Херта изпадна, Домовчийски- в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Херта изпадна, Домовчийски- в Левски

Мнениеот maldin1 » 01 май 2010 20:59

....От самолет личи, че не си левскар и е хубаво да си гледаш кочинката...

Или тва не се брои ? :? :?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 01 май 2010 21:09

Вие луди ли сте бе, тези момчета могат да направят някаква смислена футболна кариера , защо им е да се връщат в България , не ...никога!
Може да съм Левскар и отбора да е закъсал, но те върнат ли се - край с кариерата им.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 май 2010 21:10

maldin1 написа:
....От самолет личи, че не си левскар и е хубаво да си гледаш кочинката...

Или тва не се брои ? :? :?

ако е за "кочинката" не съм визирал, че може да си фен на червения отбор, а говоря по принцип. Защото целият ни футбол прилича на кочина, и ситуацията във всичките ни клубове е като в такава ситуация...Така, че не съм искал да обиждам никого.Винаги съм толерантен към противниците и участвам в този форум с градивни идеи, мнения и предложения за да може по някакъв начин да "отворим" очите на тези, от които зависи качеството на футбола ни. Извини ме, пич, ако си приел думите ми лично...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 01 май 2010 21:13

Linkydj написа:Вие луди ли сте бе, тези момчета могат да направят някаква смислена футболна кариера , защо им е да се връщат в България , не ...никога!
Може да съм Левскар и отбора да е закъсал, но те върнат ли се - край с кариерата им.

За огромно съжаление, не само мое а на всички българи, си прав !!

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 01 май 2010 21:21

Linkydj написа:Вие луди ли сте бе, тези момчета могат да направят някаква смислена футболна кариера , защо им е да се връщат в България , не ...никога!

Защо пък край с кариерата им ??? ??? Аз все още мисля че ЛЕВСКИ в най скоро време ще излязат от тинята.. пък следващия сезон да разбиеме сички в ЛЕ
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 01 май 2010 21:38

Ако Домовчийски се върне в левски ще ви черпя всички ;]
Земете се осъзнайте !!! Домовчийски в Левски дрън-дрън та пляс :lol:

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 01 май 2010 21:44

BLooD-_-PhoeNiX написа:

Защо пък край с кариерата им ??? ??? Аз все още мисля че ЛЕВСКИ в най скоро време ще излязат от тинята.. пък следващия сезон да разбиеме сички в ЛЕ

Ти си явно яко заблуден.
1.Клубът не е добре от финансова гледна точка и сигурно ще се наложи да закърпим бюджета с продаването на 1 от най-добрите ни футболисти - Жоазиньо.
2.Нямаме качествен треньор, нито качествени футболисти , а и пари за нови няма, собственика ни е Агент Тара.
3.Ние още не се знае дали ще играем за Лига Европа , а ти си тръгнал да разбиваш всички наред .( лично очаквам , даже и да се класираме нас да ни разбият всички , дори и тези от малта , сан марино и т.н)
4.Заплата, която ще получава тук Домо ще е по-малка от тази, която получава там, ще играе на 1000000 пъти по -гадни терени срещу Спортист Своге и подобни (знам знам , срещу тях едва ли ще играе точно ;))
5.До сега момчето е играло в Германия , въпреки че е бил резерва , как мислиш ,че ще му се отрази едно завръщане в тинията?Положително ли?
6.Върне ли се тук , на дали някога ще може да го продадем отново в чужбина, което значи, че ще си играе в България , което значи - край.

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 01 май 2010 22:12

galin56 написа:Я не се излагай и не пиши глупости - Валери е на 23г. Това ако не е млад??? Ти сигурно искаш на 17. А за Курдов, той и Бербатов изкара 2,3 години в дубъла на Леверкузен па стигна до Ман. Юн., така че ако има качества момчето ще стане играч.

бербатов във втория си сезон има около 50 мача за първия отбор на леверкузен + финал за шл... курдов е на същата възраст в момента...
тези двамата трябва да избират дали да са първи на село, или последни в града... и в двата случая ще си останат анонимни за европейската сцена, освен ако не стане чудо...
YNWA!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 01 май 2010 23:04

CSKAfan написа:
galin56 написа:Я не се излагай и не пиши глупости - Валери е на 23г. Това ако не е млад??? Ти сигурно искаш на 17. А за Курдов, той и Бербатов изкара 2,3 години в дубъла на Леверкузен па стигна до Ман. Юн., така че ако има качества момчето ще стане играч.

бербатов във втория си сезон има около 50 мача за първия отбор на леверкузен + финал за шл... курдов е на същата възраст в момента...
тези двамата трябва да избират дали да са първи на село, или последни в града... и в двата случая ще си останат анонимни за европейската сцена, освен ако не стане чудо...

По добре отколкото да се молиш да останеш последен в града :lol: барби има и финал за купата на българия...що правиш глупави сравнения с тоя?!майка му дали плаче и при АФ ,както плачеше на армията?!А по темата-по-добре е за младите да не се връщат в българия...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 01 май 2010 23:14

Linkydj написа:
BLooD-_-PhoeNiX написа:

Ти си явно яко заблуден.
1.Клубът не е добре от финансова гледна точка и сигурно ще се наложи да закърпим бюджета с продаването на 1 от най-добрите ни футболисти - Жоазиньо.
2.Нямаме качествен треньор, нито качествени футболисти , а и пари за нови няма, собственика ни е Агент Тара.
3.Ние още не се знае дали ще играем за Лига Европа , а ти си тръгнал да разбиваш всички наред .( лично очаквам , даже и да се класираме нас да ни разбият всички , дори и тези от малта , сан марино и т.н)
4.Заплата, която ще получава тук Домо ще е по-малка от тази, която получава там, ще играе на 1000000 пъти по -гадни терени срещу Спортист Своге и подобни (знам знам , срещу тях едва ли ще играе точно ;))
5.До сега момчето е играло в Германия , въпреки че е бил резерва , как мислиш ,че ще му се отрази едно завръщане в тинията?Положително ли?
6.Върне ли се тук , на дали някога ще може да го продадем отново в чужбина, което значи, че ще си играе в България , което значи - край.

1.И все пак не всички футболисти ламтят за пари !! 2. Под най-скоро разбираи следващия сезон 3. Батков нему дреме изобщо за ЛЕВСКИ и скоро време ако несе махне ще продаде всички млади надежди и отбора ще се напълни с по 32-33 год. некадърни футболисти 4. Винаги има хора които мислят положително
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!

Върни се в “Левски”