Точно това се мъча да обясня на заблудената част от сините фенове. И много исках да не се класираме за Евротурнирите, да го видя тогава как ще дава по 400 000хил лева на месец (както често изтъкваше миналата година).[/quote]
+1 На същото мнение съм!
Има ли още балами?!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Има ли още балами?!
soilwork написа:Абе всеки си гледа интереса-нали трябва да си върне част от разходите....ти ако беше шеф,щеше ли да наливаш в бездънната каца? Той човека видя че не става и нормално е да свие бюджета за известно времеLaRgO написа:Батков ако беше на загуба досега да е продал отбора.Само лъже и манипулира феновете и те му вярват.Той въобще нямаше да седи,ако наистина покрива такива загуби за които говори.
Нормално е всеки да си гледа интереса,но той прекалено много започна да обяснява,че отбора всяка година бил на загуба.Да го продава тогава,някой да не го е вързал? И той кога е разпуснал бюджета,че сега е решил да го свие за известно време?
bigbonusprize написа:LaRgO написа:Батков ако беше на загуба досега да е продал отбора.Само лъже и манипулира феновете и те му вярват.Той въобще нямаше да седи,ако наистина покрива такива загуби за които говори.
Точно това се мъча да обясня на заблудената част от сините фенове. И много исках да не се класираме за Евротурнирите, да го видя тогава как ще дава по 400 000хил лева на месец (както често изтъкваше миналата година).
И аз исках да не се класираме за Евротурнирите,защото така имаше вероятност да се махне.
LaRgO написа:bigbonusprize написа:LaRgO написа:Батков ако беше на загуба досега да е продал отбора.Само лъже и манипулира феновете и те му вярват.Той въобще нямаше да седи,ако наистина покрива такива загуби за които говори.
Точно това се мъча да обясня на заблудената част от сините фенове. И много исках да не се класираме за Евротурнирите, да го видя тогава как ще дава по 400 000хил лева на месец (както често изтъкваше миналата година).
И аз исках да не се класираме за Евротурнирите,защото така имаше вероятност да се махне.
Ами то не е късно - да не се класираме

Ами някой искаме да не се класираме за евротурнирите,защото ако се класираме Батков ще вземе 3 млн.и ще седи още 3 години в Левски,а се вижда,че той руши отбора.Ако не се класираме Батков трудно ще издържа отбора и има вероятност да го продаде.Другото което е,че в момента нямаме треньор и отбор за Европа.С този отбор нищо няма да направим ,пак само загуби ще има.
Балами сме всички сини фенове, щом си търсим теми да си чешем езиците, а не прави единствено най-важното: ДА НАПРАВИМ ЖИВОТА НЕПОНОСИМ НА АГЕНТ ТАРА, КОЙТО НИ БАЛАМОСВА ПО ВСЕВЪЗМОНИ НАЧИНИ С ГОНЗОВЦИ, ГУГУТКИ И ДРАСКАЧИ, ЗАЧИСЛЕНИ НА КОТЛОВА ХРАНА. Фен клубовете по страната са обезверени от гугутковите декларации и практически са замръзили дейността си. Необяснима е пасивността и примирението пред базила Гугуткин грип на софийските клубове, които някога бяха флагманите в битки с далеч по малко зло за любимия ни клуб от Батков. Ако продължаваме така, тазгодишното 3-то място ще ни се струва като финал за Шампионската лига. Ако остави Тара да кара влака и това лято - Господ да ни е на помощ! Само Левски!
А някой може ли аргументирано да ми каже, защо се предполага, че парите в случая имат някакво значение? Независимо дали са на плюс или на минус, каква е връзката с мустака от това? Защо мислите, че Батков стои заради пари в Левски?
Мерси... предварително
Мерси... предварително

- Captain Stottlemeyer
Не съм счетоводител
, но доколкото съм запознат, като акционерно дружество ПФК "Левски" би трябвало да е публикувал заверения си годишен финансов отчет за 2008 г. още през миналата година. За 2009 г. това трябва да стане до 30-ти юни т.г. Всички останали сметки "на ангро" за приходи от ШЛ, от продажби на играчи, разходи за заплати и пр. са като приказките на бабичките пред входа.
Не съм защитник на г-н Батков и на ръководството на отбора, но доколкото знам, "Левски" не дължи пари на държавата. "Левски" не дължи пари на други отбори. В "Левски" играчите не ходят с извадени джобове. "Левски" няма да играе под наем някъде, защото стадионът му е опасен за публиката.
Не съм защитник и на Гонзо - той е достатъчно голям мъжкар и няма нужда. Вярно е, че това е най-кошмарният сезон за "Левски", поне откакто аз помня (а аз гледам футбол от световното в Англия
). Но е вярно и това, че сезонът не е провален (дано не се удавим като власите накрая на Дунава - в последния мач). Мисля, че имаме шансове в ЛЕ, друг е въпросът, как ще бъдат използвани.
Най-глупавото и вредно за "Левски" в момента е да се всява разкол.
Мисля, че това се цели и не съм убеден, да ме прощават някои колеги от форума, в чистоплътността на техните намерения. Ако бъркам - пръв ще се извиня. Само че, в момента не съм чул или чел някой (хайде, да не е Роман Абрамович) що-годе читав бизнесмен да се е заинтересувал от "Левски".
Така че, както казва народът: Ела зло, че без тебе - по-зло. Какво искат някои - да правим компания на "Ботев" във "Б" група?!
Айде без тия експерименти на гол г*з! 

Не съм защитник и на Гонзо - той е достатъчно голям мъжкар и няма нужда. Вярно е, че това е най-кошмарният сезон за "Левски", поне откакто аз помня (а аз гледам футбол от световното в Англия

Най-глупавото и вредно за "Левски" в момента е да се всява разкол.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
абе стига сте броили парите на Батков бе хора, собственик на Левски е Чорни и Батков е неговия представител в България. А страните сравнения с други отбори са си странни, истината е че бюджета на Левски е свит но всичко се плаща,така че ако и когато някой наистина поиска да купи Левски ще му е лесно после. Друг въпрос е че няма такъв кандидат, ако имаше и Батков се опъва да , тогава бих могъл да разбера простести срещу него, апропо то имаше кандидат Ирена Кръстева нали няма някой дето да съжалява че не е тя на мястото на Батков.
Просто малко му трябва на отбора за да заиграе както трябва - читав треньор и нападател още 2-3 добри футболисти - ставаме шампиони и тогава на никой няма да му пука кой е президент . Няма отбор в света който постоянно да печели титли и да се представя на ниво всеки сезон (и в Левски има и ще има спадове и отвратителни сезони) Като цяло положението в БГ футбола върви от лошо към по-лошо та Левски ли да прогресира ? Виждате , че държава е оглозгана до кости пропита с корупция , нямаме стадиони и спортни съоръжения , нямаме качествени школи , треньори , а от там и футболисти. Всички искат да играчт юношите , ама само с тях не става защото те са на по 18-20 г. , нямат опит и изграден характер , 2-3 мача ще направят слаби , ще загубят "феновете" пак ще ги емнат и всичко отива пак по дяволите .