Левски - Калмар?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Левски - Калмар?

Мнениеот eelche » 29 юли 2010 23:05

при гола на Калмар,мисля че Влади Гаджев подцени ситуацията и можеше да направи шпагат и да предотврати гола,а терена е отвратителен - тип "картофена нива"...гледах репортажа във спортал,но там няма отменения гол на Гара-та :oops:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 29 юли 2010 23:05

Gateca написа:Колко хора ще дойдат на реванша , зависи от това с каква разлика ще бием в неделя. До колкото слушах първото полувреме сме надиграли Калмар по всички показатели . Явно през второто нашити играчи са мислели и за мача в неделя и допуснаха нелепо изравняване. Бъдете спокоини . Следващите два мача са сигурни победи за Левски. Убеден съм!!!

Какво ще стане, ако в следващите два мача паднете ? Просто ми е интересно. Нищо, оставки или .... ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 29 юли 2010 23:12

Никога не съм бил сигурен , че даден отбор ще бие друг , но в следващите два мача съм сигурен. Можеш да ме потърсиш след като се изиграят. Между другото това , че останахме с един дефанзивен халф ще ни създаде огромни проблеми по-нататък.
Да не дава Господ ако Гаджев се контузи ни очаква пълен крах. Просто пак останахме с недовършена селекция , а като слушах коментара и на Мюлдер не му спорила играта .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 29 юли 2010 23:12

Love_ написа:
Gateca написа:Колко хора ще дойдат на реванша , зависи от това с каква разлика ще бием в неделя. До колкото слушах първото полувреме сме надиграли Калмар по всички показатели . Явно през второто нашити играчи са мислели и за мача в неделя и допуснаха нелепо изравняване. Бъдете спокоини . Следващите два мача са сигурни победи за Левски. Убеден съм!!!

Какво ще стане, ако в следващите два мача паднете ? Просто ми е интересно. Нищо, оставки или .... ?

[offtopic]Що не си биеш камшика и към някой друг форум - кво ми спамиш тука :x Коментирай си твоя отбор и стига плюнки :x[/offtopic]

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 29 юли 2010 23:18

Love_ написа:

Казвам ти веднага какво става сега ........ стягаш си средното пръстче.... насочваш го отзаде в дупенцето ... и с всичка сила навътре ..... и дим да те няма :oops:

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 29 юли 2010 23:21

Друг отбор би бил спокоен,защото има домакинство и резултатът е в негова полза,но Левски....Ужасни сценарии сме гледали...Дано не се повторят!

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 29 юли 2010 23:23

Love_ написа:Милионите ? Да не сте Манчестър Юнайтед ? Спрете с тия клишета моля ви. Нито ЦСКА, нито Левски има милиони фенове.

ейй винаги ще се намери някой келеш да развали темата :evil:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 29 юли 2010 23:27

http://football.sportal.bg/news.php?news=251031
Жо, не се съмнявай ТАМ СМЕ ВСИЧКИ!! 8-)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

cskaole

Мнениеот cskaole » 29 юли 2010 23:40

След мача на световния гранд лефски с Калмар, пресцентърът на шведския клуб заяви, че втори мач няма да се състои поради причината, че българският отбор е съставен главно от бразилски и марсиянски национали, които ще ги бият най-малко с 1566:0, можело и да бъде 1566:11, ако вратар би трябвало да бъде Малката Перука, или по-известен с прозвището си Николай Михайлов, за когото беше вече писано във форумите, че го искат от Марсиянска Първа лига, но през 2078 година, когато ще е готов за игра на терен. Време има......... Също така се съобщава във всички международни медии, че Роман Абрамович е гледал лично историческото равенство на лефски срещу световния колос Калмар и е предложил (по непотвърдени данни) на тодор батков 800 милиона паунда за 51 % от акциите, които пари мустакатият адвокат е отказал моментално с мотива, че за тези пари могат да се купят 51%, но от детската школа на този извънземен отбор. Отново по непотвърдени данни от вътрешен човек в управата на лефски, след този разгромен успех, Барселона, Реал Мадрид и Интер са събрали ръководствата си и са решили да предложат на тодор баткоф да направят отбор лефско-барса-реал-интер или накратко ЛБРИ, като лефски ще е лицето, а другите отборчета ще се занимават предимно с юношите и децата. За стадион чужденците разбрали, че ще има пасище на добитък, но при положение, че такъв световен гранд ги приема като свои, не предявили никакви претенции. Последни новини: Адвокат батков все още мисли по въпроса, но решението се очаква най-рано утре, защото горепосоченият е бил забелязан преди 20 мин. в квартална кръчма в гр.Банкя посръбвайки домашна ракия в пластмасова чаша заедно с негови (предполагаеми) съмишленици.... Очаквайте подробности..............

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 30 юли 2010 01:06

мръсна сръбска подлога,отне ни победата.в неделя и четвъртък всички на стадиона да смачкаме червените червей
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Върни се в “Левски”