Theos написа:danibol написа:Някой знае ли къде е Жак Коен?
Вчера е играл и е вкарал гол за 19 годишните срещу Своге.
Беше до колкото ми е известно на проби в Бреша, дано не го изпуснем и него!
Ами да го пускат. И без това имаме само Чаворски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Theos написа:danibol написа:Някой знае ли къде е Жак Коен?
danibol написа:Theos написа:danibol написа:Някой знае ли къде е Жак Коен?
Ами да го пускат. И без това имаме само Чаворски.
donpacko написа: както единия близнак ама не знам кой точно
4akala написа:Аз също съм на мнение,че трябва да се налагат повече юноши.Като цяло политиката в Левски,а и във всички отбори в България с много малки изключения,за юношите е сгрешена.През последните години изтървахме десетки качествени наши играчи,сега са на път пак да сторят същото.Всеки ни обяснява,че се търсят високи резултати,а юношите ни не били готови да гонят титла и купа на България и пробив в Европа.Дори да е така,аз мисля,че не е,но да не би чужденците и местните играчи,които взимаме са готови да гонят такива цели?Повечето ги чакаме от 6 до 12 месеца да се аклиматизират и чак после да ги видим дали стават,пълан смях.Крайно време е Батков и сега Тонев да се вземат малко в ръце и най-накрая да сменят политиката спрямо юношите ни,защото има много наши кадърни и талантливи момчета и деца,които ще УМРАТ на терена за каузата ЛЕВСКИ!В последните 10-на години единствено Домовчииски и Миланов се наложиха в отбора (може и да пропускам някой,но мисля че са това,Гаджев не го броя,защото той напусна преди да запише мач при мъжете),защото им бе даден шанс,естествено имаше и такива,които не използваха даденият им шанс.А през това време(по времето на Мъри и Наско) изпуснахме Ив.Попов,Бандаловски,Чипилов,Макриев,Гал.Иванов,Дюлгеров,Гаджев и др.все играчи,които при една добра политика на Левски спрямо юношите,сега нямаше да сме във това състояние.Явно ръководство и треньори не разбират от футбол,как може да не дават шанс на братята Цоневи,Чаворски,Вутов,Р.Донев,Ж.Коен,С.Петков,Ас.Георгиев,Г.Ангелов,Шмедин,Попадийн,Яначков,Цв.Тонев да не ги изброявам всичките талантливи юноши.Някои от тях вече може да не са в Левски,но като цяло в групата от 25-26 футболиста на отбора могат да влязат спокойно 13-14 юноши,от които поне 3-4 титуляра.Дано не ги изпуснем и тях!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта