Мнението Ви за новият тартор на агитката ни...???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
roraTa
Контакти:

Re: Мнението Ви за новият тартор на агитката ни...???

Мнениеот roraTa » 31 мар 2010 01:27

someone написа:
roraTa написа:И още 5-6 нови които всички знаят а глупака не ги пее...даже на дербито слезнах долу да го подсетя,мислейки че е забравил за тях,а кретена ме изгледа тъпо и продължи с простотиите на пистата...Трябва да го изритаме тоя пумияр...

Защо говориш глупости... да му го беше казал лице в лице, че е глупак. Това момче ходи на всички мачове на Левски, не мислиш ли, че е смешно да го плюваш така и да го наричаш с такива епитети... ти който най-вероятно ходиш на 5 домакински мача в годината на Левски...

Аз съм ЛЕВСКАР от както се помня и мач почти не пропускам...сигурно сте дружки щом толкова го защитаваш...тва само говори какъв левскар си ти и колко мислиш за благото на публиката и на отбора...

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 31 мар 2010 08:32

Какъвто ни е собственика,такъв ни е и треньора и отбора и тартора на агитката.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 31 мар 2010 21:33

roraTa написа:Аз съм ЛЕВСКАР от както се помня и мач почти не пропускам...сигурно сте дружки щом толкова го защитаваш...тва само говори какъв левскар си ти и колко мислиш за благото на публиката и на отбора...

И да го познавам и да не го познавам това няма значение, не само според мен той се справи... не може да се хареса на всички, както и предишното момче...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 апр 2010 10:35

М. от Южна Дивизия трябва да е с микрофона ! Никой друг в момента не е толкова добър,колкото беше той ! И мястото на Дивизията е в Сектор "Б" - без тях в момента няма сектор ;) Ако съдим по Вечното дерби,пича от София-Запад може да надъхва,но репертоара му е адски беден и не разбрах само,от кога почнахме да храним другия отбор...Синята агитка винаги е пеела за ЛЕВСКИ,и НИКОГА не сме обръщали голямо внимание на противника,защото надали може да се мери с нас по подкрепа и вярност...било то феновете на Черноморец,МиньОРК,Цска,Ливърпул или т.н. ! От известно време обаче това не е така ! Проблема е,че Сектора се раздели - от това губим и ние,и Левски !

П.П. БаткOFF ВЪН :!:
Изображение

Върни се в “Левски”