Илиан Илиев води двама на "Герена"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Илиан Илиев води двама на "Герена"
Аз съм от стара загора и ходя на всички мачове на берое въпреки че съм от ЛЕВСКИ и мисля че Илиян и тези футболисти не са за ЛЕВСКИ особенно Дончо. Не че гонзо става.
- DrAvalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:UltraBlue написа:gugushito написа:виж,това по-го вярвам.... макар ,че и той няма да работи ей така,за идеятаа проблема в момента при подуенци е най-вече финансов....гонзо бачка първо защото толкова му е интелектуалния багаж, и второ защото тара му дължи много пари....
[offtopic]Абе пич, ходи си в Панчарево или Суходол и не се занимавай с "подуенци" ...[/offtopic]
Човека си е напълно прав,никой не би поел Левски в този момент с този президент,а ако някой го направи значи е наистина е с доста ограничен умствен багаж.
Двамата с цесекаря определено се нуждаете от мозъчна трансплантанция. Как определихте умствения багаж на човек с когото не сте разменяли и две приказки?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Това ако излезе истина "хич, ама хич не намирисва, че мача в Стара Загора беше пародийно нагласен".
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!
Всеки един футболисти може да премине в друг клуб при добра оферта, така че Берое си поставят цена на същите, Левски като я плати, не виждам проблем.

Struma написа:Това ако излезе истина "хич, ама хич не намирисва, че мача в Стара Загора беше пародийно нагласен".
Помня цска беройско знаме, малък.
По темата - приятели, Левски има нужда от тренер с име. Ако е жив Р.Абрамович, потърсете го.Стига батков да извади лев за това. А ако искаме посредственост, да идва който ще, или да остане Гонзо.
Дали е истина това, че Левски искали няколко от Берое, но без Илиан Илиев? Може просто и да е прах в очите, за да може Илиан да си завърши спокойно сезона.
Иначе не мога да си представя мъката за сезон 2010/11, когато пак Гонзо ще тренира и подскача покрай тъч линията по време на мач, а Сухия ще дава пресконференциите преди и след мачовете.
Иначе не мога да си представя мъката за сезон 2010/11, когато пак Гонзо ще тренира и подскача покрай тъч линията по време на мач, а Сухия ще дава пресконференциите преди и след мачовете.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!