....От самолет личи, че не си левскар и е хубаво да си гледаш кочинката...
Или тва не се брои ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
....От самолет личи, че не си левскар и е хубаво да си гледаш кочинката...
maldin1 написа:....От самолет личи, че не си левскар и е хубаво да си гледаш кочинката...
Или тва не се брои ?![]()
Linkydj написа:Вие луди ли сте бе, тези момчета могат да направят някаква смислена футболна кариера , защо им е да се връщат в България , не ...никога!
Може да съм Левскар и отбора да е закъсал, но те върнат ли се - край с кариерата им.
Linkydj написа:Вие луди ли сте бе, тези момчета могат да направят някаква смислена футболна кариера , защо им е да се връщат в България , не ...никога!
Може да съм Левскар и отбора да е закъсал, но те върнат ли се - край с кариерата им.
BLooD-_-PhoeNiX написа:Linkydj написа:Вие луди ли сте бе, тези момчета могат да направят някаква смислена футболна кариера , защо им е да се връщат в България , не ...никога!
Защо пък край с кариерата им ??? ??? Аз все още мисля че ЛЕВСКИ в най скоро време ще излязат от тинята.. пък следващия сезон да разбиеме сички в ЛЕ
galin56 написа:Я не се излагай и не пиши глупости - Валери е на 23г. Това ако не е млад??? Ти сигурно искаш на 17. А за Курдов, той и Бербатов изкара 2,3 години в дубъла на Леверкузен па стигна до Ман. Юн., така че ако има качества момчето ще стане играч.
CSKAfan написа:galin56 написа:Я не се излагай и не пиши глупости - Валери е на 23г. Това ако не е млад??? Ти сигурно искаш на 17. А за Курдов, той и Бербатов изкара 2,3 години в дубъла на Леверкузен па стигна до Ман. Юн., така че ако има качества момчето ще стане играч.
бербатов във втория си сезон има около 50 мача за първия отбор на леверкузен + финал за шл... курдов е на същата възраст в момента...
тези двамата трябва да избират дали да са първи на село, или последни в града... и в двата случая ще си останат анонимни за европейската сцена, освен ако не стане чудо...
Linkydj написа:BLooD-_-PhoeNiX написа:Linkydj написа:Вие луди ли сте бе, тези момчета могат да направят някаква смислена футболна кариера , защо им е да се връщат в България , не ...никога!
Защо пък край с кариерата им ??? ??? Аз все още мисля че ЛЕВСКИ в най скоро време ще излязат от тинята.. пък следващия сезон да разбиеме сички в ЛЕ
Ти си явно яко заблуден.
1.Клубът не е добре от финансова гледна точка и сигурно ще се наложи да закърпим бюджета с продаването на 1 от най-добрите ни футболисти - Жоазиньо.
2.Нямаме качествен треньор, нито качествени футболисти , а и пари за нови няма, собственика ни е Агент Тара.
3.Ние още не се знае дали ще играем за Лига Европа , а ти си тръгнал да разбиваш всички наред .( лично очаквам , даже и да се класираме нас да ни разбият всички , дори и тези от малта , сан марино и т.н)
4.Заплата, която ще получава тук Домо ще е по-малка от тази, която получава там, ще играе на 1000000 пъти по -гадни терени срещу Спортист Своге и подобни (знам знам , срещу тях едва ли ще играе точно)
5.До сега момчето е играло в Германия , въпреки че е бил резерва , как мислиш ,че ще му се отрази едно завръщане в тинията?Положително ли?
6.Върне ли се тук , на дали някога ще може да го продадем отново в чужбина, което значи, че ще си играе в България , което значи - край.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, Halo, LoveAndPeace, noo и 18 госта