Мнениеот POPCORN » 22 апр 2010 14:21
edmon_dantes написа:POPCORN написа:Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!
Големи европейци станахте, няма що

Между другото голяма част от феновете на твоя отбор НЕ искаха отбора да се класира за Европа с тази игра. Говори от собствено име, не намесвай другите. Със снощтния цирк наистина сте много близо, но нищо не е сигурно, нали знаеш. Ако си мислиш, че Славия и Локо Сф така ще ви полегнат, значи много си се объркал. А що се отнася до моя отбор, ако неучастието ни доведе до продажба на клуба, съм готов да превъзмогна една година без ЕКТ. Но съм на 90% сигурен, че ще играем в Европа.
хах много си ми смешен дантес!Хем сме си уредили тоя мач, хем няма се класираме за Европа.Значи ако си уреждаме мачовете, ще си уредим тези с локо сф и славия.Впрочем те славия не могат на всички да лягат, все на някой ще се метнат!Те славия нали ви легнаха на вас какво тогава ми пищиш във форума!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !