В Левски обмислят да сменят поста на Сержиньо Грийн

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Re: В Левски обмислят да сменят поста на Сержиньо Грийн

Мнениеот toonarmy » 01 ное 2010 15:11

точно щото хората не играят с либеро от 20 г.,а Гриин е дефанзивен халф трябва играта му да се прелива от защитник към халфовата линия,т.е. изнесен по напред когато Левски атакува и рамо до рамо с Милиев когато се отбраняваме,ама какво ли да ви обяснявам тука само дървени философи.
тоя па смяна на треньора.ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЯСЕН АНТИЛЕВСКАРИ.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 01 ное 2010 15:32

ministur написа:Аз лично смятам, че много се прецакахаме с дебелогъзия статист Иво Иванов :!: От мач на мач все повече се отчайвам като го гледам......който и да е на негово място мисля че все ще е по-добре
+1...Тоя Иво Иванов сигурно е 90 кила .. никакъв режим не спазва .. по цял ден го гледам да виси в facebooka :roll:

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 01 ное 2010 15:59

Според мен ще е глупаво. Иванов и Милиев трябва да играят заедно и ще станат кандидати за националния отбор. Според мен и 2мата са млади и имат качества да вървят напред.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 01 ное 2010 16:04

Е значи на тез двамата кухари(Ясен иГонзо) няма да им дойде акъла в главата само глупости им дай да мислят,варианта е реабилитираш Бензукан и са готови а те хем ще развалят халфовата линия защитата тя и без това я няма ами ще развалят и Сержиньо Грийн.Това действие естествено ако бъде извършено,ще докаже че,имаме най слабият треньор и спортен директор .

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 ное 2010 16:10

Не мисля, че ще паднат чак толкова ниско двамата. Грийн си е халф и точка по въпроса. Трябва срещу Славия да играе Щърков известно време. Трябва повече да се разчита на резервите, защото там Ясен греши много. Така ще се получи само един сериозен отбор.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2010 17:15

Каквито и въртележки да правят в отбраната, едва ли ще има резултат. Трябва да има читав треньор, който да ги научи. А Ясен май няма много хабер от тая работа. Иначе идеята с връщането на Грийн е като хващане на удавник за сламка. При единият от головете на Локото точно Грийн покри засадата докато останалите се бяха изтеглили. Не го обвинявам, стават грешки, но не може да се разчита на индивидуалните качества на 3-4 души(Гара,Тасевски,Грийн,Жоазиньо) да носят цял отбор, при положение, че цялостната тактическа дисциплина куца и липсва игрова концепция.

ilko1962
Контакти:

Мнениеот ilko1962 » 01 ное 2010 17:16

Сержиньо е най-добрият играч на Левски.И в офанзивен и в дефанэивен план .Покрива огромен периметър,отнема топката,подава точно организира полуэащитата,често пъти на лицето му е иэписано недоумение от тактически неориентираните му съотборници.Мисля,че мястото си му е отлично;просто играчите,а и треньорът само могат да се поучат от него.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 01 ное 2010 17:26

Във вторник, от 18:00ч, ще има масово посещение на последната тренировка преди двубоя с Лил! Всеки, който е свободен и има желание да подкрепи футболистите преди тъй важния мач в четвъртък, да заповяда 17:45ч пред сектор В на ст."Георги Аспарухов"!

!!! да се разгласява!!!

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 01 ное 2010 18:43

petkov написа:Дано не направят и тази глупост. По същия начин беше изпробван и Мюлдер като ляв бек срещу Черноморец на Герена. Видя се, че така не става. Срещу Локомотив Ясен и Гонзо повториха грешката (незнайно защо) и видяхте, че Мюлдер левия бек няма и 30% от класата на Мюлдер десния бек. Дано сега не върнат Грийн защитник, защото едва ли и той ще е на същото ниво като в центъра. Абе направо не ми се мисли...

И така зле,и така зле.Ако мине в защита ставаме по-силни,но при това положение губиме мнооого класа в средата на терене.Друг такъв разбивач няма в БГ :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 01 ное 2010 18:47

ilko1962 написа:Сержиньо е най-добрият играч на Левски.И в офанзивен и в дефанэивен план .Покрива огромен периметър,отнема топката,подава точно организира полуэащитата,често пъти на лицето му е иэписано недоумение от тактически неориентираните му съотборници.Мисля,че мястото си му е отлично;просто играчите,а и треньорът само могат да се поучат от него.

+100000 Коментар право в центъра.Не трябва да се връща Сержиньо,а да се върне Бензукан в отбора и да е твърд титуляр в центъра на отбраната :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Върни се в “Левски”