Фен на ЦСКА с голям жест към Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен на ЦСКА с голям жест към Левски
Един за всички и всички срещу един,май това ще му се случи на този фен,ако го разберат останалите чор...,пардон,цесекари.Жестът все пак е твърде благороден за днешна България и затова заслужава уважение. 

ivaka написа:Този фен заслужава поздравления!
И САМО ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
ДА СЕ ДЪРЖИШ НОРМАЛНО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ОБИЧАШ СВОИТЕ ИЛИ НЕ СИ ИМ ФЕН!
ДА ОБИЧАШ СВОИТЕ, НЕ ОЗНАЧАВА НЕПРЕМЕННО ДА МРАЗИШ ДРУГИТЕ!
Кога ще го осъзнаят някои индивиди?
Вероятно никога, това е разликата между човеците и индивидите.
+1000
Много точно казано.
Респект към фена на ЦСКА.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Огромен респект за постъпката.
Радвам се, че убеждението ми, че сред цесекарите има нормални хора се потвърждава.
Радвам се, че убеждението ми, че сред цесекарите има нормални хора се потвърждава.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
За мен оскверняването на този паметник е посегателство към паметта на мъртвите и не трябва да се случва. Не мога да разбера хората, които ги прваят тези неща с какво им пречи паметникът. Относно предположението на колегата по-горе, че левскари са го направили за да ни очернят, силно се съмнявам да има чак толкова бездушни хора, според мен няма шанс това да е направено от тях. Със сигурност е направено от хора, които мразят Левски, най-вероятно ЦСКАри, но не е изключено да са фенове на трети отбор.
Момчета, има доказателства кой е, даже си е написал името на клипчето, което е пуснал. Вижда му се и нагло ухилената мутра. Между другото, на този индивид не му е за първи път да осквернява мемориала. Просто нямам думи! А към човека, който е поел разходите по ремонта, мога да изпитвам единствено респект и невероятно уважение. Дано да има повече такива хора!
-
- Контакти:
дай линк !
тоя скоро ще бъде осквернен.
тоя скоро ще бъде осквернен.
Второто най-хубаво нещо за тази новина е, че темата е пусната от фен на Ботев 

-
Браво на този ЧОВЕК!!!Дано по често има такива новини