Жест към Дарин и Добри

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Жест към Дарин и Добри

Мнениеот Teo » 12 ное 2013 22:14

Двама обичащи ЦСКА и Левски със сърцето си! Респект и дано се осъществи идеята!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 ное 2013 22:56

Подкрепям идеята. Дано и двете момчета имат щастливи дни в бъдеще. Нека поне за кратко забравим омразата. Желая щастие и здраве и на двете момчета. Лично аз още днес мислех да преведа за Дарин,но ми е трудно с тия банки. Утре съм планувал посещение до банката и ще дам някой и друг лев. Както много пъти псувах по Сектор Б искам сега да ги подкрепя за идеята. Браво и на момчето,което дори и за кратко успява да обедини агитките.
110 години любов!

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 14 ное 2013 10:30

Няма как да стане. За Дарин точно събираме пари за рехабилитация, която да му позволи да ходи отново.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 ное 2013 02:18

Въпросът ми е дали ще може да се организира в началото на вечното дерби между Левски и ЦСКА именно тези две момчета да излязат и да бият център заедно.

По-добре вместо това и от отборите да дадат по някои лев за тях. Вместо символ да им дадат бъдеще!

Че "Левски" име свято е, помнете вий това!

В случая не говорете единствено от позицията на левскари, този жест се прави ако си ЧОВЕК. ЦСКА-р.. левскар.. всеки има право на шанс за нормален живот и всеки би могъл да помогне ако поиска..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”