Левски аут от Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Левски аут от Европа

Мнениеот Blue_Lion » 22 апр 2010 13:30

bigbonusprize написа:
orgi написа:аз пък като фен на Цска искам и Левски да играе в европа.Левски има най вискокия коефициент и 100% ще бъде поставен навсякъде.колкото и странно да звучи сега,Левски както и Цска ще вземат повече точки отколкото локо софия.

:) При тази игрова криза, налегнала двата отбора, не е много сигурно това.

Със сигурност обаче по трибуните на Левски и ЦСКА ще е много по-шумно от тези на Локото и Литекс ;)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 13:32

Blue_Lion написа:
Със сигурност обаче по трибуните на Левски и ЦСКА ще е много по-шумно от тези на Локото и Литекс ;)

Хахахха не е много сигурно и това. Гришата пак ако доведе оркестъра...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 апр 2010 13:37

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:

Хахахха не е много сигурно и това. Гришата пак ако доведе оркестъра...

Уникалната хореография ще бъде циганин с танцуваща мечка,зад него оркестър Кристали ;) А после кУравите ултраси на Литекс ще извадят трансперант "Не сме платени" :lol:
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 22 апр 2010 13:50

Всяко зло-за добро,както е казал народът!Аз обаче искам да обърна внимание на нещо по-съществено-Баждеков ревна,че много тежко щяло да се отрази неучастието ни в Европа!...Да,сигурно,но я да погледнем РЕАЛНО-без пари докъде можем да стигнем!?Според мен ще се представим доста по-зле от миналата година.Тоест трудно при тези обстоятелства ще ни влязат някакви съществени пари от там!Мисля,че Баждеков се презастрахова-селекция за пореден път НЯМА да има и оправданието е намерено-неучастие в Европа...Да де,ама миналата есен участвахме,а един Иво Иванов не намерихме пари да купим...Взеха се 3-4 милиона лева(само да припомня!) и пари пак нямаше...Какъв е изводът?Единствено Батков прилапва парички,а със или без участие в Европа,пари няма!Големият"ремонт" на Герена всъщност ще доведе до още доремонтирания-на терена например!Тоест и "ремонтът" е ЛЪЖА!!!еДИНСТВЕНОТО ЩО-ГОДЕ ХУБАВО НЕЩО Е,ЧЕ ЩЕ ИГРАЕМ ПРЕДИМНО С ЮНОШИ!Дай Боже да е за добро!Поне това...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 22 апр 2010 14:15

orgi написа:аз пък като фен на Цска искам и Левски да играе в европа.Левски има най вискокия коефициент и 100% ще бъде поставен навсякъде.колкото и странно да звучи сега,Левски както и Цска ще вземат повече точки отколкото локо софия.

Я си помисли дали ще вземат повече. Локото направиха 8 мача без загуба в ЕКТ. Литекс ако изключим издънката с БАТЭ не си спомням да са се дънили срещу слабаци. Така че при всички случаи ще се представят достойно, а ако имат и късмет защо не в групите на ШЛ.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 апр 2010 14:21

edmon_dantes написа:
POPCORN написа:Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!

Големи европейци станахте, няма що :mrgreen: Между другото голяма част от феновете на твоя отбор НЕ искаха отбора да се класира за Европа с тази игра. Говори от собствено име, не намесвай другите. Със снощтния цирк наистина сте много близо, но нищо не е сигурно, нали знаеш. Ако си мислиш, че Славия и Локо Сф така ще ви полегнат, значи много си се объркал. А що се отнася до моя отбор, ако неучастието ни доведе до продажба на клуба, съм готов да превъзмогна една година без ЕКТ. Но съм на 90% сигурен, че ще играем в Европа.

хах много си ми смешен дантес!Хем сме си уредили тоя мач, хем няма се класираме за Европа.Значи ако си уреждаме мачовете, ще си уредим тези с локо сф и славия.Впрочем те славия не могат на всички да лягат, все на някой ще се метнат!Те славия нали ви легнаха на вас какво тогава ми пищиш във форума!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 22 апр 2010 14:24

Те нарочно падат от Мездра, Берое и Черноморец, за да има после материал за покупко-продажбите на другите отбори. :lol:

go6eto
Контакти:

Мнениеот go6eto » 22 апр 2010 15:15

От ЛЕВСКИ се интересувам от около 30г.и трябва да ви кажа,че по-слаб ЛЕВСКИ аз не помня.Дори и 1985г. когато ни смениха името,като че ли бяхме по-добри.Омръзна ми с оправдания,като "футболистите били изморени,теренът бил лош,съдията се подиграл с труда на момчетата ,мал шанс,липса на късмет и т.н и т.н."
Според мен на ЛЕВСКИ му трябва :
1,Президент-няма да го коментирам,мисля че доста е писано.
2.Треньор-Гонзо,като футболист моите уважения,макар че стилът на игра който играехме(по негово време) много не ми допада.Поне да го бяха пратили в някой голям
отбор,та да се понаучи на нещо.За да си треньор трябват доста други качества,които за сега не показва.
3.Лекари,масажисти,методисти хора които са в час с новите неща в спортната медицина.За да няма оправдания от сорта "момчетата не бяха напълно
възстановени или насъбраха им се много мачове напоследък и умората си каза думата "и да не изреждам още и още.
Виждаме днес,как отборчета които преди време не ги брояхме за живи,сега ни бият.Иначе мисля,че не е толкова страшно че няма да играем в
Европа.По-важно е да се направят ФУНДАМЕНТАЛНИ ПРОМЕНИ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 апр 2010 15:22

go6eto написа:От ЛЕВСКИ се интересувам от около 30г.и трябва да ви кажа,че по-слаб ЛЕВСКИ аз не помня.Дори и 1985г. когато ни смениха името,като че ли бяхме по-добри.Омръзна ми с оправдания,като "футболистите били изморени,теренът бил лош,съдията се подиграл с труда на момчетата ,мал шанс,липса на късмет и т.н и т.н."
Според мен на ЛЕВСКИ му трябва :
1,Президент-няма да го коментирам,мисля че доста е писано.
2.Треньор-Гонзо,като футболист моите уважения,макар че стилът на игра който играехме(по негово време) много не ми допада.Поне да го бяха пратили в някой голям
отбор,та да се понаучи на нещо.За да си треньор трябват доста други качества,които за сега не показва.
3.Лекари,масажисти,методисти хора които са в час с новите неща в спортната медицина.За да няма оправдания от сорта "момчетата не бяха напълно
възстановени или насъбраха им се много мачове напоследък и умората си каза думата "и да не изреждам още и още.
Виждаме днес,как отборчета които преди време не ги брояхме за живи,сега ни бият.Иначе мисля,че не е толкова страшно че няма да играем в
Европа.По-важно е да се направят ФУНДАМЕНТАЛНИ ПРОМЕНИ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Западен методист за ДЮШ !
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 22 апр 2010 15:39

По-добре да не играем в Европа.С тази игра и с този отбор не сме за там,само ще падаме.

Върни се в “Левски”