lucio написа: Нима под негово ръководство Левски не игра Четвъртфинал за УЕФА и Шампионска лига? А друг човек, който да може да потдържа реда и дисциплината в Левски не знам дали може да се намери.
Бях забравил,че Левски не е съществувал преди наско. Никога не е имало играчи,алкохол не се е продавал и Левски никога не е имал успехи. Е,да..за УЕФА мога да го призная. Само,дето надали той вкара на Марсилия,Удинезе и прочие. Помниш ли футболни недоразумения,като Гаучо,Леонидас,Режиналдо,Габриел,Савич,Зимонич? 100% не.А,тези които идваха да се излекуват в Левски ? Всичките привлечени от него. Ами с какво помниш Нешко Милованович? Освен с привличането му за 500 000 лв !!!! От отбора на личния приятел на Наско Коце Маца. Изгонените от него - Кривия,Илиян Стоянов,Кабат,Ференци... Изпуснатите юноши - Попов (който е говно,въпреки футболните му качества),Макриев, Бандаловски. А Федотов? Треньор,подобен на него надали ще стъпи скоро в България. Имаш правото си на мнение за наско.Аз имам своето. Знам,че в момента наблягам само на негативите,но когато ти се плащат маса пари,пък и хиляди хора те гледат си длъжен да даваш най-доброто от себе си,тъй че не очаквай да му ръкопляскам,че е имал и добри решения. Това беше неговото задължение.
Всъшност идеята ми е,че е крайно време да се огледаме за нови хора. Стига сме въртяли обичайните заподозрени - Мъри,Наско,Люпко..Поговорката я знаеш.