viroglav написа:Гомзо няма мачове за Рен ... Това сигурно е някоя тренировъчна фланелка. Ако дадеш 50 лева може и да я взема , ще си помисля сериозно най - малкото ...![]()
![]()
Мача е бил с Брест Гонзо е играл 2 полувреме
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
viroglav написа:Гомзо няма мачове за Рен ... Това сигурно е някоя тренировъчна фланелка. Ако дадеш 50 лева може и да я взема , ще си помисля сериозно най - малкото ...![]()
![]()
Converse написа:[offtopic]Значи на мен фланелка не ми трябва, но от много години търся видео с головете на Гонзо в Рен, ако някой го има нека ми пише, давам добра сума ![/offtopic]
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
foryoubitch написа:viroglav написа:Гомзо няма мачове за Рен ... Това сигурно е някоя тренировъчна фланелка. Ако дадеш 50 лева може и да я взема , ще си помисля сериозно най - малкото ...![]()
![]()
Converse написа:foryoubitch написа:Converse написа:[offtopic]Значи на мен фланелка не ми трябва, но от много години търся видео с головете на Гонзо в Рен, ако някой ги има нека ми пише, давам добра сума ![/offtopic]
Мисля за 150 лв е нормално все пак ,друга не можеш да намериш
[offtopic]Не, не, май не ме разбра, имах предвид ВИДЕО С ГОЛОВЕТЕ НА ГОНЗО от РЕН ..[/offtopic]
gamencerista написа:foryoubitch написа:viroglav написа:Гомзо няма мачове за Рен ... Това сигурно е някоя тренировъчна фланелка. Ако дадеш 50 лева може и да я взема , ще си помисля сериозно най - малкото ...![]()
![]()
КАжи цена или пиши на скайп : ....GopetY....
foryoubitch написа:Значи имам фланелка на гонзо в Рен номер 6 ,Подарил я е на чичо ми след един контролен мач има , име и до ега не е носена от тогава .Продавам я давайте предложения ,може и да я заменя с някой на националния отбор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта