Доколкото знам става дума не за гръцки бизнесмен,а за гръцкия клон на холандска строително-инвестиционна компания. Като въпросните господа вече имат сериозни инвестиции в България .Между другото Томас Лафчис е техен служител. Иначе не вярвам ,че някой гръцки бизнесмен ще вземе Левски ,ако няма сериозни бизнес интереси в България. Между другото има много сериозни гръцки компании и бизнесмени- само в морския бизнес гърците имат над 3000 кораба(те са държавата с най-голям флот в света) на стойност над 100 млрд долара за сравнение български компании притежават около 70-80 кораба на стойност около 300 милиона долара.
Лично на мен не ми се нрави много Левски да бъде закупен от чужденец ,защото този които го направи ще го направи не защото обича нашия клуб ,а защото ще търси девиденти в области нямащи пряка връзка с футбола. Но изглежда това е необходимо зло,такива като нас които обичат своя отбор защото чувстват този отбор като част от себе си са някакви изчезващи романтици,а успешните бизнесмениса друга порода хора те са по-прагматични от нас

. За тях един футболен отбор не е нещо повече от една от фирмите им.
Иначе Лафчис според мен не е най-добрия вариант да си спомним че при него школата беше практически ликвидирана.