Любимия ни отбор срещу ЦСКА и за Купата! ! !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Любимия ни отбор срещу ЦСКА и за Купата! ! !

Мнениеот doktora25 » 16 окт 2013 13:13

За мен мачовете за купата са най-важни и трябва да хвърлим всичките си сили там.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 16 окт 2013 13:13

russia написа:Представете си само какви мисли им бушуват в главите на сините в момента..., че на връх юбилея може с празни ръце да си останат! То така и ще стане де! :lol: :lol: :lol:

Същото важи и за вас, ама е по-лесно да гледаш само в Левски все пак преди всичко си анти фен. Виж си подписа само. Един от многото злобни розови душици.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 окт 2013 13:14

niki4Him написа:Аз помня два сезона. Единият 1995-96 година.
Левски и цска играят общо 5 двубоя

Левски-цска
А група 3:1 0:1
купа на България 1:0 4:2 (Левски губи с 0:2 и обръща мача на народна армия до 4:2)
купа на лигата 2:0

общо 4 0 1 в полза на Левски

Следващата година пак с 5 мача е 2001-02
Левски-цска
А група 2:0, 2:2, 2:0, 0:1
купа на България финал 3:1

общо 3 1 1 пак в полза на Левски

Е сега ни чакат 6 мача и пак синята лавина ще мачка.

Ще си останеш с носталгията по мутренските времена, когато нямаше реална конкуренция между двата отбора. Това повече никога не може да стане.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 окт 2013 13:21

Всяко изхвърляне е вредно и това важи с особена сила за прогнозите относно мачовете между двата отбора. Може би най-ярък пример за това е онова 2:7 на 17 ноември, 1968 г., когато преди мача красноармейците бяха считани за абсолютни фаворити, а техните фенове предвкусваха разгромна победа. ;)
Иначе статистиката е категорично в полза на „Левски” и в двата турнира (макар че статистиката не играе на терена):
- В мачове за първенство: 52 победи, 36 равни срещи, 43 загуби; голова разлика 189:177 (+12);
- В мачове за купата: 15 победи, 10 равни срещи, 8 загуби; голова разлика 53:40 (+13).
Както казват руснаците: Поживëм, увидим. ;)
Все пак, дори в момента да са „на глинени крака”, двата отбора си остават колосите на българския футбол, около чиито постижения останалите могат само да подсмърчат, а дербитата между тях са дербита на България (а не на някой град и селата около него)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 13:26

Йовов го мислех за по-тарикат, а той се изцепи на 3-тия ден. Мноого грешен ход. Така хем налива олово в краката на и без това куците си коне, хем после ще се чуди де да се дене .... Да се самообявиш за фаворит, при условие че формата на отбора ти е трагична е повече от глупаво !?!
Програмата до НГ е брутална, може и под чертата да се наложи да се слиза :)
Имам усещането, че феновете на стриптизьорите ще бойкотират целия пролетен полусезон :)
Ицата се изказа .... чакам Стою да ги почне до ден-два ... после Борат няма да издържи и .... 3 победи не ни мърдат :)
Така виждам нещата аз ... :)

ПП: НАЧАЛНИК, с какво право ми редактираш поста? Ако те е срам, че си ме цензурирал 3 пъти за горното, да не беше го правил!
Кажи си поне кой си за да се знае! Аман от комплексари ....
Последна промяна от Red_Neck на 16 окт 2013 14:00, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 окт 2013 13:30

"Който разправя, че не се страхува от мечки, всяка вечер мечки сънува.".
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

don
Контакти:

Мнениеот don » 16 окт 2013 14:02

Сега пак ще има проблеми, реванша е на 27ми, а Лудогорец приемат ПСВ на 28ми :) :) :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 окт 2013 14:18

russia написа:
Ивайло Лудогорец написа:Супер , поне ще има интересни мачове . После още 3 "вечни дербита" ако са в седмицата и 2-та отбора . Общо 6 . Непомня такова нещо .. :mrgreen:

Ами да, но става тъпо и в един момент ти се доповръща от мачове между ЦСКА и Левски! Тръпката от очакването на мача на есен и на пролет постепенно изчезва, тъй си мисля поне! ;)

Може да има нещо положително - феновете да претръпнат и да има по-малко конфликти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 окт 2013 14:20

don написа:Сега пак ще има проблеми, реванша е на 27ми, а Лудогорец приемат ПСВ на 28ми :) :) :)

Сигурно и други клубове ще си преместят датите в паузата за мачове на националните отбори, както трябва да направи Лудогорец.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 16 окт 2013 14:21

Абе,на кого ли му пука за Лудогорец.За тия,както и за всички други,освен Левски,милиони да ми дават,няма как да ме интересуват.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Левски”