Сектор "Б'':Бъдете лъвове, а не малодушници!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Сектор "Б'':Бъдете лъвове, а не малодушници!

Мнениеот turbogena » 04 мар 2011 18:10

Много хубава статия! Дано играчите разберат значението на буквата '''Л''' на сърцата си.За нас феновете тя значи много.Загубата от ЦСКА боли ,но света не свършва с това.Всеки ,който се чувства истински Левскар трябва да е в неделя на стадиона!
Само Левски :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 04 мар 2011 18:21

Докато шеф на фен-клуба е човек който е послушко на Батков нали не очаквате по-остри деклараций ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 мар 2011 18:24

Хубаво са го написали, но... хм, не мога да се съглася с тезата, че главната вина за проваленото дерби е на играчите ;)
Да, имаше индивидуални грешки, които предрешиха мача, но цялостното представяне на отбора беше много слабо и според мен, според много от феновете и според т.нар. специалисти, Левски е бил надигран тактически от ЦСКА, което вече касае треньорския ни щаб ;)

gamaun

Мнениеот gamaun » 04 мар 2011 18:29

Най-хубавото нещо в статията е името на сектора - сектор "Б".
Защо не си сложите тази буква на гърдите? Ще е нещо неотразимо!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 мар 2011 18:38

Всички на стадиона в неделя - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

V_Vaart
Контакти:

Мнениеот V_Vaart » 04 мар 2011 19:00

Пак всички забравяте основния проблем и това не са играчите :!:

И ако това наистина е мнението на целия сектор Б, ми иде да се ударя с чук по главата. Сектор Б не е смешната продажна Гугутка и ме е срам как ви е промил всичките.

След такава декларация вече няма и да ми е жал отново да паднем.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 мар 2011 19:07

Стига с тези високопарни изрази. Не ви ли омръзна вине- немине време и вземем, че започнем да пълним форумите с подобни теми. ДА, като идея е много добре, но ако има кой да се вслуша в думите ни. Но при положение, че само си "чешем езиците" (пръстите в клавиатурата) и на никой не му пука за това, какво ни е в душите- по-добре да спрем с тези "надъхвания". Защото те си остават единствено и само за наша лична консумация и се явяват един вид повдигане на левскарското ни самочувствие, което постоянно е унижавано.За каква подкрепа да говорим и какви "ЛЪВОВЕ" (?!?!) при положение, че вечния ни враг идва в собствения ни дом Герена и ни разбива с 3 гола? И изобщо - за последната година и половина, в която Гонзо пое властта в Левски постигнахме толкова много загуби, колкото не сме имали за последните 25 години общо. И не само това. Същевременно се случиха уникални гафове, които оставиха черно петно в историята на клуба ни и незаличим шамар по авторитета на отбора, носещ името на Апостола. Да припомням ли Казанската афера, случая с Карвальо, тоталното обезличаване и конфронтация с различни "сини" легенди като Наско, Мъри, Ники Илиев, Дани Боримиров, Кокъла и мн. други.
Извинявайте, но това не е Левски. Това е отбора на Батков и на неговите приближени.
Да отидем миналата седмица 15 хиляди в този студ и да ги подкрепяме, а те да ни се "изплюят в лицето", това няма да им го простя. Те просто показаха, че Левски е една хранилка за тях и им е все тая дали ще спечелят даден мач. Единствено се "навиваха" за победа в някой от мачовете в ЛЕ, защото знаят, че там има интерес и отзиви в цяла Европа от играта им. Спирам да пиша, но болката в душата ми много трудно ще зарасне. Защото в последно време аз, а и много такива като мен, които отделят по 50-60 лв. за отидат да подкрепят любимците си, при заплата 370 лв, се чувствам предаден и измамен.
Това е най- лошото.

П.П. Естествено, че ще си стискам палци за отбора, но вече нямам никакво доверие на това спортно- техническо ръководство и треньорски щаб. А за собственика - просто не си струва да се говори...
Жалко...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 мар 2011 19:16

santiliana написа:Стига с тези високопарни изрази. Не ви ли омръзна вине- немине време и вземем, че започнем да пълним форумите с подобни теми. ДА, като идея е много добре, но ако има кой да се вслуша в думите ни. Но при положение, че само си "чешем езиците" (пръстите в клавиатурата) и на никой не му пука за това, какво ни е в душите- по-добре да спрем с тези "надъхвания". Защото те си остават единствено и само за наша лична консумация и се явяват един вид повдигане на левскарското ни самочувствие, което постоянно е унижавано.За каква подкрепа да говорим и какви "ЛЪВОВЕ" (?!?!) при положение, че вечния ни враг идва в собствения ни дом Герена и ни разбива с 3 гола? И изобщо - за последната година и половина, в която Гонзо пое властта в Левски постигнахме толкова много загуби, колкото не сме имали за последните 25 години общо. И не само това. Същевременно се случиха уникални гафове, които оставиха черно петно в историята на клуба ни и незаличим шамар по авторитета на отбора, носещ името на Апостола. Да припомням ли Казанската афера, случая с Карвальо, тоталното обезличаване и конфронтация с различни "сини" легенди като Наско, Мъри, Ники Илиев, Дани Боримиров, Кокъла и мн. други.
Извинявайте, но това не е Левски. Това е отбора на Батков и на неговите приближени.
Да отидем миналата седмица 15 хиляди в този студ и да ги подкрепяме, а те да ни се "изплюят в лицето", това няма да им го простя. Те просто показаха, че Левски е една хранилка за тях и им е все тая дали ще спечелят даден мач. Единствено се "навиваха" за победа в някой от мачовете в ЛЕ, защото знаят, че там има интерес и отзиви в цяла Европа от играта им. Спирам да пиша, но болката в душата ми много трудно ще зарасне. Защото в последно време аз, а и много такива като мен, които отделят по 50-60 лв. за отидат да подкрепят любимците си, при заплата 370 лв, се чувствам предаден и измамен.
Това е най- лошото.

П.П. Естествено, че ще си стискам палци за отбора, но вече нямам никакво доверие на това спортно- техническо ръководство и треньорски щаб. А за собственика - просто не си струва да се говори...
Жалко...

Приятелю ,разбирам те много добре и съм съгласен с тебе.Да -наистина играчите и ръководството се подиграха с нас минала седмица.Но какво да правим ние обикновенните Левскари? Ние си обичаме отбора и въпреки всичко сме с него и в тези ужасни моменти.Затова публиката на Левски е най-великата!И на мене много неща не ми харесват в отбора ,но какво да направим по дяволите? Остава ни само да сме на стадиона и да подкрепяме идеята ''Левски'' ,защото се вижда ,че в отбора малко хора милеят за този клуб...
Левски Завинаги :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 04 мар 2011 20:06

Всичко е много хубаво написано,но немога да разбера последното изречение в декларацията ! Всички на стадиона да подкрепим шампиона :!: :!: :!: Добре ,но шампиона нито се казва Левски нито ще стане шампион :!: Кой и как си ги измисля тези работи незнам ! Хубаво е когато феновете стоят зад отбора ,но да се пишат такива неща е същото като Батков да каже ще смачкаме ЦСКА с 9-1 ! Запомнете шампиона е 1 и в момента се казва ЛИТЕКС,след ! година пак ще се казва ЛИТЕКС :!: Моля не се излагайте :!:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 мар 2011 20:21

Аз пък не разбирам защо трябва да подкрепям гонзо или ясен при положение,че и двамата не струват.Това,че обичам Левски означава,че ще подкрепям Левски,а не определени хора и винаги ще съм против тези,които смятам че го съсипват.За мен това са гонзо и ясен. Аз специално гонзо повече няма да го подкрепям.Мнението си съм го казал.Ако се оправя от пневмонията и отида на стадиона със сигурност няма да съм от тези,които освиркват и псуват,но няма и да съм от тези,които подкрепят сляпо.
едит : и ми омръзна "сектор Б" да говори от мое име. Аз не подкрепям гонзо и ясен,както и 2/3 от хората пишещи тук.Явно,обаче ние не сме левскари...
110 години любов!

Върни се в “Левски”