Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

plamen etov написа:А Каизера беше изгонен като некадърен от този отбор ако е удобно да си спомните

kokic1986 написа:plamen etov написа:А Каизера беше изгонен като некадърен от този отбор ако е удобно да си спомните
Айде стига и ти глупости си писал .
Един от великите мачове в историята на ЛЕВСКИ !!!

plamen etov написа:kokic1986 написа:plamen etov написа:А Каизера беше изгонен като некадърен от този отбор ако е удобно да си спомните
Айде стига и ти глупости си писал .
Един от великите мачове в историята на ЛЕВСКИ !!!
Никой не отрича че това е един от великите мачове ,но Каизера беше изгонен от Левски преди това като безкадърен ,и игра при нас но явно си по -малък и незнаеш,моля данесе обиждаш!
gugushito написа:дори и аз бях на стадиона и честно да ви кажа при гола бая се израдвах.... дори и като цесекар, чувството беше приятно... но тогава бяха други времена, сега никога не бих се радвал на победа на подуенци... дали шефовете и държавата не промениха нещо в нас ?????

gugushito написа:дори и аз бях на стадиона и честно да ви кажа при гола бая се израдвах.... дори и като цесекар, чувството беше приятно... но тогава бяха други времена, сега никога не бих се радвал на победа на подуенци... дали шефовете и държавата не промениха нещо в нас ?????

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта