Сбогом Европа,сбогом.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

velinsky
Контакти:

Re: Сбогом Европа,сбогом.

Мнениеот velinsky » 25 мар 2010 13:09

Ако всички,които обичат ФК" Левски " София искат да се отърват от адвокат Батков,като собственик на клуба,трябва горещо да се молят синият клуб да пропусне участие в Лига Европа.Защото тогава Бай Ганьо няма да успее да намери пари за финансова поддръжка на клуба и ще бъде принуден от обстоятелствата да го продаде.В противен случай феновете хем ще берат срама от загуби от измислени отбори,хем мустакатият дебелогъз идиот ще бъде начело още една година.Защото си мисля,че Лупи Томов умишлено направи така,че ЦСКА да не получи лиценз,за да може да се отърве от управлението му.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 мар 2010 13:17

Xanko написа:Както и да завърши така нареченото вечно дерби ЦСКА ще вземе купата и двата отбора т.е и ЦСКА и Левски ще играят в ЕКТ.

Много си сигурен, бе приятел. Аз пък ще ти кажа друго: ЦСКА ще играе в ЕКТ, но купата ще я гледа през крив макарон. Относно Левски ... к'ва Европа, к'ви пет лева. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
trueblue
Контакти:

Мнениеот trueblue » 25 мар 2010 13:34

Моля се Левски да не играе в Европа,поне 1 година да си спестим сръма който берем там,а ако тази влезем се опасявам,че ще е най-болезнената от всички[/quote]
честно казано и аз съм на това мнение няма смисъл да играем в ЕКТ като нищо няма да направим,а и годината ,в която ще играем в ЕКТ ,мисля че ще ни е последна с високия коефициент :(
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 мар 2010 13:37

fena написа:
stannn написа:Само едно ще ви кажа. Може да бъдете спокойни. И ЦСКА и Левски ще играят в Лига Европа. Въпроса е, че там вече ще ядем дървото. При тия жалки отборчета които имаме просто нямаме шанс и срещу албанци вече. А идиотите от Ринг се радват. Колко ни било интересно първенството. Да им имам интереса.

Сигурно ще ти е "много интересно" Левски и ЦСКА да свършат шампионата с по 29 победи, а??? Е бати и кефа,а??? Ей заради такова мислене ще ядете спарчето в Европа от който ви хване!

на тебе какво ти е интересно ми кажи?Че ви пукат всеки мач, като брашлян чувал ли?Ебати интересното!Значи първенстото пак може да е интресно обаче ЦСКА и Левски да са силни, а в момента са слаби!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

dani_z25
Контакти:

Мнениеот dani_z25 » 25 мар 2010 13:55

И аз съм на мнение , че по-добре да пропуснем една година в Европа , отколкото Ганьо да прибере парите отново и да не даде и лев за селекция!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 25 мар 2010 13:59

С тези съдийски тесли и ако играят бездушно нашите най-вероятно падаме от Левски и може да изхвърчим от Европа,но не вярвам.Сигурен съм,че ще вземем трофей тази година.Поне Купата не трябва да се изплъзва,Варна ще си останат само с мечтите.
Изображение

Потребителски аватар
Kerer_777
Контакти:

Мнениеот Kerer_777 » 25 мар 2010 14:03

Левски ще играе в Лига Европа.а иначе мача Левски - ЦСКА е Х

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 мар 2010 14:25

В събота най-слабите "Левски" и ЦСКА за всички времена ще покажат в пряк двубой кой е по-зле в момента. Дербито си е дерби, но е крайно време да се сложи край на прекомерното използване на някои овехтели клишета. Омръзнало ми е проблемите на двата гранда да се хиперболизират като проблеми на футбола и обществото ни изобщо. Журналисти, които не са били родени, когато Котков, Начко Михайлов, Христо Бонев, Чико Дерменджиев, Стефан Богомилов, Петко Петков, Чавдар Цветков и десетки други майстори блестяха по терените, обясняват как без "Левски" и ЦСКА няма български футбол. Това нещо се опитват да ни го набиват в главите от 40 години насам. По-лошото е, че в този период целият ресурс на футбола ни беше впрегнат в доказването на ползата от двуполюсния модел. Двата клуба ще си останат най-големите и популярните у нас, но няма нищо лошо да ядат повечко бой в първенствата и турнира за Купата. Ама кой щял да ни представя в евротурнирите, ако не са ЦСКА и "Левски", ама какви им били коефициентите, публиката и традициите? Ще ни представят онези, които се класират за Европа, не е задължително винаги да присъстват и двата водещи клуба. Истинският проблем е не кой, а къде ще се играят международните мачове след година и половина.

Затова - никакво прекъсване на първенството, в което сини и червени губят точки през кръг! То трябва да завърши, за да се получи и на терена онази развръзка, която да отговаря на жестокото спортно, организационно и морално изгниване на "Левски" и ЦСКА. Останалите отбори трябва да се измъкнат от ролята на статисти в тази пиеса и някои като че ли са тръгнали по този път. А грандовете да си се оправят в движение, те разполагат с достатъчно исторически и обществен ресурс.

Асен Спиридонов, Евроспорт
Изображение

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 25 мар 2010 14:38

БОЛЕН ЛЕВСКАР СЪМ ОТ КАКТО СЕ ПОМНЯ, НО ЛЕВСКИ ТАЗИ ГОДИНА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИГРАЯТ В ЕВРОПА!!!
ТОЛКОВА СЛАБИ НЕ СА БИЛИ НИКОГА, НЕКА МУСТАКАТИЯТ ЛЪЖЕЦ ДА СЕ БРЪКНЕ ЗА ПАРИ И ДА НАПРАВИ СЕЛЕКЦИЯ ИЛИ ДА ВЗЕМЕ ТРЕНЬОР, КОИТО ДА ПОДРЕДИ ИГРАЧИТЕ!!!
ДА НЕ СЕ СТИСКА, ИМА ОТ КЪДЕ ДА НАМЕРИ ПАРИ!!!

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 25 мар 2010 14:44

Xanko написа:Както и да завърши така нареченото вечно дерби ЦСКА ще вземе купата и двата отбора т.е и ЦСКА и Левски ще играят в ЕКТ.

Ще ти се - когато шампионът вземе купата, за турните се класира финалиста за купата... пък така или иначе няма начин (без да бъдат взети 2-3 лиценза) шестият в класирането (на което място ще остане лефски) да се класира за евротурнирите.
Изображение

Върни се в “Левски”