Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Hugo Boss написа:Ама верно, аз като не съм от ФК Левски, да не би да не съм от народа хахаха
Все пак това наистина става като за пропаганда и за самонадъхване. А Батков най-добре използва тази фраза.
Prizrachen написа:Щом ти харесва Баткоф и отбора значи си яко зле
eMs1 написа:penkov87 написа:................
Един известен футболист на ЛЕВСКИ и България Гунди.
Гунди никога не предаде ЛЕВСКИ когато Милан му предложили договор той го е отхвърлил не го е приел само дето му е скимнало той го е отказал заради обичта си към ЛЕВСКИ!!!
Гунди към Милан :
Има една страна България в тази страна България има един отбор ЛЕВСКИ. В ЛЕВСКИ съм се родил,в ЛЕВСКИ ще умра!!!
Ето виждате ли колко много обича ЛЕВСКИ .
Ние всички левскари трябва да мислим като Гунди никога ама никога да ни ги оставяме.
Аз обичам ЛЕВСКИ и винаги ще го обичам това е отбора на сърцето ми и никога няма да го предам.
Помните ли когато ЛЕВСКИ игра с най-добрите в Европа ,всички бяхме щастливи че ЛЕВСКИ побеждава.
Преживяхме незабравими мигове с нашия любим отбор.
45 000 левскари скандираха " САМО ЛЕВСКИ" !!!.
Има такива дето от тогава са левскари, аз съм левскарка от както се помня и обичам ЛЕВСКИ повече от всичко.
ЛЕВСКИ ме кара да обичам,ЛЕВСКИ ме кара да продължа напред,ЛЕВСКИ ме прави щастлива,ЛЕВСКИ е моят живот!!!
Това е нашата съдба да обичаме ЛЕВСКИ и да не го предаваме за нищо на света.Дори и да падаме винаги трябва да подкрепяме отбора си . Аз вярвам че някой ден независимо кога всичко ще се върне.ЛЕВСКИ пак ще ни направи щастливи.Пак ще бъдем в Европа първи,пак ще представяме България в "Шампионската лига".
Ние всички левскари няма значение малки и големи на ЛЕВСКИ сме верни.ЛЕВСКИ ни събира нас феновете да сме едно цяло.Ние сме заедно защото обичаме ЛЕВСКИ и се уважаваме.ЛЕВСКИ е отбора на народа .
България ражда левскари с чест!
Ние с ЛЕВСКИ ще бъдем с него завинаги и да падаме и да биеме пак ЛЕВСКИ ще обичаме.
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!!!
ЛЕВСКИ завинаги в нашите сърца !
Гордей те се че сте от ЛЕВСКИ !
Аз вярвам до край.
Надеждата умира последна!
ОБИЧАМ ЛЕВСКИ !!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Гледай това http://vbox7.com/play:9e6540d7 някъде към 2:30 мин.......защо не е отишъл в Милан
Не е отишъл заради комунистите, които и ти като фен на "Левски", мразиш, но се питам защо целия ти пост е като комунистическа агитация, пълен с клиширани фразички.....и моля ви стига с това "отбора на народа".....всички които не сме от "Левски" не сме народ ли ???
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 18 госта