Батков продава Левски на грък?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Батков продава Левски на грък?

Мнениеот honda » 29 мар 2010 22:31

Доколкото знам става дума не за гръцки бизнесмен,а за гръцкия клон на холандска строително-инвестиционна компания. Като въпросните господа вече имат сериозни инвестиции в България .Между другото Томас Лафчис е техен служител. Иначе не вярвам ,че някой гръцки бизнесмен ще вземе Левски ,ако няма сериозни бизнес интереси в България. Между другото има много сериозни гръцки компании и бизнесмени- само в морския бизнес гърците имат над 3000 кораба(те са държавата с най-голям флот в света) на стойност над 100 млрд долара за сравнение български компании притежават около 70-80 кораба на стойност около 300 милиона долара.
Лично на мен не ми се нрави много Левски да бъде закупен от чужденец ,защото този които го направи ще го направи не защото обича нашия клуб ,а защото ще търси девиденти в области нямащи пряка връзка с футбола. Но изглежда това е необходимо зло,такива като нас които обичат своя отбор защото чувстват този отбор като част от себе си са някакви изчезващи романтици,а успешните бизнесмениса друга порода хора те са по-прагматични от нас ;) . За тях един футболен отбор не е нещо повече от една от фирмите им.
Иначе Лафчис според мен не е най-добрия вариант да си спомним че при него школата беше практически ликвидирана.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 мар 2010 22:33

bacedesko написа:Ейййй, сега почти всеки втори хвали Наско и Мъри, а когато ги махнаха, некой вдигаха банкет. Сега да идвал И.Илиев, и така за 3-5 кръга и пак ще се реве да идва нов...........примерно Илия Груев и т.н.т. Лавчис бил еди какъв си, щоме се е усрал веднъж за какво ни е пак, Батков беше собственик по-времето на най - големия ни успех в европа, някой много бързо забравиха това, както забравиха Мри и Наско .а сега ревът за тях, реваха срещу Кокала па сега бил и той по-добър от Гонзо.............осъзнайте се бре , че иначе ще заприличаме на 'чорбата'.
Ако не застана зад Левски някоя сериозна компания , не българска или офшорка, по-добре да си стой Батков.
И не плюйте по Гонзо, защото само и единствено заради него не сме при изпадащите. :idea:

Гонзо никой не го плюе. Нека остане в Левски. Заслужил си го е. Но за треньор трябва и малко практика. Това като с Мъри едва ли ще се повтори скоро. За Батков няма какво да кажа. Докато е в Левски добро няма да видим...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 29 мар 2010 22:35

Аз съм за треньор,който е доказан специалист,или млад и перспективен и да му се остави време за работа.Да не стане след 3-4 мач и да се плюе по него.В белите страни не си сменят често треньорите дори и след провален сезон, а ги оставят да си работят хората.Иначе при Лафчис имахме много добър отбор.Мачкахме наред в България,само където нямахме късмет в Европа,после се намесиха мутрите и футбола ни замря(според мен).Не казвам,че съм за Лафчис,но за мен Батков не става.Той си е учил за адвокат и с това да се занимава,трябва ни кадърен президент,който разбира от футбол или ако не да назначи човек за тази работа.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 мар 2010 22:37

honda написа: Иначе Лафчис според мен не е най-добрия вариант да си спомним че при него школата беше практически ликвидирана.

Много си прав със всичко, но реално школата в момента е тръгнала на много зле. Отвсякъде се чува за корупция. Аз лично имам 3 случая на познати, които са нямали възможности да си платят и са пращани я в Славия, я в Академик....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 29 мар 2010 22:39

honda написа:Доколкото знам става дума не за гръцки бизнесмен,а за гръцкия клон на холандска строително-инвестиционна компания. Като въпросните господа вече имат сериозни инвестиции в България .Между другото Томас Лафчис е техен служител. Иначе не вярвам ,че някой гръцки бизнесмен ще вземе Левски ,ако няма сериозни бизнес интереси в България. Между другото има много сериозни гръцки компании и бизнесмени- само в морския бизнес гърците имат над 3000 кораба(те са държавата с най-голям флот в света) на стойност над 100 млрд долара за сравнение български компании притежават около 70-80 кораба на стойност около 300 милиона долара.
Лично на мен не ми се нрави много Левски да бъде закупен от чужденец ,защото този които го направи ще го направи не защото обича нашия клуб ,а защото ще търси девиденти в области нямащи пряка връзка с футбола. Но изглежда това е необходимо зло,такива като нас които обичат своя отбор защото чувстват този отбор като част от себе си са някакви изчезващи романтици,а успешните бизнесмениса друга порода хора те са по-прагматични от нас ;) . За тях един футболен отбор не е нещо повече от една от фирмите им.
Иначе Лафчис според мен не е най-добрия вариант да си спомним че при него школата беше практически ликвидирана.

Няма да можем да си намерим президент,хем да обича Левски,хем да има много пари.Шансовете са минимални да не кажем нищожни.Почти навсякъде в цял свят презодентите са купили даден отбор за добра инвестиция и за печалба.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 29 мар 2010 23:10

кой ще даде пари за този позорен клуб бе пи4ове.стига с тия фантастики.та от подуене не е излязъл 1 !!!!!!!!!!! футболист.този сезон ви е най истинският от създаването ви...вие сте тумура на футбола ни ..свалете о4илата моля... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 29 мар 2010 23:21

bigbonusprize написа:
honda написа: Иначе Лафчис според мен не е най-добрия вариант да си спомним че при него школата беше практически ликвидирана.

Много си прав със всичко, но реално школата в момента е тръгнала на много зле. Отвсякъде се чува за корупция. Аз лично имам 3 случая на познати, които са нямали възможности да си платят и са пращани я в Славия, я в Академик....

Не е вярно това,школата не е била зачеркната по времето на Лафчис.Спомням си един мач за Купата на Лигата през февруари 96 год. на Герена тогава смачкахме чорбата с 8 наши юноши(2:0 победихме),не си ги спомням всичките по имена-Йовов и Илиян Симеонов вкараха головете,другите от школата бяха Сърбаков,Боби Илиев,Мариян Христов...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 мар 2010 23:27

levskar forever написа: Няма да можем да си намерим президент,хем да обича Левски,хем да има много пари.Шансовете са минимални да не кажем нищожни.Почти навсякъде в цял свят презодентите са купили даден отбор за добра инвестиция и за печалба.

За съжаление е точно така -точно за това съм напиал че е необходимо зло . И да се надяваме ,че който дойде след Батков ще има желание да развива клуба и да изгради структура ,която може да се самоиздържа или да е малко на "минус", иначе рано или късно Левски ще влезе в ролята на "прелъстен и изоставен" и ще бъде отново в позицият ,която е в момента.
Ясно е че за всеки собственик Левски е просто една от фирмите му. И Левски ще същесвува докато има полза от него,когато клуба стане излишен следва продажба или ликвидация.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 мар 2010 23:30

bigbonusprize написа:

Напълно съм съгласен с теб . Лично за мен нещата с школата тръгнаха на зле след като Сираков и Мъри решиха да изгонят Яп Диркс.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 мар 2010 23:47

anti78 написа:
bigbonusprize написа:

Не е вярно това,школата не е била зачеркната по времето на Лафчис.Спомням си един мач за Купата на Лигата през февруари 96 год. на Герена тогава смачкахме чорбата с 8 наши юноши(2:0 победихме),не си ги спомням всичките по имена-Йовов и Илиян Симеонов вкараха головете,другите от школата бяха Сърбаков,Боби Илиев,Мариян Христов...

За 8-те години през които Лафчис беше президент на Левски практически не беше интегриран в първия отбот нито един юноша от собствената школа с изключение на З.Сираков и Д.Иванков . М.Христов и Хр.Йовов са наши юноши но бяха привлечени от други отбори -М.Христов беше закупен от Славия за баснословните за времето си 250хил.долара,Хр.Йовов дойде от юношите на Байерн(М) епизодични участия имаха Ил.Симеонов, Н.Митов, В.Сърбаков идр. Докато други наши момчета като В.Йотов, Г.Донков, Г.Славчев, Здр.Здравков, Д.Попов, Ил.Груев, В.Илиев, Ст.Юруков, М.Михайлов, Ал.Александров трябваше да си търсят късмета в други отбори у нас като всеки един от тези които съм изброил бече младежки национал ,а и повечето достигнаха и до А националния отбор ,но като играчи на други отбори.

Върни се в “Левски”