Стари ли са разбиранията на Гочето?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Стари ли са разбиранията на Гочето?

Мнениеот Devian » 30 апр 2010 19:10

Заблуждавате се за Гочето,в България той се провали на доста места след като се прибра от Германия.Бързо забравихте,че Левски нищо не играеше и падаше от отбори като Родопа Смолян,а за престоя му в Локо Сф да кажете нещо,или сте го забравили,понеже и там на успя да направи нещо съществено.За Нафтекс,които уж трябваше да спасява,но изпаднаха,а след това не успя да ги върне в А група.И там пое един млад тим и не направи нищо.Да не говорим,че от един мазут знам,че когато се бореха с Черноморец за влизане в А група,Гочето и Жужо поставили условия,да им се купят определен брой мачове.В момента нещата с Несебър стоят по същия начин,ако следяхте форумите свързани с този отбор имаше коментари на полусезона,че Несебър са се подсигурили с доста мачове,за влизането си в А група,като някои от коментарите бяха на футболисти от отбора 8-)
Колкото до великия отбор на Левски в началото на 90-те,феновете на Левски пропускате един съществен момент,че Гочето наследи готов отбор,с изграден стил,при това шампион от Иван Вутов.Нали се сещате,че при положение,че Иван Вутов е бил треньор сезон 92-93,Гочето няма как за няколко мача до началото на септември когато са мачовете с Глазгоу да промени кой знае колко съществено играта и настройката на отбора ;) После изцяло под негово ръководство видяхме едни перфектно изиграни тактически мачове и едни от най-срамните загуби в историята на отбора
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

gevrek
Контакти:

Мнениеот gevrek » 30 апр 2010 21:15

Star e ! Dobar beshe, ama si e izpial pesenta. Da si goni ukrainkite i da si gleda deca i bnuci.
Mlad i perspektiven 4ovek ni triabva!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 май 2010 14:25

Стари ли са,не са ли..Печеливши са.И аз бях против връщането му,признавам си.Сега обаче като се замисля и той и Грозданов ми се струват титани в треньорството на фона на Мърита,Гонзо,Шансой и прочие. Е*ал съм го в перспективния треньор,дето загуби с 4:1 от футболно джудже,с което и равния се счита за провал. А,на фона на това,че почти всеки мач получаваме гол и в защита сме като разплетена кошница,май май такъв човек ни трябва.За националния изобщо без да се замисля смятам,че е перфектен вариант. Просто неговия антураж - Жужо напоследък не е толкова актуален в България. Иначе винаги са били печеливша двойка. Гочето и Жужо...
110 години любов!

Върни се в “Левски”