Ще изместят ли Левски и ЦСКА, Локо Сф от третото място?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Мнение

Мнениеот pehopeho » 26 апр 2010 18:19

maymun 1914 написа:Какво ви е мнението?, ще прецакат ли Левски и ЦСКА Локо Сф за трето място???

Не няма да прецакат никого, просто ако се класират ще си го заслужат! Локото може да се сърди само на себе си и на Изкука, защото не може да водиш 8 точки и накрая да не играеш в Европа (трябва да се казваш ЦСКА)! Авторчето, една дума в темата ти "прецакат" , ако я замениш примерно с изпреварят и темата ти няма да е толкова провокативна! Ама може би ти не търсиш мнението на другите потребители, а именно провокация!!!
П.С. Колкото и да не им се иска на някои, именно Левски, Литекс и ЦСКА се представят най-добре в Европа и съм сигурен, че и тази година ще е така! Ако някой мисли обратното да ми каже кои отбори играха в групи на ЕКТ. И даже ги и прескочиха някои от тях (третия беше на 1 мач от 16/финала!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 26 апр 2010 18:32

ДА и няма какво да се правиме на интересни - няма да е заслужено.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 апр 2010 19:03

Tommi написа:В момента в България няма отбор, който би се представил по-добре в евротурнирите от Левски и ЦСКА - нито бъдещият шампион, нито някой от другите софийски отбори, да не говорим за носителя на купата :cry: Затова е най-добре грандовете ни да играят в Европа.

оф Боже те щото пък си изметят конкуренцията там голям довод няма що :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 апр 2010 19:10

[quote="dafquezz"]Левски и на 4то място пак ще играе в ЕКТ, не се заблуждавайте. И не го казвам, за да се заяждам, просто така би трябвало да е. Ако Локо са 4ти важи същото.[/quote
И къде е записано, че така трябва да бъде? Това са абсолютни глупости и Валъо Михов го каза! В правилника пише, че носителя на купата играе в Европа! Не пише, че носителя на купата играе в Европа, но само в случай, че някой от т.н. грандове не се е прецакал в първенството!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 26 апр 2010 19:24

garfild8 написа:
Xanko написа: а и тогава писах Левски дадоха на Морето за купата и сега ще си вземат своето за да се класират за ЕКТ,

:lol: Ти разби футболна България,с този лаф. :lol: Толкова сълзи и сополи имаше от ваша страна,цяла комисия сменихте след този ''даден'' мач,не ти е работа. :lol:
Аз пък бях писал тук че,в България колкото са феновете по стадионите,толкова са и заверите.(Форумните ''тигри'',които си стоят само пред компа,не ги броя.Те са отделно.) :lol:

Ей само на Левскар не ме бяха обиждали в този форум, а ако се разровиш ще видиш в темата преди мача за купата си бях написал Левски ще падне сега, за да бие леко на пролет и да се класира за ЕКТ е май на там отиват нещата. Но моляте наричай ме всякакъв, но не и левскар обидно мие.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 26 апр 2010 22:49

Tommi написа:
luxorus написа:Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.

Левски и ЦСКА ни представят достойно в Европа. Нека не забравяме, че сме малка държава, със слаба икономика, със слабо развит спорт, с бюджети на футболните ни отбори, в пъти по-малки от тези на нормалните европейски клубове. И не може да искаме от отборите ни всяка година да постигат чудеса. Ако ги нямаше Левски и ЦСКА, тогава какво щеше да е положението. Последните години другите ни отбори какво са постигнали в европейските турнири ?

Ако го нямаше левскицска щеше да има ФУТБОЛ в България :!: :idea:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 апр 2010 00:31

james написа:
Tommi написа:
luxorus написа:Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.

Левски и ЦСКА ни представят достойно в Европа. Нека не забравяме, че сме малка държава, със слаба икономика, със слабо развит спорт, с бюджети на футболните ни отбори, в пъти по-малки от тези на нормалните европейски клубове. И не може да искаме от отборите ни всяка година да постигат чудеса. Ако ги нямаше Левски и ЦСКА, тогава какво щеше да е положението. Последните години другите ни отбори какво са постигнали в европейските турнири ?

Ако го нямаше левскицска щеше да има ФУТБОЛ в България :!: :idea:

Ако ги нямаше Левски и ЦСКА всяка година щеше да има много голяма конкуренция, но нямаше да има футбол. Просто няма друг отбор, който да превъзхожда грандовете ни, в каквото и да било.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 апр 2010 11:56

Xanko написа:
garfild8 написа:
Xanko написа: а и тогава писах Левски дадоха на Морето за купата и сега ще си вземат своето за да се класират за ЕКТ,

:lol: Ти разби футболна България,с този лаф. :lol: Толкова сълзи и сополи имаше от ваша страна,цяла комисия сменихте след този ''даден'' мач,не ти е работа. :lol:
Аз пък бях писал тук че,в България колкото са феновете по стадионите,толкова са и заверите.(Форумните ''тигри'',които си стоят само пред компа,не ги броя.Те са отделно.) :lol:

Ей само на Левскар не ме бяха обиждали в този форум, а ако се разровиш ще видиш в темата преди мача за купата си бях написал Левски ще падне сега, за да бие леко на пролет и да се класира за ЕКТ е май на там отиват нещата. Но моляте наричай ме всякакъв, но не и левскар обидно мие.

Xanko,съжалявам много. :oops: Действах първосигнално,като писах поста си,така че,извинявай.
Само Черно море.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Ще изместят ли Левски и ЦСКА, Локо Сф от третото място?

Мнениеот PFCB » 27 апр 2010 16:41

Аз мисля, че ще се повтори историята от миналата година и Локо София в последните кръгове ще се сгромоляса от 2-ро на 4-то място

ПЕТРОВ
Контакти:

Re: Ще изместят ли Левски и ЦСКА, Локо Сф от третото място?

Мнениеот ПЕТРОВ » 28 апр 2010 12:15

AnalBreaker - ТИ МАЙ ВМЕСТО ГЛАВА ИМАШ СЦЕПЕН СВИНСКИ ГЪЗ НА РАМЕНЕТЕ СИ

Върни се в “Левски”