Кой е най-добрият играч в Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кой е най-добрият играч в Левски?
Тодор Батков ! 

- metodito
- Контакти:
ГАДЖЕВ
Иначе, след като си замина Дарко, любимец ми е Райков, но ролята на Гаджев е много по-отговорна. Той покрива най-голям периметър на действие. За съжаление, почти никой не го "вижда" (колко от феновете на Милан тук "виждат" това, което правеше и прави Амброзини?!), а да отнеме топката при стартираща контраатака на другия отбор, едно единствено правилно решение и действие - и то без жълт картон и нарушение - може да е решаващо за мача, а Гаджев отнема по 12-13 топки на мач.
На Симо функцията му е да търчи, подава за гол или вкарва. Според мен Гаджев има по-отговорна задача. Пламката тая защита му изяде главата. Ако той вардеше, когато играхме в ШЛ, съм 1100% убеден, че нямаше да има тази малоумна голова разлика!!!
Предлагам автора да направи анкета, и разбира се Милен да чисти спама.
Иначе, след като си замина Дарко, любимец ми е Райков, но ролята на Гаджев е много по-отговорна. Той покрива най-голям периметър на действие. За съжаление, почти никой не го "вижда" (колко от феновете на Милан тук "виждат" това, което правеше и прави Амброзини?!), а да отнеме топката при стартираща контраатака на другия отбор, едно единствено правилно решение и действие - и то без жълт картон и нарушение - може да е решаващо за мача, а Гаджев отнема по 12-13 топки на мач.
На Симо функцията му е да търчи, подава за гол или вкарва. Според мен Гаджев има по-отговорна задача. Пламката тая защита му изяде главата. Ако той вардеше, когато играхме в ШЛ, съм 1100% убеден, че нямаше да има тази малоумна голова разлика!!!
Предлагам автора да направи анкета, и разбира се Милен да чисти спама.
Беа колебание - Гаджев! Кой разбрал - разбрал!
Пролетта без съмнение над всички беше Нуно Пинто
За есента е още рано да се говори, но на подготовката (гледах всички мачове) най-добър беше Рамос
Дано Марсиньо и португалеца от Евертън се разиграят
За есента е още рано да се говори, но на подготовката (гледах всички мачове) най-добър беше Рамос
Дано Марсиньо и португалеца от Евертън се разиграят
- ndrangheta
- Контакти:
Пламен Илиев.От полевите - Прохазка.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- Adrian Monk
- Контакти:
14 Ноември 2008 написа:борисов
Да, Димитър Борисов....

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Иво Тонев !
balef написа:Иво Тонев !
Абсолютно.