Идеи и модел за бъдещето на Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Идеи и модел за бъдещето на Левски.

Мнениеот Xanko » 23 апр 2010 18:39

Когато става дума за приходи от ШЛ е едно, но ми се струва просто че прекалено надценявате нетните приходи от ЛЕ чак пък ако ги няма Батков ще продаде аз не вярвам пак повтарям нетните а не брутните приходи да са повече от 900 000 евро за влизане в групите и една победа като вашето представяне тази година и финансовата криза въпреки това участие и в Левски и ЦСКА го доказва, така че не надценявайте приходите от ЛЕ.

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 23 апр 2010 20:44

Млади играчи предимно от школата на ЛЕВСКИ.Н.Сираков, нов треньор,ново ръководство , нов президент/собственик/ същите фенове със нови сили и силна вяра.Това е според мене начина да успеем и да заемем мястото което ни се полага и ни приляга а именно ШМПИОНИ.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 23 апр 2010 22:17

Гледайте "Гаднярът" с Вини Джоунс /в момента по "Диема 2"/ и ще разберете за какво бъдеще говоря?!... Този филм /най-вече между 50-60 мин./ трябва да им го пускат всяка седмица на боклуците, които си мислят, че със синята фланелка са си уредили живота завинаги!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 24 апр 2010 11:32

Много смислена тема.
Аз искам само едно нещо: ЛЕВСКИ ДА ИМА ПРОФЕСИОНАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ. Това значи:
1. Квалитетен треньор - Гонзо ми беше идол като играч, но "тая работа не е като оная"...Абсурдно е в клуб с такива претенции треньорът да няма лиценз или да дебютира като такъв на поста (пр. Кокала). Всъщност шизофренията в БГ футбола е пълна - в ЦСКА нещата са същите и не го казавам за да успокоя себе си или Вас - там треньорът няма лиценз, но уж Пенев помага, ама той само щял да седи на скамейката...ТОВА Е ТОТАЛНО АМАТЬОРЩИНА.
2. Професионално техническо ръководство. Нарочно не казвам "спортно-техничско", защото така и не ми стана ясно какво е това чудо - нали има треньор, който решава спортните въпроси. Оттам нататък за делата на клуба се грижи изп. директор. Моите уважения към Боримиров и към Гонзо - за тоя бизнес се учи и се упражнява с години. Не може просто да свалиш шортите и да сложиш риза и сако и вече да си ДИРЕКТОР!
3. Принципно по-широка основа, на която да се вземат решения за кадрови промени - треньорски например. И това задължително да става на Управителен съвет, за да се отчитат мнения и не се прибързва. Колкото и да смятам,че Вили Вуцов не става за треньор, още по-малко на Левски не мога да приема, че ЧОРБАДЖИЯТА (БАТКОВ) просто пресича от сектор А към В след мача и казва на Вуцов да си събира багажа...
За целта е крайно време собствениците да се "отдалечат" малко от опреативното управление в клубовете и да не се правят на големи разбирачи, а да поемат реален инвестиционен ангажимент по отношение на базите. Тоя плач, че държавата "не дава" е смешен.

абе няма спасение...тотално отчайващи са всички.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 апр 2010 11:36

dobrotiza, това е жалката истина!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 24 апр 2010 14:36

Аз съм за следния вариант-още една "нулева" година ,изграждане на отбор САМО от юноши и междувременно стискане здраво на палци и отправяне на горещи молитви Батков да се разкара и по-важно-да бъде заменен от подходящ,богат и отдаден на идеята човек!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 апр 2010 16:41

OBI4AM LEVSKI написа:Аз съм за следния вариант-още една "нулева" година ,изграждане на отбор САМО от юноши и междувременно стискане здраво на палци и отправяне на горещи молитви Батков да се разкара и по-важно-да бъде заменен от подходящ,богат и отдаден на идеята човек!!!

Това дето казваш, че е по-важното всъщност е най-важното!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 24 апр 2010 17:22

Пропуснах може би едно от най-важните неща,за които или се намират пари,или загиваме!Просто за това пари задължително трябват-ако трябва и феновете да посъберем!Това е-ТРЕНЬОР,ТРЕНЬОР,а не плаха,несигурна и най-вероятно не дотам кадърна ученичка!!!Треньор-без това сме заникъде!!!

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 24 апр 2010 21:43

Момчета, Гонзо със сигурност не чете този форум!!! Има два варианта - или не може да чете, или не смята да се учи от живота, т. е. от нас?!... :cry: И в двата случая губи... За съжаление, много по-малко от нас!!! :evil: :(
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 27 апр 2010 21:50

Всъщност, пичове, най-жалкото е, че тази дискусия се води тук, а не от "отговорните фактори". Не че ние нямаме право на мнение, но е логично да чуваме предложения, концепции и т.н. от хора, свързани с клуба в момента. Ей за това най-много ме е яд - ми поне замажете очите на хората като обявите ясна концепция за отбора. Защото това в момента е тотално работа "на парче", мисля че и ние и те го разбират...

..и ДА, сигурно Гонзо не чете тоя форум :D...Нали знаете, човек не греши когато не знае, а когато си мисли, че знае!

Върни се в “Левски”