, други избягаха

Симеон Иванов-Матераци (централен защитник, продаден в Райо Валекано)
Ели Зизов (нз какво стана с него, но избяга)
Наско Курдов (продаден в Леверкузен, а сега играе за Ботев)
Иван Бандаловски (може би най-добрият бек в момента в България, играе за ЦСКА)
Ивелин Попов (Капитан на националния отбор, най-добрия играч в А група, а сега един от класните чужденци в Турция)
Галин Иванов (напарви име в Славия и сега е в Арминия)
Последна промяна от |Georgi на 10 мар 2011 10:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”