puhisamolevski написа:...
+1
Факт е също така, че така и не видяхме парите от ШЛ...само дето един рейс купиха...
Уволнението на Мъри също беше безумна грешка
Аз мисля, че парите от ШЛ не са отишли в джоба на Ганьо, с тях отбора се издържа последните няколко години + пари от някой друг спонсор и + някоя друга хилядарка от трансфери на играчи. Проблема идва от това, че Ганьо излиза, че откакто взе(уж) отбора от Чорни не е извадил и 1 собствен лев за издръжката на отбора, а това е пагубно, все пак говорим за Левски, не са Ботев или Черно море примерно... Затова и няма трансфери, затова връщаме застарелите звезди и така... Иначе нормално всеки втори да мисли, че с махането на Наско и Мъри всичко тръгна надолу, защото горе долу от тогава започнаха лошите резултати, всъщност малко преди това. Другото лошо нещо беше, че грешките, които се допускаха не биваха поправени. Въпреки всички провали с правилна политика и действия отбора можеше да се вдигне, но това не ставаше...
Ето и основните грешки според мен:
- задържането в отбора на 5-6 от футболистите след пробива в Европа, вместо да се освежим с няколко нови качествени попълнения;
- махането на Наско заедно с Мъри - по този въпрос определено има много неща, които не са изяснени за нас феновете в отношенията между Наско и Ганьо.
- махането на Вуцов беше също неправилно;
- махането на Колака след това също не беше на място;
- назначаването на Ратко;
- и накрая отбора беше закопан с тандема Здравков и Гонзо - най-слабия в историята на отбора;