Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2010 01:53

Qu1cky написа:време беше да дойде това време в което всеки да слезе на земята

Дяволски си прав колега :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2010 02:06

venelin_valchev написа:Може би мнго фенове няма да ме разберат, но според мен е дошло времето когато сини и 4ервени фенове трябва да си помогнат взаимно и да се положи ново на4ало - за едни 4исти отбори - с по-малко пари с по-малко звезди :lol: но истински и европейски. защото футбол ще има тогава когато има ИСТИНСКИ фенове(не като тези в Мездра въпреки 4е съм ЦСКА-р). Или просто може би трябва да по4акаме за да се стабилизира държавата за да помогне и на спорта, както е навсякъде по света.

Братле, много ми харесва мнението ти. За голяма жалост, футболът се превърна в една голяма пералня и цица - който може - бозае. Ама сега така се получи че, който можа се набоза,... и след него - потоп. И аз се надявам да стегне държавата нещата - дано. Да ти кажа, вече ми угасва искрата на надеждата... :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 30 мар 2010 10:10

няма нищо по-нормално от това отборите с повече пари да са по-добре.
Справка - Ман Сити, Челси... преди 10 години бяха отбори със славно минало и нищо повече.
В нормален шампионат няма отбори имунизирани от загуби.
Лошото в момента е че Гонзо и Батков тръгнаха с голяма кошница вместо да си признаят че нямат пари за дрехи и чакаме кое детенце ще извика че им се виждат срамотиите.

Върни се в “Левски”