MORSKI написа:...
Аз безсънни нощи нямам... Ти я подхвана темата със съдиите, а точно от фен на Левски да звучи това е повече от смешно...
Странно защо не се сещаш за повече примери в наша позла- може би защото се броят на пръстите на едната ми ръка,,,, А вас цялата "А" група ви е усетила номерата със съдиите на гърба си!
Аз също не следя кога са ви подпирали- все тая ми е, но те в почти всеки кръг от незнаен борй години ви подпират и колкото и да сте ми безразлични иначе почвате да ми писвате с думи като "махмаха Момиров и сега ви няма ниакви"- или" вие зелените сте съдийски отбор

".....
Така ли... Може да се свирят, а може и да не се свирят... Ама като са във ваша полза нищо не казвате, а като са във ваш ущърб цяла комисия сменяте и ревете до небесата- после кой бил болен мозък...
Ами да взема и аз да кажа, че мача във Варна зимата ей така е видял съдията, така е преценил....Можел е и да свири, можел и да не свири... Гола ви е бил нередовен и тем подобни глупости....
Докога ще се заблуждаваме??? И в часност вие??
Имам много добри приятели фенове на Левски, ама такива кат теб излагат фенската ви маса....
Мисли по-трезво и другия път преди да се опиташ да гледаш в чуждия двор( за мача 4-1 и това, че ни подпря съдията)- първо погледни в своя....
Със здраве...
Ще започна с това, че във вашия двор не съм гледал никога. Темата за съдиите не съм я подхванал аз, прочети по-внимателно мненията на така наречената ваша членска маса по-горе, ако не и изтрили мненията вече и тогава казвай кой подхваща темата. Като цяло пак повтарям, че моята теза за този ваш отменен гол е, че не може да се сравнява с нито едно друго грешно отсъждане на съдия не само този сезон а като цяло. Какво ми сравняваш спорните дузпи на Левски примерно с Черноморец и с Миньор с това положение незнам...??!!??
И как реши, че съдийската комисия е сменена от "нас"??? Просто чашата преля с този гаф във Варна и трябваше да има промяна-беше неизбежно, иначе имаше грешки в ощърб на доста отбори като цяло през есенния полусезон. Ако имахме чак такава власт, че да сменяме сидийската комисия, когато си поискаме сега нямаше да срапаме със зъби и нокти за УЕФА. Не мислиш ли???
Хайде и ти със здраве....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...