Черноморец - ЛЕВСКИ !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: Черноморец - ЛЕВСКИ !

Мнениеот batty » 01 апр 2010 14:46

Тея както са нахъсани и на на новия терен ще ви разкатаят фамилията.
Не се заяждам, но това е много хубаво за родния футбол. Време е отборите от периферията за се окопитят и да започнат да не се страхуват и да губят мачове, само защото играят с измислени грандове. Това е хубаво и за самите грандове. Нямате иначе шанс, да се отървете от порочната практика, да печелите без да играете футбол и на есен да ви пълнят кошницата отбори от Кипър и Молдова.

3:0 или 3:1 за Черноморец. Няма да е лошо да е и 5:0. Трябва да минете през чистилището и да се възродите отново. :mrgreen:

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 01 апр 2010 14:51

Parmalat написа:
ЛЕВСКАРКА написа:1:0 За Левски.

2-0 за Черноморец.След победата над Пирин акулите ще се вдигнат,а и като домакини играят много нахъсано ;)

Всеки си има мнение.
8-)
Обаче не знам, защо си ме цитирал?
:mrgreen:
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 01 апр 2010 14:54

Победа за Левски с гол разлика,много ни станаха провалите,време е да вземем един мач...

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 01 апр 2010 14:55

blue_ power1 написа:Победа за Левски с гол разлика,много ни станаха провалите,време е да вземем един мач...

Що, има отбори губят по 10 мача поред, вие да не сте по-добри?!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 01 апр 2010 15:06

batty написа:
blue_ power1 написа:Победа за Левски с гол разлика,много ни станаха провалите,време е да вземем един мач...

Що, има отбори губят по 10 мача поред, вие да не сте по-добри?!

Какъв ти е проблема на тебе,още не можеш да преживееш снощния ви резил ли :?: Така става,като ви подпряха срещу нас във Варна,всичко се връща на тоя свят,момко...А,това за десетте мача,да по-добри сме,ние сме Левски-формата ни е временна,класата ни е ВЕЧНА.

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 01 апр 2010 15:41

Може би ще бием, но какво от това?

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 01 апр 2010 17:34

3:1 за ЛЕВСКИ.Да играят само млади футболисти и ще се получи.Старите да остъпят местата си на младите ако искат да помогнат с нещо на ЛЕВСКИ.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 01 апр 2010 18:54

3:1 za LEVSKI.Antonov,Cachev,Gadjev
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 01 апр 2010 19:59

WeReWoLf написа:Мача е 2:0 или 3:0 за Левски, момчетата ще покажат характер и ще смажат безличния тим на Балъков.

ХА ХА ХА ХА, и кой ще вкара 3 гола бе приятел ?! Те цаците трябва да нямат вратар,и пак не е много сигурно дали 3 пъти ще уцелите вратата за 90 мин.А иначе той отбора на Балъков(бял ден да не види тоя мангал) и през есента пак беше безличен,ама ви опука в Ловеч-нали?!-и то пред 10 свои фена,а сега пред 15 000 направо не ми се мисли.Имате голям късмет че наказаха Фернандес(за обида на лекарите-/???!!!!)-явно синьото БФС си знае работата,ама вие сте толкова зле,че и Черноморец Поморие едва ли ще биете....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 01 апр 2010 20:44

Едва ли ще бием,най-много хикс да изкараме-с тези в нападение няма как да се случи победата на Лазур.Само провалите ще ни оттърват от тази чума Борат,с какви очи Гонзо ни залъгва че ставаме за нещо,та ние нямаме голово положение последните два мача-от 7 годишен съм левскар(от 85 година) аз такова нещо не си спомням.Друго което не си спомням е да не сме вкарвали гол на чорбата и в двата мача от сезона.Нещо много станаха .....Нямам думи просто,срам и позор.

Върни се в “Левски”