Наско, спаси Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Re: Наско, спаси Левски!

Мнениеот Tomislav_Fan » 24 мар 2010 21:01

white power написа:А не мислите ли че това е така защото Наско е цар на задкулисните игри. Мисля че никой няма да отрече и тези му качества

А според теб Наско със задкулистни игри ли докара Левски до 1/4 финал в УЕФА и влизане там, където никой БГ отбор скоро няма да влезе - ШЛ ???

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 24 мар 2010 21:07

groti написа:
xWarden написа:
white power написа:А не мислите ли че това е така защото Наско е цар на задкулисните игри. Мисля че никой няма да отрече и тези му качества

Абе ние нека си играем в ШЛ, а ако ще да си купи отбор и да стане най-редовния клиент на някой азиатски букмейкър ;)

Само не мога да разбера,защо Левски да е този отбор. Предпочитам слаб и беден,но истински Левски,пред машина за пари и нищо повече. Плюя на ШЛ,ако е достигната по 2-рия начин. Заради лайна като сираков,Левски загуби своята идентичност и уникалност. Това е причината половин България да ни мрази.Много лошо,че все още има хора,които го обичат.

Аз имах предвид да направи това с някой друг отбор, не с "Левски" ;)

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 24 мар 2010 21:21

[*http://www.album.bg/levskarceto/images/22337594/]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2010 02:17

MoNteSo написа:Левски няма треньор, Левски няма мениджър, Левски няма изпълнителен директор! Гонзо не е божие чудо... какъв опит има, за да ръководи отбор искащ титлата ? Да не говориме, че и колкото да повтаря, че имате "най-добрите футболисти" и "че същите тия момчета са станали шампиони" - не е истина! Продава се на килограм, а не се купува никой! Дигайте се здраво на протест, че нищо добро не ви чака с баткоф!

"...какъв опит има, за да ръководи отбор искащ титлата..."
Аз,като ги гледам как играят,не знам дали искат титлата.А ти как мислиш?

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 27 мар 2010 13:33

groti написа:
xWarden написа:

Абе ние нека си играем в ШЛ, а ако ще да си купи отбор и да стане най-редовния клиент на някой азиатски букмейкър ;)

Само не мога да разбера,защо Левски да е този отбор. Предпочитам слаб и беден,но истински Левски,пред машина за пари и нищо повече. Плюя на ШЛ,ако е достигната по 2-рия начин. Заради лайна като сираков,Левски загуби своята идентичност и уникалност. Това е причината половин България да ни мрази.Много лошо,че все още има хора,които го обичат.

Пич, добре, че не си виждал на живо Гунди, иначе и по него щеше да плюеш. След Аспарухов голямата легенда е Сираков, нападател, та нападател да видиш а не като това недоразумение дето си го сложил на аватара си , пък да не приказваме за Еньо, Пеньо и Миро.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 мар 2010 01:23

lucio написа: Пич, добре, че не си виждал на живо Гунди, иначе и по него щеше да плюеш. След Аспарухов голямата легенда е Сираков, нападател, та нападател да видиш а не като това недоразумение дето си го сложил на аватара си , пък да не приказваме за Еньо, Пеньо и Миро.

Пич,виждал съм гъза на Сираков,който ни показа с ехидна усмивка,когато губехме. Виждал съм и изгонените футболисти и треньори от него,както и докараните от него. Легендата Сираков,като футболист го остави. Дай да поговорим за легендата Сираков изпълнителен директор,а?
110 години любов!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 28 мар 2010 10:50

Да вярно по най-бързия начин да отива Сираков в Лефски така ще спаси и националния отбор от присъствието си.А ако си вземе и "бодигарда" от Хасково ще е направо дюшес.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 31 мар 2010 19:08

groti написа:
lucio написа: Пич, добре, че не си виждал на живо Гунди, иначе и по него щеше да плюеш. След Аспарухов голямата легенда е Сираков, нападател, та нападател да видиш а не като това недоразумение дето си го сложил на аватара си , пък да не приказваме за Еньо, Пеньо и Миро.

Пич,виждал съм гъза на Сираков,който ни показа с ехидна усмивка,когато губехме. Виждал съм и изгонените футболисти и треньори от него,както и докараните от него. Легендата Сираков,като футболист го остави. Дай да поговорим за легендата Сираков изпълнителен директор,а?

Нима под негово ръководство Левски не игра Четвъртфинал за УЕФА и Шампионска лига? А друг човек, който да може да потдържа реда и дисциплината в Левски не знам дали може да се намери.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 апр 2010 00:51

lucio написа: Нима под негово ръководство Левски не игра Четвъртфинал за УЕФА и Шампионска лига? А друг човек, който да може да потдържа реда и дисциплината в Левски не знам дали може да се намери.

Бях забравил,че Левски не е съществувал преди наско. Никога не е имало играчи,алкохол не се е продавал и Левски никога не е имал успехи. Е,да..за УЕФА мога да го призная. Само,дето надали той вкара на Марсилия,Удинезе и прочие. Помниш ли футболни недоразумения,като Гаучо,Леонидас,Режиналдо,Габриел,Савич,Зимонич? 100% не.А,тези които идваха да се излекуват в Левски ? Всичките привлечени от него. Ами с какво помниш Нешко Милованович? Освен с привличането му за 500 000 лв !!!! От отбора на личния приятел на Наско Коце Маца. Изгонените от него - Кривия,Илиян Стоянов,Кабат,Ференци... Изпуснатите юноши - Попов (който е говно,въпреки футболните му качества),Макриев, Бандаловски. А Федотов? Треньор,подобен на него надали ще стъпи скоро в България. Имаш правото си на мнение за наско.Аз имам своето. Знам,че в момента наблягам само на негативите,но когато ти се плащат маса пари,пък и хиляди хора те гледат си длъжен да даваш най-доброто от себе си,тъй че не очаквай да му ръкопляскам,че е имал и добри решения. Това беше неговото задължение.
Всъшност идеята ми е,че е крайно време да се огледаме за нови хора. Стига сме въртяли обичайните заподозрени - Мъри,Наско,Люпко..Поговорката я знаеш.
110 години любов!

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 01 апр 2010 22:21

Не ме разбирай погрешно, и аз искам нови лица но не Попарков и др. на тях знайни и незнайни. Уважавм мнението ти, но просто ми става малко мъчно като се анатемосва Сираков и показваме къса памет. Всеки прави грешки, колкото си по-голям толкова по-големи са грешките /пр. Батков :P :) /
Поздрави !!!

Върни се в “Левски”