Защо не и момчетата на Павлов?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

danibol

Re: Защо не и момчетата на Павлов?

Мнениеот danibol » 12 апр 2012 12:19

Theos написа:
danibol написа:Някой знае ли къде е Жак Коен?

Вчера е играл и е вкарал гол за 19 годишните срещу Своге.
Беше до колкото ми е известно на проби в Бреша, дано не го изпуснем и него!

Ами да го пускат. И без това имаме само Чаворски.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 12 апр 2012 12:21

danibol написа:
Theos написа:
danibol написа:Някой знае ли къде е Жак Коен?

Вчера е играл и е вкарал гол за 19 годишните срещу Своге.
Беше до колкото ми е известно на проби в Бреша, дано не го изпуснем и него!

Ами да го пускат. И без това имаме само Чаворски.

И аз това казвам, то не само аз и всички останали, но явно спортно техническия щаб има други идеи като да пускат Жуниньо например

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 12 апр 2012 13:37

Аз също съм на мнение,че трябва да се налагат повече юноши.Като цяло политиката в Левски,а и във всички отбори в България с много малки изключения,за юношите е сгрешена.През последните години изтървахме десетки качествени наши играчи,сега са на път пак да сторят същото.Всеки ни обяснява,че се търсят високи резултати,а юношите ни не били готови да гонят титла и купа на България и пробив в Европа.Дори да е така,аз мисля,че не е,но да не би чужденците и местните играчи,които взимаме са готови да гонят такива цели?Повечето ги чакаме от 6 до 12 месеца да се аклиматизират и чак после да ги видим дали стават,пълан смях.Крайно време е Батков и сега Тонев да се вземат малко в ръце и най-накрая да сменят политиката спрямо юношите ни,защото има много наши кадърни и талантливи момчета и деца,които ще УМРАТ на терена за каузата ЛЕВСКИ!В последните 10-на години единствено Домовчииски и Миланов се наложиха в отбора (може и да пропускам някой,но мисля че са това,Гаджев не го броя,защото той напусна преди да запише мач при мъжете),защото им бе даден шанс,естествено имаше и такива,които не използваха даденият им шанс.А през това време(по времето на Мъри и Наско) изпуснахме Ив.Попов,Бандаловски,Чипилов,Макриев,Гал.Иванов,Дюлгеров,Гаджев и др.все играчи,които при една добра политика на Левски спрямо юношите,сега нямаше да сме във това състояние.Явно ръководство и треньори не разбират от футбол,как може да не дават шанс на братята Цоневи,Чаворски,Вутов,Р.Донев,Ж.Коен,С.Петков,Ас.Георгиев,Г.Ангелов,Шмедин,Попадийн,Яначков,Цв.Тонев да не ги изброявам всичките талантливи юноши.Някои от тях вече може да не са в Левски,но като цяло в групата от 25-26 футболиста на отбора могат да влязат спокойно 13-14 юноши,от които поне 3-4 титуляра.Дано не ги изпуснем и тях!

САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 апр 2012 14:16

Колкото и добри юноши да имаме, докато някой не втълпи на тъпите кратуни от ръководството, че момчетата заслужават шанс, ще ги изпускаме и ще се питаме после защо е станало така :evil:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 апр 2012 15:21

donpacko написа: както единия близнак ама не знам кой точно

:) :) Хаха Това беше добро!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 12 апр 2012 16:07

Честно да ви кажа,колко и талантливи юноши да имате,излезете ли с 5-6 от тях в стартовия състав,отивате на разгром от един средно грамотен отбор.Талантът в малките,не може да компенсира липсата на други качества.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

joro bad

Мнениеот joro bad » 12 апр 2012 16:19

4akala написа:Аз също съм на мнение,че трябва да се налагат повече юноши.Като цяло политиката в Левски,а и във всички отбори в България с много малки изключения,за юношите е сгрешена.През последните години изтървахме десетки качествени наши играчи,сега са на път пак да сторят същото.Всеки ни обяснява,че се търсят високи резултати,а юношите ни не били готови да гонят титла и купа на България и пробив в Европа.Дори да е така,аз мисля,че не е,но да не би чужденците и местните играчи,които взимаме са готови да гонят такива цели?Повечето ги чакаме от 6 до 12 месеца да се аклиматизират и чак после да ги видим дали стават,пълан смях.Крайно време е Батков и сега Тонев да се вземат малко в ръце и най-накрая да сменят политиката спрямо юношите ни,защото има много наши кадърни и талантливи момчета и деца,които ще УМРАТ на терена за каузата ЛЕВСКИ!В последните 10-на години единствено Домовчииски и Миланов се наложиха в отбора (може и да пропускам някой,но мисля че са това,Гаджев не го броя,защото той напусна преди да запише мач при мъжете),защото им бе даден шанс,естествено имаше и такива,които не използваха даденият им шанс.А през това време(по времето на Мъри и Наско) изпуснахме Ив.Попов,Бандаловски,Чипилов,Макриев,Гал.Иванов,Дюлгеров,Гаджев и др.все играчи,които при една добра политика на Левски спрямо юношите,сега нямаше да сме във това състояние.Явно ръководство и треньори не разбират от футбол,как може да не дават шанс на братята Цоневи,Чаворски,Вутов,Р.Донев,Ж.Коен,С.Петков,Ас.Георгиев,Г.Ангелов,Шмедин,Попадийн,Яначков,Цв.Тонев да не ги изброявам всичките талантливи юноши.Някои от тях вече може да не са в Левски,но като цяло в групата от 25-26 футболиста на отбора могат да влязат спокойно 13-14 юноши,от които поне 3-4 титуляра.Дано не ги изпуснем и тях!

САМО ЛЕВСКИ!!!

+ 1914..................

tscorp
Контакти:

Мнениеот tscorp » 12 апр 2012 16:26

За да се наложи млад състав се иска смелост и най-вече много психологически умения за въздействие върху младите играчи. Мисля и вярвам, че бъдещия нов тренъор на Левски - Илиян Илиев ще има смелостта да изгради отбор, съставен от млади футболисти и гръбнак от опитни състезатели.
За целта обаче трябва да се създаде ясна стратегия/политика за развитие на клуба в следващите минимум 5 години и да се остави тренъора да работи спокойно.

Засега остава да чакаме и да се надяваме.

Приятно и весело посрещане на Великденските празници !

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 12 апр 2012 18:22

Според мен най-добре е да почнат да налагат юноши не 1-2 ами 7-8 да оставят само грамотните в отбора другите да ги продадат да не купуват нови играчи ами да изхарчат всички пари да подобрят стадиона и ДЮШ и сле 2-3 години ще имаме добри играчи и добър стадион и ще пръскаме наред

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 13 апр 2012 13:49

На някой въобще не им е ясно че това е Левски и няма кой да налага деца и да ги чака евентуално да заиграят .........Имали сме вечни надежди и сме ги налагали 3-4 години и едно голямо НИЩО всички ги знаем......
Левски може да си позволи лукса най-много с двама-трима юноши да се обиграват покрай по-опитните играчи- другите да ги пускат под-наем и ако покажът класа тогава може да ги върнат в Левски !!!

Върни се в “Левски”