Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

heckler
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот heckler » 28 апр 2010 09:40

more написа:
Хахаха и като няма за какво да играем и си мислиш,че ви дадем мача? :shock: Само заради големите ви усти и надменно отношение към нас ще се радвам да се повтори играта ни от купата и в неделя за първенството. :geek:

В смисъл, че ще си вкарате автогол, а пък съдията ще го отмени. Или това, че при удар без топка при спряна игра няма да ви се даде червен картон? Тази игра ли ще повторите?

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Мнениеот joroo836 » 28 апр 2010 10:41

Според мен домакините трябва да подготвят много резервни топки,защото най вероятно ще спукат от блъскане поне две топки! Иначе бием с 0:1 с гол на Миро Антонов!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 апр 2010 12:15

heckler написа:
more написа:
Хахаха и като няма за какво да играем и си мислиш,че ви дадем мача? :shock: Само заради големите ви усти и надменно отношение към нас ще се радвам да се повтори играта ни от купата и в неделя за първенството. :geek:

В смисъл, че ще си вкарате автогол, а пък съдията ще го отмени. Или това, че при удар без топка при спряна игра няма да ви се даде червен картон? Тази игра ли ще повторите?

Не ще повторим играта, когато ще ви се дава дупза докато не биете, но Илко(на мястото на Пифа само там е арзликата) ще спасява всичките и в крайна сметка пак няма да победите колкото и да не е приятно на съдийската комисия и онзи, който си сложихте начело на "грешника" Дмимо Момиров.......

Жоро, пък вие защото няма да спукате от блъскане някоя топка...
И понеже играете извънземен футбол ще ни смажете...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 апр 2010 14:29

В най-лошия случай равен. Инък смятам, че Моряците ще ви сгазят.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2010 16:57

Ако искате, ще ви изровим темата от предния мач, да си го обсъждате там?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 28 апр 2010 17:14

heckler написа:В смисъл, че ще си вкарате автогол, а пък съдията ще го отмени. Или това, че при удар без топка при спряна игра няма да ви се даде червен картон? Тази игра ли ще повторите?
Съдията ли ти натъпка четири парцала?

rhaegar написа:Ако искате, ще ви изровим темата от предния мач, да си го обсъждате там?
Всяка втора дума е препратка натам!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2010 17:17

Знам, затова питам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 29 апр 2010 17:30

0:0 или 1:1, очаквам нещо като Локо Мз - Левски

elit_falit
Контакти:

Мнениеот elit_falit » 29 апр 2010 18:17

Левски тр да покаже точно в този мач, че заслужава да играе в Лига Европа. Има мачове в които тр "да си изплюеш дробовете" както се казва. Дано нашите момчета го осъзнаят и го покажат.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 29 апр 2010 22:22

MORSKI написа:...
Аз безсънни нощи нямам... Ти я подхвана темата със съдиите, а точно от фен на Левски да звучи това е повече от смешно...
Странно защо не се сещаш за повече примери в наша позла- може би защото се броят на пръстите на едната ми ръка,,,, А вас цялата "А" група ви е усетила номерата със съдиите на гърба си!
Аз също не следя кога са ви подпирали- все тая ми е, но те в почти всеки кръг от незнаен борй години ви подпират и колкото и да сте ми безразлични иначе почвате да ми писвате с думи като "махмаха Момиров и сега ви няма ниакви"- или" вие зелените сте съдийски отбор :shock: :mrgreen: ".....
Така ли... Може да се свирят, а може и да не се свирят... Ама като са във ваша полза нищо не казвате, а като са във ваш ущърб цяла комисия сменяте и ревете до небесата- после кой бил болен мозък...
Ами да взема и аз да кажа, че мача във Варна зимата ей така е видял съдията, така е преценил....Можел е и да свири, можел и да не свири... Гола ви е бил нередовен и тем подобни глупости....
Докога ще се заблуждаваме??? И в часност вие??
Имам много добри приятели фенове на Левски, ама такива кат теб излагат фенската ви маса....
Мисли по-трезво и другия път преди да се опиташ да гледаш в чуждия двор( за мача 4-1 и това, че ни подпря съдията)- първо погледни в своя....
Със здраве...

Ще започна с това, че във вашия двор не съм гледал никога. Темата за съдиите не съм я подхванал аз, прочети по-внимателно мненията на така наречената ваша членска маса по-горе, ако не и изтрили мненията вече и тогава казвай кой подхваща темата. Като цяло пак повтарям, че моята теза за този ваш отменен гол е, че не може да се сравнява с нито едно друго грешно отсъждане на съдия не само този сезон а като цяло. Какво ми сравняваш спорните дузпи на Левски примерно с Черноморец и с Миньор с това положение незнам...??!!??
И как реши, че съдийската комисия е сменена от "нас"??? Просто чашата преля с този гаф във Варна и трябваше да има промяна-беше неизбежно, иначе имаше грешки в ощърб на доста отбори като цяло през есенния полусезон. Ако имахме чак такава власт, че да сменяме сидийската комисия, когато си поискаме сега нямаше да срапаме със зъби и нокти за УЕФА. Не мислиш ли??? :lol: :lol: :lol:
Хайде и ти със здраве....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”