Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

radosta_na_naroda
Контакти:

Re: Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?

Мнениеот radosta_na_naroda » 29 мар 2010 16:43

Всяко нещо изисква време- футбола не правио изключение ! Както каза един човек по-горе , трябва да минем през чистилището за да направим нещо добро от развалината , която е в момента футбола ни ! Но няма страшно-където е текло , пак ше тече !

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 29 мар 2010 17:01

:P Много сме зле в нападение, но има в отделните зони и добри лъчи - за мен трябва да се обиграват до края на сезона младите , а догодина да се вземат 2-3 добри попълнения, плюс нашите момчета от Локо Мездра. Състав догодина

1. Митрев
2. Ст.Станчев 3. Бензукан 5. Милиев 4. Веско Минев
7. Жоазиньо 6. Гаджев 8. Нов чужденец 11. Хичо
10. Иса
9. Нов чужденец

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 29 мар 2010 17:03

:roll: Също така Тасевски има голяма място в състава , ако остане. Това е като допълнение :twisted:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 мар 2010 17:40

аз пък си мисля че няма нищо нелогично нашите ГРАНДОВЕ ДА ПРОПУСНАТ ДОРИ ЕКТ.Това си има и хубавта страна веднъж завинаги провинцията ще бъде адски доволна.
LEVSKI_FOREVER

FEB
Контакти:

Мнениеот FEB » 29 мар 2010 18:02

И двата отбора последните години само се излагат, сякаш се надпреварват в това. Докато други отбори, като Берое, Ч. море, Миньор, Локо Сф последните години израстваха и постигнаха много добри резултати, Левски и ЦСКА дръпнаха бая назад. Едните играят сума време без треньор, другите си изгониха половината отбор. Въпреки постоянните издънки нито футболисти нито ръководство са се стреснали и ако пропуснат ЕКТ едва ли ще се стреснат. Иди ги разбери.

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 29 мар 2010 18:03

Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?.... Ко стаа?.. Ми бива! Факта, че двата "гранда" не са на първо и второ място ви кара да биете камбаната нали? Обаче тенденцията за това я имаше отдавна... просто титлите и купите ви пълнят душите, а боят по европейските терени не ви отваря очите.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 29 мар 2010 18:05

Какво да става - играха си на мафии и олигарси няколко години без да инвестират нито в играчи, нито в бази, нито в младите и сега са там, където им е мястото - по пътя към закриването! Ще видите как песничките за намаляване на отборите ще секнат, когато Миньор и Пирин вземат че завършат пред тези "грандове"! Най-смешни са феновете, които седят като насрани без да знаят какво ставало...ами става най-логичното - като не можеш и се правиш на тарикат ти го начукват както си му е реда!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 мар 2010 18:11

Не знам какво става,ама знам че нищо не остана от ЦСКА и Левски.С едно единствено изключение.Техните фенове.
Само Черно море.

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 29 мар 2010 18:16

Със ЦСКА незнам какво става ама с леФски знам,просто на леФски вече няма кой да им купува мачовете и съдиите :lol: .

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 29 мар 2010 18:20

време беше да дойде това време в което всеки да слезе на земята
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Върни се в “Левски”