Ти в модна агенция ли работиш... или си социален антрополог..., май си объркал мястотоpronet1 написа:Не се заяждам,ама никой не може да ме убеди ,че от Ясен става треньор-той дори няма визия за такъв,прилича на плондер в главата,а за гонзо(циганина) да не говорим естествено черешката на тортата Борат,абе някой може ли да ми каже ,защо Батков все се хили като луд когато дава интервюта-това не е заяждане и нашия треньор е голям бек-селски при това.
Какви ще са кадровите промени?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: Какви ще са кадровите промени?
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
[offtopic]Има ли някъде аудио или видео на казаното от Батков? Искам да чуя за ордите от жени, деца, кучета и котки.[/offtopic]
Последна промяна от baltimore на 01 окт 2010 14:00, променено общо 1 път.
- santiliana
groti написа:Една загуба и започнаха промените.При това не от Локо,Литекс или чорбата,ами от силен отбор - Спортинг. Явно е,че защитата играе обременено,явно е,че Петков е много слаба форма,и е явно че треньора на вратарите не става за нищо. Да,резултата е плачевен но чак истерии...няма нужда
а кой говори за истерии?!?
Нали това, което ти казваш и аз точно това съм написал.
Нов треньор на вратарите е нужен, Петков- на пейката и нова централна двойка...
- deepblue1963
Батков не е казал,че ще уволнява!Даже изрично е казал,че няма да има генерални рокади!Най-вероятно-промени по състава.Може(трябва) и треньора на вратарите(де тоз късмет,де).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
santiliana написа:groti написа:Една загуба и започнаха промените.При това не от Локо,Литекс или чорбата,ами от силен отбор - Спортинг. Явно е,че защитата играе обременено,явно е,че Петков е много слаба форма,и е явно че треньора на вратарите не става за нищо. Да,резултата е плачевен но чак истерии...няма нужда
Централната двойка я имаме -Бензукан и Милиев (който аз до скоро не харесвах).Аз не коментирам твоето мнение м/у другото.Някои други визирам.
110 години любов!
-
santi_santi
- Контакти:
Поредната глупост изречена от адвоката -Ганьо,най-малко сега е момента да създава напрежение в отбора,верно сбъркаха с пускането на Иво Иванов и с прекаленото толериране на Геоги Петков,но това не дава предпоставки да се изказваш неподготвен както винаги,защото Боратчо разбира от футбол толкова колкото Ясен и Гонзо от право.Вместо да успокои отбора да вдъхне увереност,ненужно създава излишно напрежение ,а и има и по-големи резили снощи на АЗ и Динамо Киев ,но никъде президентите им не се изказват неподготвени!!
Промени да, но на кой състав не уточнява. На командването или бай Пешо портиера ще го отнесе!!!
- santiliana
groti написа:santiliana написа:groti написа:Една загуба и започнаха промените.При това не от Локо,Литекс или чорбата,ами от силен отбор - Спортинг. Явно е,че защитата играе обременено,явно е,че Петков е много слаба форма,и е явно че треньора на вратарите не става за нищо. Да,резултата е плачевен но чак истерии...няма нужда
Централната двойка я имаме -Бензукан и Милиев (който аз до скоро не харесвах).Аз не коментирам твоето мнение м/у другото.Някои други визирам.
Лошо няма, важното е, че сме единомисленици.
Че Гошо е трагичен, така е ! Но снощи не видях нито Жоазиньо, нито Дани Младенов , нито Тасевски, нито Грийн ! Те изобщо бяха ли на терена ?Истината е ,че нямаме резервна скамейка ! А "титулярите са изморени "! Това видях аз !
deepblue1963 написа:Батков не е казал,че ще уволнява!Даже изрично е казал,че няма да има генерални рокади!Най-вероятно-промени по състава.Може(трябва) и треньора на вратарите(де тоз късмет,де).
Че той ли реди състава!!!